Si noi Mely-Razvan-21 august 2009
|
Salutare Nu va mai scriu din formula 2 in 1 ..Razvanel a venit pe lume pe 21.08 prin cezariana. Operatia era programata pe 25 dar mi s-a rupt apa vinerea dimineata si dupa-masa deja imi tineam puiul in brate
Felicitari celor care au nascut intre timp si nastere usoara celor care mai au putin pana la marea intalnire
|
Hello Azi am fost la eco si am avut parte de o maaare surpriza fetita noastra e de fapt baietel Bine ca nu ma apucasem de cumparat rochite si alte cele Si se pare ca e si un grasan de copil, dupa eco parea a fi de 29 de spt
|
Hello Revenim si noi dupa o lunga absenta...am mai intrat din cand in cand dar am fost cu aparatmentul in renovare,de fapt camera noastra..am marit spatiul pt venirea unui nou locatar Eu sunt f bine,am o energie de zile mari,bebelina misca toata ziua ( si mai noi o simt si noaptea) si astept cu nerabdare urmatorul eco sa-mi reconfirme pt a 3-a oara ca e fetita ....nu de alta,dar am eu asa cate o presimtire din cand in cand ca i-a crescut putza
|
Maria & mami wrote: Pot sa ma plang si eu aici . Mamici de baieti, am niste dureri inghinale ( de tendoane , ligamente , in zona apendicelui ) de urlu. Nici piciorul drept nu il pot ridica uneori de durere. Iar spre seara spatele ma omoara . Ma intind flat pe canapea si dupa 10 minute nu am nici o sansa sa ma ridic singura . Intepenesc acolo si doareeee daca ma misc de mor ! Cica mi se indreapta si se reaseaza oasele de la coccis si coloana si .... intepenita raman ! Offfff, parca's o baba de aia smiorcaita. Ca nici eu nu ma mai suport ! Am crezut ca numai eu le am deci pe bune,sunt ingrozitoare....pe mine ma dor incheieturile picioarelor si muschii din zona inghinala
|
Multumim mult Pupici pt toate
|
Salutare
Vin cu vesti taaare bune,am fost azi la eco....si o sa avem o FETITA!! ..bine,99%,dar pt mine e clar
|
Wow,fetelor,multumesc pt urarile de 8 Martie
S-a cam pus praful pe albumul meu...
In primul rand,burtica mea de 16 sapt
Si Alex..
Adora sa stea in cutie dupa cum se vede in ultima poza,nici nu se trezeste bine ca e la cutie...de multe ori cand isi bea laptele acolo sta
|
Hellooo remember me?
Noi suntem ok,vineri mergem la eco,abia astept!!! ...sper sa-mi zica ce e,asta daca nu ne face bb vreo surpriza si ne trateaza cu spatele
Va pun o poza cu burticuta mea de 16 sapt
Va pup si sper sa intru mai des
|
Hello
Despre noi ce sa va zic..am scapat de starile de rau de ceva timp,la sfarsitul lui martie mergem la eco si sper sa se vada ce e (dar va zic eu de pe acum ca e fetita )
Alex deja ii da pupici surioarei si o mai bate din cand in cand ...noi,sau cel putin eu,nu prea concep ideea de a fi baiat...in casa vb tot de o "ea"
Ariel,pupam minunea mica iar tie felicitari si recuperare usoara
Sper sa-mi fac timp sa intru mai des pe aici
|