Profil: Mela
Despre
Utilizator: Mela
Nivel: SMARALD
Statistici
A intrat: Sunday, November 19, 2006
Ultima vizita: Sunday, June 25, 2017 12:18 PM
Numarul de postari: 13,514
[1.28% din toate postarile / 2.01 postari pe zi]
Imagine
Ultimele 10 postari
Subiect: Testul Papanicolau
Postat: Monday, January 23, 2017 11:53 PM
Mari, eu zic ca e infectie urinara; exact aceleasi simptome le-am avut si eu in noiembrie, ajunsesem sa nu pot sta jos fara sa ma usture in zona :p si asta in doar 6 zile. Am fost la dr de familie, mi-a pus diagnosticul de infectie urinara, am luat tratament timp de 5 zile(nu mai stiu exact ce denumire avea, o sa mai caut in farmacia personala sa vad daca a ramas ceva).
Parerea mea e ca tu esti in punctul in care nu mai merge doar tratamentul cu ceaiuri...

Legat de testul Pap, din ceea ce citesc eu totul pare ok, din punctul asta de vedere cred ca nu trebuie sa iti faci griji.

Sanatate multa computerlove
Subiect: Multumesc - 3
Postat: Thursday, November 8, 2012 9:59 PM
Pai...o sa tin minte ca ai promis si cand si daca ne-om vedea...hainoroc pupici
Subiect: Multumesc - 3
Postat: Wednesday, November 7, 2012 9:38 PM
Mari,felicitari newclap computerlove tre' sa dai de baut hainoroc dance
Subiect: Stare de spirit - 56
Postat: Wednesday, November 7, 2012 6:57 PM
Mihaela,uf,mai cunoastem cateva persoane agresive la volan...I-a aratat unul lui Mircea semnul...ala...si al meu s-a dat jos la el...noroc ca eram la telefon exact in momentul respectiv si l-am calmat cat de cat...

Mari,ma bucur sa aud vesti bune angel

Denisa,sa fie Marwan sanatos si sa creasca mare...eu n-o consider barbarie....respect religia fiecaruia si nu ma simt in masura sa judec pupici
Subiect: testul Papanicolau
Postat: Wednesday, November 7, 2012 6:45 PM
Giulia,super veste! Sa iasa bine si pap-ul! angel
Postat: Sunday, October 28, 2012 9:58 PM
Maria,da' totusi,de ce te-ai dus tu la lucru cu jumate de ora inainte? Si de ce ai mai stat dupa program? Nu trebuia sa faci asta din start,asa le-ai lasat lor impresia ca poti fi fraierita,ca esti dispusa sa lucrezi cat si cum vor ei...eu i-as spune directoarei ca lucrez si 13 ore (asta daca vrei tu) dar sa ma plateasca 100% si pur si simplu le-as spune ca nu merg in weekend.Aici nu trebuie sa muncesti decat strict cele 8 ore si sa nu te spetesti prea tare...sic
Sambata ar trebui sa-ti plateasca 150% orele suplimentare iar duminica 200%.
Daca vrei sa iti bagi preavizul,ai dreptul sa lucrezi doar 4 sau 6 ore pe zi (nu mai stiu exact) iar restul timpului poti sa-ti iei liber ca sa-ti cauti de lucru.Iar madame nu are ce comenta.
Postat: Friday, October 26, 2012 2:45 PM
LilianaD wrote:
Despre tine,despre tine era vorba.pupici
Offf, ai inceput sa te lovesti de problemele strainataturilor....cel mai bun sfat pe care pot sa ti-l dau este sa nu bagi totul in seama si sa nu pui la suflet.
Te pup si sa mai vi cu vesti despre tine.pupici pupici iloveyou

Cam greu sa nu pui la suflet,ca esti totusi om...Eu nici dupa 5 ani nu reusesc sa fac asta...insa acum am mai invatat limba si am invatat cum sa ma apar daca e cazul sic
Subiect: Bine ai venit, Iulia Sofia! - mami Oanamaria
Postat: Sunday, October 21, 2012 4:09 PM
La multe lunite,iubire! flowers
Sa treceti cu bine peste vaccin,fara febra sau alte reactii neplacute angel
Subiect: Stare de spirit - 55
Postat: Thursday, October 18, 2012 1:13 PM
Bine sunt,Denisa pupici multumesc lui Dumnezeu ca toate-s in regula cu mine,cu tati si cu copiii angel sunt atat de linistita,din toate punctele de vedereangel
Te pup pupici merci de intrebare computerlove

Mari,parca te vad,agitata de numa' cu atatea pregatiri ras sa aveti o petrecere frumoasa coeur

Bereea,cum mai e Ale? angel

Dupa-amiaza placuta sa aveti,fetele! grup computerlove
Subiect: Miss octombrie 2012
Postat: Tuesday, October 16, 2012 12:52 PM
Oana,super trench-ul love Zilele trecute mi-am luat si eu unul,pe aceeasi nuanta thumright Sa-l porti cu drag pupici

Succes tuturor concurentelor! majoreta