Profil: melania
Despre
Utilizator: melania
Nivel: Membru
Statistici
A intrat: Saturday, August 28, 2010
Ultima vizita: Monday, November 1, 2010 12:04 PM
Numarul de postari: 51
[0.00% din toate postarile / 0.01 postari pe zi]
Imagine
Ultimele 10 postari
Subiect: Caciulite / palarii de fete / dama
Postat: Friday, September 3, 2010 6:19 PM
Sunt extrordinare palariile credeam ca sunt singura care nu pot sa apretez dar vazand exemplele voastre cred ca este din cauza firului folosit eu am folosit coton mercerizat si am apretato cu apret special nu doresc sa-i fac reclama este foarte scump iar rezultate niciunul sta precum o "pleasca"banghead saptamana viitoare o sa imi ajunga camerele din suflet va rog sa imi ingaduiti aceste postari va multumesc din sufletcomputerlove
Subiect: Concurs "Maini indemanatice" 15
Postat: Friday, September 3, 2010 2:19 PM
superbe vestute si o sa va urmaresc pe fiecare cu creatiile lor eu nu am dreptul sa particip deoarece nu am postat nicio fotografie dar cand: o sa am posibilitatea sper sa ma sustineticampfire
Subiect: lucru de mana cu dragoste -TaMARIsc
Postat: Friday, September 3, 2010 1:58 PM
la acele manere poti folosi daca ai cabluri de la incarcat telefoane si le imbraci cu croseta totul este inventivitate si sa nu arunci nimic din casa care astazi iti pare inutil iar maine te gandesti ca ar fi fost foarte bun sorry sunt mulabile si flexibile si chiar mi-ati dat o mare ideeiloveyou alta idee ar fi cu sfoara asa cum vad eu manerele au ceva in interior pe care este crosetata fataangel
Subiect: lucru de mana cu dragoste -TaMARIsc
Postat: Friday, September 3, 2010 1:46 PM
stiu eu Carla cum se fac manerele cu 2 cercuri din plastic inbinate la cald pe care le inbraci cu croseta nu este mare lucru sorry
Subiect: floricele si frunzulite
Postat: Friday, September 3, 2010 1:10 PM
intra la situ-ri straine de crosetat si o sa gasesti explicatiile pe care le doresti si alte modele de bluze cu floricele si frunzulite:018:
Subiect: CROSETATUL-hobby sau,,pacat"?!
Postat: Wednesday, September 1, 2010 7:37 PM
toti traim sub acelasi soare numai ca avem orizonturi diferite de aceea exista sarbatori sa ne relaxam nu spun sa mergem la biserica deoarece fiecare este cu religia ei putem avea alte activitati :sa stam mai mult cu sotul,copii si parinti pentru mine este cel mai bun lucru sa ne gandim ca ce avem astazi trebuie pretuit si trait la maxim iar restul vine de la sinecampfire
Subiect: Concurs - "anticul" burlan
Postat: Wednesday, September 1, 2010 5:37 PM
anedelcu acelea se numeau caciuli de cosmonaut burlanele sunt precum le zice niste tuburi crosetate sau tricotate depinde de indemanarea fiecaruia
Postat: Wednesday, September 1, 2010 5:34 PM
v-am descarcat o carte cu modele crosetate si tricotate .cum se facetoate acele parti cu voi chiar nu stiu cum sa mai scriu si nu m-am referit ca am diplome in nnnnnn scrierei dar sa sti ca a ma exprima ROMANESTE o stiu de la 1 an
Postat: Wednesday, September 1, 2010 5:24 PM
nu mai este nevoie sa o cautati deoarece v-am descarcato cautati la pagina 1
Postat: Wednesday, September 1, 2010 3:58 PM
Carla daca imi permiti un sfat cu toate ca m-ai exorcizat daca imi permiti expresia vezi ca exista in scribd o carticica "303 modele de crosetat si tricotat"o sa scriu cum a-ti dorit voi o sa vezi pe primele pagini modelul dat de concurs.apropo tricotez de la 10 ani ,crosetez de la 12 ani si cos la masina de la 14 ani,si sa stiti ca am 38 ani si nu imi este rusine sa spuncomputerlove computerlove computerlove computerlove