Profil: meme
Despre
Utilizator: meme
Nivel: Ambasador
Statistici
A intrat: Tuesday, July 26, 2016
Ultima vizita: Wednesday, December 6, 2017 9:35 PM
Numarul de postari: 618
[0.06% din toate postarile / 0.21 postari pe zi]
Imagine
Ultimele 10 postari
Subiect: Clubul aspirantelor - 58
Postat: Friday, June 23, 2017 3:44 PM
buna aspirici

revin si eu cu un mesaj sa stiti ca inca traiesc, dar nu prea am timp liber, multa nebunie cu mutatul, intre timp am fost si in vacanta la mare si ne-am relaxat...sunt tot pe anticonceptionale inca, si voi ramane asa pana imi gasesc un doctor in timisoara!

felicitari noilor burtici si mult succes in continuare! va pup :*
Postat: Friday, June 2, 2017 4:58 PM
maria2013 wrote:
Acum un an, cam pe vremea asta, iti spuneam ca avantajul tau cel mai mare e vârsta! Uite ca azi iti tii minunea în brate! Grozav!

maria, cum merge tratamentul?

Felicitari Mire!!!!!
Postat: Friday, June 2, 2017 11:19 AM
buna fetelor,

eu abia reusesc sa tin pasul cu ce se posteaza pe aici, sunt ff aglomerata cu pregatirile si lucru!

Laura, nu te da batuta, mai repetati spermograma

Andia, imi pare rau pt rezultate, insa e mai bine ca ati descoperit acum, si macar stiti cu ce monstrulet va luptati!

Lilli, ai o poveste de viata incredibila, si esti un exemplu pt noi toate

Lixandra, nu conteaza de cand speram si incercam, suferinta e la fel pt toate, nu te simti vinovata ca suferi ca iti doresti copii...insa, da, intr-adevar, uneori e bine sa mai pui pauza, sa te deconectezi un pic, sa iti aduni puterile si sa continui lupta! si imi pare rau pt z1!

Bianca, la tine ma bucur pt z1, asteapta un timp sa iti revii, cat crezi tu!

in legatura cu visele, cred ca inevitabil toate ajungem sa visam cu bebelusi...eu de exemplu visez mereu o fetita, ba ca o invat sa umble, ba ca fug dupa ea, ba ca o vad pur si simplu in vis...

alt vis regulat care il am este ca plang si nu ma pot opri din plans, dar probabil ca asta e subconstientul meu care se descarca de la atata suferinta acumulata

in legatura cu intrebarile idioate, m-a luat o doamna acu-s cateva saptamani la rost ca noi ce tot asteptam sa avem copii...de fata cu parintii mei si socrii mei si cu un cuplu care au facut fiv sa aiba copii...mai in gluma mai in serios, zicea ca tinerii din ziua de azi nu isi fac copii...si eu am adaugat: poate ca nu pot, insa nu s-a prins deloc de doamna respectiva, si a inceput sa povesteasca cum i-a intrebat pe nush care ca ei pe cand copii, si apoi dupa 1 an au avut copii, de parca si-au facut aia copii de frica ei ras in fine, asta e, unii oameni care nu au trecut prin asta, nu inteleg ca li se poate intampla la altii sau cat de dureros e...

eu sunt pe antibebe luna aceasta, a doua, insa pana gasesc alt doctor, nu mai continui cu antibebe, chiar daca se fac din nou chisturi...imi provoaca niste stari, si schimbari de dispozitie groaznice...

insa va mai citesc, cand pot, si va tin pumnii la toate!
Postat: Tuesday, May 30, 2017 1:39 PM
Bibi Bianca wrote:
da, chistul l-am vazut si eu ca mi-a aratat acolo, dar nu am inteles cum vede ca e in resorbtie si nu tre sa iau tratament. Oricum, la fel si eu, astept sa treaca lunile...

nu vede ca el in resorbtie, ci pur si simplu, stie ca asta trebuie sa se intample, ele se resorb singure in 1-2 luni, in 99% din cazuri

"tratamentul" pe care l-am primit eu este de fapt sa iau anticonceptionale, care pun ovarele in repaus, sa nu mai produca alti foliculi, si deci alte viitoare chisturi (pt ca eu nu ovulez), si ca sa le dea timp la chisturi sa se resoarba singurele...daca e ceva mai grav, se intervine chirurgical...insa majoritatea dispar singure.
Postat: Tuesday, May 30, 2017 1:30 PM
Bibi Bianca wrote:

Multumesc, meme pt raspuns. Eu azi am ultimul ovul din cele 5 si deci astept. Pt chist nu iau tratament pt ca cica ar fi in resorbtie..nu stiu cum isi da medicul seama de asta avand in vedere ca acum l-a descoperit, dar sper ca stie ce stie...Si la tine luna urmatoare a venit menstruatia normal sau in fiecare luna trebuie Utrogestan? uff

eu am luat utrogestan pt fixare de posibila sarcina, dupa ce am facut injectia de spargere, pt ca nu ovulez singura... insa chisturile nu mi s-au resorbit in prima luna de anticonceptionale, asa ca incep luna a doua azi...

