mariuta91. wrote:fetele salut! vad ca nu prea mai intra nimeni pe aici... Am facut si eu contract FIV la medpark. Vroiam sa va intreb cind a-ti inceput stimularea hormonala , din a cita zi a ciclului? Ce medicamente a-ti luat si cind? Azi mi-a venit ciclul si sora medicala mi-a zis sa-mi pun 2 plasturi de Climara a doua zi de ciclu si sa ma duc la ele la cabinet abia a 4-a zi.. Asta este inceputul stimularii sau ii ceva diferit la voi? Am emotii ca am nimerit sa-mi vina ciclul chiar in ajunul Craciunului, si ma intreb daca e ok asa sa ma duc tocmai a 4-a zi la doamna Diana sau pur si simplu m-au aminat din cauza zilelor libere de Craciun...? Am emotii sa nu fac ceva gresit..... Salut Mariuta.Da ai inceput stimularea. Eu am inceput din a 2 zi si la fel cu Climara.Medicul iti va spune cind trebuie sa vii la consultative.Succes!
|
Zizi17 wrote:Multa sanatate in continuare Melissa, tu ai facut transfer cu congelati?Cine a mai facut transfer recent,va multumesc! Zizi eu am avut transfer cu embrioni proaspeti..Dar am inteles ca cei congelati au o rata mai mare de succes!
|
Zizi17 wrote:Buna Melissa! Tu cand trebuie sa faci beta? Zizi eu am nascut.Fiv-ul am facut toamna trecuta tot la inceput de octombrie.Eu imi amintesc ca dupa transfer aveam dureri ca la menstruatie.Asa plingeam, credeam ca-mi vine ciclul.Dar uite ca acum ma bucur de bebita.
|
andriana wrote:Buna,Zizi!Succes!!Eu am avut transferul si voi da testul de sarcina saptamina viitoare-eu vin dupa al doilea copilas.Nu cauta semne ceva,ca ele nu-s, numai analiza va arata daca s-a primit .Melisa cred ca a nascut, iar bby18 e insarcinata 12 saptamani. Da Adriana am nascut! Avem 4 lunite...Suntem bine,crestem...ziua, activi mai tot timpul...Succese.Esti bravo...
|
adinutzza wrote:Dragele mele, cele care ati facut FIV, va mai aduceti aminte la cate zile dupa punctie ati avut transferul de embrioni? eu ar trebui sa am vineri sau sambata punctia....Dupa transfer ati stat in pat sau ati fost la serviciu?nu stiu cum sa procedez...sa imi iau un concediu medical sau sa merg la serviciu dupa transfer...M ar ajuta mult experienta voastra. Multumesc!! Eu am avut transferul la 3 zile dupa punctie. La serviciu, dupa trnsfer, nu am mers.Am fost 5 zile in concediu medical.Cred ca asa e mai bine.Or important acum e obtinerea unei sarcini si nu jobul.Adinuta success!!!Si sa fie cu ochisori!!!
|
Succese voua fetelor! Ma coplesesc emotii pozitive cind imi amintesc ca si eu anul trecut in septembrie am facut procedura si a fost cu succes.Acum ma bucur de copiii meu!!! Cu atita recunostinta imi amintesc de echipa FIV Medpark!!! Mult curaj si inainte cu Doamne ajuta...
|
Salutare fetelor! Am devenit si eu mamica la inceput de iunie.E obositor dar frumos.Multumesc echipei FIV Medparc pentru aceasta comoara. Fetelor va doresc tuturor sanatate si credeti in vise,mai devreme sau mai tirziu ele devin realitate.
|
Cite zile ai fost internata Shurshunea si cit de repede te-ai recuperat. Eu tot in iunie urmeaza sa nasc ma gindeam la d.Diana,dar locuiesc departe de capital.
|
Aurelia,daca ai incheiat deja contractul acolo este explicat,dar daca ai neclaritati incercuieste punctul neclar si cind mergi la urmatoarea consultatie intreaba si doamna medic explica,eu asa am facut. Da Aurelia trebuie sa fie si sotul.Da si trebuie sa ai si suma necesara.Daca ti-a zis sa o suni pe domnisoara Jana inseamna ca veti incheia contractul.
|
Aurelia suma o achiti in ziua cind intri in protocol si apoi medicul iti spune ce ce ai de facut,analize,monitorizarea foliculilor.Dureaza undeva 20 de zile,apoi asteptarea-cea mai grea-va fi sau nu -pozitiv.Nu prea inteleg,parca era mai putin de 70 mii. Suma o achiti toata in casa.
|