Profil: Mely
Despre
Utilizator: Mely
Nivel: Membru
Statistici
A intrat: Monday, October 13, 2008
Ultima vizita: Wednesday, March 10, 2010 6:51 AM
Numarul de postari: 70
[0.01% din toate postarile / 0.01 postari pe zi]
Imagine
Ultimele 10 postari
Subiect: Bebelusi 2009
Postat: Saturday, September 5, 2009 3:57 PM
Si noiras
Mely-Razvan-21 august 2009
Subiect: Gravidutele noastre dragi - 10
Postat: Friday, September 4, 2009 10:25 PM
Salutarepupici pupici
Nu va mai scriu din formula 2 in 1ras ..Razvanel a venit pe lume pe 21.08 prin cezariana.
Operatia era programata pe 25 dar mi s-a rupt apa vinerea dimineata si dupa-masa deja imi tineam puiul in bratecoeur

Felicitari celor care au nascut intre timppupici pupici si nastere usoara celor care mai au putin pana la marea intalniremajoreta majoreta majoreta
Subiect: Gravidutele noastre cu care ne mandrim - 8
Postat: Friday, June 5, 2009 6:54 PM
Hellopupici
Azi am fost la eco si am avut parte de o maaare surpriza ras topai fetita noastra e de fapt baieteltopai
Bine ca nu ma apucasem de cumparat rochite si alte celesic
Si se pare ca e si un grasan de copil, dupa eco parea a fi de 29 de spt
Subiect: Gravidutele noastre cu care ne mandrim - 7
Postat: Thursday, May 21, 2009 10:34 PM
Hello
Revenim si noi dupa o lunga absenta...am mai intrat din cand in cand dar am fost cu aparatmentul in renovare,de fapt camera noastra..am marit spatiul pt venirea unui nou locatarsic
Eu sunt f bine,am o energie de zile mari,bebelina misca toata ziua ( si mai noi o simt si noaptea) si astept cu nerabdare urmatorul eco sa-mi reconfirme pt a 3-a oara ca e fetitafool floare3 ....nu de alta,dar am eu asa cate o presimtire din cand in cand ca i-a crescut putzaoare
Subiect: Gravidutele noastre cu care ne mandrim - 6
Postat: Wednesday, April 1, 2009 5:14 PM
Maria & mami wrote:
Pot sa ma plang si eu aici . maseluta Mamici de baieti, am niste dureri inghinale ( de tendoane , ligamente , in zona apendicelui ) de urlu. Nici piciorul drept nu il pot ridica uneori de durere. Iar spre seara spatele ma omoara . Ma intind flat pe canapea si dupa 10 minute nu am nici o sansa sa ma ridic singura . Intepenesc acolo si doareeee daca ma misc de mor ! Cica mi se indreapta si se reaseaza oasele de la coccis si coloana si .... intepenita raman ! Offfff, parca's o baba de aia smiorcaita. Ca nici eu nu ma mai suport ! banghead

Am crezut ca numai eu le amnervi nervi deci pe bune,sunt ingrozitoare....pe mine ma dor incheieturile picioarelor si muschii din zona inghinalaplans plans plans
Postat: Wednesday, March 25, 2009 11:06 PM
Multumim multiloveyou iloveyou iloveyou iloveyou
Pupici pt toatepupici pupici pupici pupici pupici pupici pupici pupici pupici
Postat: Wednesday, March 25, 2009 8:08 PM
Salutare

Vin cu vesti taaare bune,am fost azi la eco....si o sa avem o FETITA!!hearts hearts hearts hearts hearts hearts hearts hearts hearts hearts ..bine,99%,dar pt mine e clarcoeur coeur
Subiect: Jurnalul piciului meu
Postat: Tuesday, March 24, 2009 11:39 PM
Wow,fetelor,multumesc pt urarile de 8 Martieiloveyou pupici iloveyou pupici iloveyou

S-a cam pus praful pe albumul meu...

In primul rand,burtica mea de 16 saptras

Si Alex..

img

Adora sa stea in cutiesic dupa cum se vede in ultima poza,nici nu se trezeste bine ca e la cutie...de multe ori cand isi bea laptele acolo stahohot
Postat: Tuesday, March 24, 2009 11:26 PM
Helloooras remember me?angel

Noi suntem ok,vineri mergem la eco,abia astept!!!yes yes ...sper sa-mi zica ce e,asta daca nu ne face bb vreo surpriza si ne trateaza cu spatele

Va pun o poza cu burticuta mea de 16 sapttopai
img

Va pup si sper sa intru mai despupici pupici pupici
Postat: Monday, March 16, 2009 11:47 PM
Hello

Despre noi ce sa va zic..am scapat de starile de rau de ceva timp,la sfarsitul lui martie mergem la eco si sper sa se vada ce etopai (dar va zic eu de pe acum ca e fetitabis )

Alex deja ii da pupici surioarei si o mai bate din cand in candras ...noi,sau cel putin eu,nu prea concep ideea de a fi baiat...in casa vb tot de o "ea"coeur coeur coeur

Ariel,pupam minunea micapupici pupici pupici iar tie felicitari si recuperare usoarailoveyou

Sper sa-mi fac timp sa intru mai des pe aicigrup