medicul isi da seama ca e chist, daca face ecografie si vede foliculi nesparti
Postat: Tuesday, May 30, 2017 12:14 PM
Hello aspirici,

Nu am mai scris de cateva zile, nici nu am apucat sa intru pe forum, sunt super ocupata, ca ne mutam cu totul in timisoara, trebuie sa o luam de la capat, si sa imi caut alt job...

eu sunt in z4, am fost ieri la control, insa din pacate tot mai am chisturi, asa ca voi continua cu anticonceptionale pt inca minim o luna... probabil ca voi lua mai multe luni, pt ca trebuie sa imi schimb si doctorita, nu mai pot ajunge la cea din cluj...deci sunt din nou pe tusa pt cel putin cateva luni, pana se stabilizeaza situatia cu mutatul si gasitul de job nou..

Bibi Bianca, eu am luat utrogestan, insa mi-a venit abia la 8 zile de la ultimul ovul, insa erau fete la care le-a venit mai repede, la 2-3 zile

tot eu am si chisturi, le "tratez" cu anticonceptionale, se presupune ca dispar de la sine intr-o luna, doua...eu sunt abia in a doua luna

Rox4n1k4, imi pare rau pt z1

Siminutza si Anadragut, felicitari pt sarcini!

Laura, cum esti?

pupici tuturor
Postat: Tuesday, May 23, 2017 3:37 PM
Laura, imi pare rau pt z1 :(

Andia, tu cum stai?

Andrada, sa stii ca ma bucur cand vad ca mai scrii, stiu ca ai experienta cu incercarile, si iti tin pumnii, cum e noul tratament?

Elli, mult succes daca va decideti sa mergeti cu operatia!

Roxyred, poate sunt aspirici mai vechi care stiu ceva de subiectul asta, si raspund ele mai tarziu. Eu ti-as sugera sa mai ceri o a doua parere, daca nu esti convinsa 100% de dr...Ziceai ca ai facut analize? ce anume ai verificat? Multe asprici noi zic ca analizele le sunt la zi, insa nu se refera la cele hormonale, pe zile de ciclu: 3, 14, 21. eu mereu spun sa le faceti pe alea, eu nu le-am facut pana dupa 1 an jumate de incercari pe cele din z14, si tare rau imi pare... ca as fi aflat mai repede ca nu ovulez!....
Postat: Monday, May 22, 2017 6:10 PM
LAURA0202 wrote:

Sa spera ca ca fi normal dupa aceea.
Eu, când am luat a.c. nu mi imaginam ca sunt si un tratament pt cine are probleme....
Când le am oprit... nu i ca am avut întârzieri dar singura chestie pt care mi erau utile, era ca nu stiam ce s alea nici dureri când eram la cm sau nici macar când eram la ovulatie si niste dureri insuportabile. ..ca n 2005, de aia ajunsesem la urgenta si m au ?inut vreo 2 zile pt ca era pe partea cu apendicita si nu pricepea exact ras
Ce chin pe mine atunci pt ca nu legam doua cuvinte în italiana...pe vremea aia.
Te pup si ai grija de tine
Cheek Kiss

sa stii ca asa stiam si eu ca antibebe sunt prescrise si pentru simptome premenstruale dureroase...in februarie cand am luat pt prima data, nu am avut absolut nici un simptom, nici o durere, nici un disconfort toata luna, asa bine a fost...insa acum m-au durut ovarele destul de mult in primele zile, si acum incep iara...si sanii ma dor din z14, ca la un ciclu normal...deci cum spuneam, eu ciudatica naturii :))

LE: eu iau pastilele chiar inainte de culcare, sa nu imi fie rau de la ele, si evident in fiecare seara ora de culcare imi difera de la 10 pana 1-2 noaptea, sper sa isi faca efectul si asa si sa nu mai fi crescut foliculi, ca de ovulat sigur nu ovulez, si nu mai doresc alte chisturi pale
Postat: Monday, May 22, 2017 3:42 PM
Andia wrote:
Laura, vad ca a scazut rau temperatura deci vine azi sau maine sigur. Si eu simt ca vine, ma doare burta asa... ca atunci cand apar uratii :)

a vostru e normal, al meu e vis, pe anticonceptionale :))))
Postat: Monday, May 22, 2017 9:54 AM
neata fetelor,

de la aspirici mai vechi stiu ca testele de ovulatie trebuie facute intre orele 14-19, insa sa fie aceeasi ora in fiecare zi...tot asa: nu bei lichide si nu mergi la baie cu minim 2-3 ore inainte

era mai bine daca nu erau digitale testele, pt ca pe astea cu banda, simple, vezi si intensitatea liniei, care se coloreaza tot mai bine, poti observa evolutia, pana cand se pozitiveaza....si daca ai probleme ca mine ca nu ovulezi, intensitatea liniei de test va fi fff slaba sau chiar deloc, la toate testele (asa am patit eu)

la testele de sarcina daca apare a doua linie, oricat de slaba e, inseamna ca esti gravida, insa la testele de ovulatie, a doua linie trebuie sa fie la fel de intensa sau mai intensa decat linia de control!

mult succes cu fetele zambitoare ras