AndreeaCD wrote:Neata, fetelor! Eu am nascut ieri o fetita de 3200 gr la 8:55. Cezariana a fost foarte ok, doar ca mi'a fost mie pu?in rau dupa, dar a trecut. Va doresc sarcinii ?i nasteri usoare! felicitari sa fi?i sanatoase ?i sa va aduca numai fericire in suflet
|
Mul?umesc de raspunsuri ?i eu am saptamana viitoare control ..doar ce am fost pe 27 ?i era ok..sper sa mai stea bebelu?a mea. Vroiam sa va mai întreb cum sta?i voi cu somnul caci eu dorm fara sa mai aud sau simt ceva..dorm bu?tean , ma trezesc diminea?a ?i a?tept mi?carile bebelu?ei. Ma a?teptam sa nu pot sa dorm..de exemplu sormea spunea ca ea in trm 3 dormea numai în fund.
|
Fetele eu cred ca am eliminat dopul . E ceva gelatinos cam 1 cm incolor cu striuri albe. E ca o secre?ie mai abundenta..?ti?i daca se mai formeaza altul având în vedere varsta sarcinii? E posibil?
|
Buna fetelor. Am fost ieri la control 35 saptamani ?i 3 zile ?i feti?a are 2880 g.medicul a spus ca e cam Maricica ?i daca apuc 40 saptamani va avea peste 4kg.vroiam sa optez pt na?terea naturala insa medicul e de parere ca o sa-mi "rupa fundul" mai ales ca am ?i hemoroizi...am fost ?i la proctolog ?i mi-a spus sa merg inainte.si mai avem ?i cordonul in jurul gatului ?i asta ma sperie cel mai tare mai ales ca a mai avut ?i la alte eco la fel.cred ca se rostogole?te tare feti?a mea acolo în burtica.acum nu-mi ramâne decât sa a?tept ?i urmatorul control la 37 saptamâni si sa iau cea mai buna decizie pt bebe. Nici în privin?a numelui nu ne-am hotarât..n-am crezut vreodata ca voi fi în situa?ia asta. Referitor la kg.. am inceput sarcina cu 80 kg..apoi am slabit 12 ..ajunsesem la 68..acum am 83. Din saptamâna 32 medicul mi-a spus ca ma voi îngra?a 1kg/saptamâna ?i a avut dreptate.va fetele va doresc sarcini u?oare în continuare ?i bebei sanato?i.
|
Ratonita wrote: Eu inca ma simt bine. E drept ca sunt cu so?ul, dar înca dorm bine si pot mânca orice. Arsuri nu am dar mi-au aparut hemoroizi, nu mari, nu sangeranzi dar... , gingiile mi s-au inflamat si sangereaza si alte mici neplaceri dar nimic de plâns. În schimb eu am un stres cu alaptarea, ca atata lume zice ca nu reu?e?te încât ma sperii, parca nu ar fi ceva normal de cand lumea! Alt stres pe care îl am e legat de cumparaturi ca atat am amânat si nu am luat mai nimic. Dar de luni nu mai merg la serviciu si am timp de asta - oricum mai mult pe online fac comenzi dar tot caut, nu ma hotarasc...
eu am terminat cu cumparaturile principale.mi-a aparut ?i colostrul.in ceea ce prive?te hemoroizii ii am ?i eu ?i ginecologul mi-a spus sa merg la proctolog sa vedem daca pot na?te natural. Adica sa nu dau din una in alta. Nici eu nu ma plâng în mare parte toate simptomele le tolerez caci ma gândesc la bebelu?a mea.la cat de rau mi-a fost în primul trimestru acum e miere.raman doar temerile.
|
Nicole ma bucur ca împarta?e?ti cu noi un moment atât de intim ?i personal.ma faci sa privesc na?terea naturala "naturala"...mi-a? dori sa am ?i eu o a?a putere ca a ta! Felicitari proaspete lor gravidute si mult noroc aspirantelor. eu momentan ma confrunt cu marea teama de a na?te prematur ...am ajuns sa fiu obsedata..numai despre a asta citesc ci mi-e frica..so?ul e plecat am insomnii, arsuri, stari de greata ce au revenit.sper sa ajung la termen..ma gândesc mereu la bebelu?a mea, cum va fi, cum voi fi eu ca mama, ce ii voi spune prima data etc.treceti ?i voi fetelor prin asta?
|
fluturash26 wrote:Pai fetele, mi s-au rupt membranele sambata la ora 00... am venit la spital si a ramas ceza pe duminica initial dar intre timp nu aparusera contractii dilatatie nimic ca poate daca se putea nasteam natural....si doctorul a zis sa facem ceza, nu ma asteptam a si venit sa ma ia pe nepregatite In sala de operatie... A fost ok totul la operatie nu m-a durut nimic doar am simtit ca umbla pe acolo... Dupa ce m-am dezmortit au fost ceva dureri si cand te ridici si te pui inapoi... in fine sper sa treaca La ora 7:30 merg la fetita sus...am vazut-o doar o data dupa ce am nascut maxim un minut si sotul decat in poza...e asa scumpica de mama focului... iti vine sa o papi cand vezi cum plange micuta... O iubesc din tot sufletu meu!!! Sper sa fie si un start bun in alaptare si as fi foarte multumita... Va multumesc pentru urari si nastere usoara celor care urmeaza... sa mergeti fara teama, eu in saa de operatie incercam sa ma gandesc la altceva pana a scos-o. fluturash felicitari.sa va aduca numai bucurii.imi amintesc când eram pe la aspirante ?i ne gândeam când va veni ?i rândul nostru.sa fi?i sanatoase , recuperare usoara.
|
Alle.p wrote:Dia, multumesc pt incurajari si pt cuvintele frumoase Incerc sa fiu pozitiva, dar nu imi iese mereu. Mi-e greu cu felicitarile pt ca mi s-a intamplat des dupa ce am nascut sa ma sune lumea sa ma felicite sau sa ma opreasca pe strada sa o faca , pt ca multi au aflat vestea buna, dar nu si cea rea. A fost foarte greu pt ca izbucneam in plans de fiecare data, indiferent de locul unde ma aflam. Mi-ar placea oarecum ca la anu' in iunie sa le trimit o poza cu bebele si sa le prezint minunea mea, dar fara a sti ca am fost insarcinata. Nu stiu daca are logica... Stiu ca asta nu e posibil pt ca nu voi sta inchisa in casa, dar parca in felul asta m-as proteja de felicitarile spuse daca lucrurile nu merg bine Sora mea a pierdut bebele ei.a trait 2 zile.stiu prin ce a trecut ?i trece ?i acum mai ales ca nu mai poate face un alt copil. Toata lumea o opre?te ?i î?i da cu parerea..nu po?i fugi de lume.important e sa depa?e?ti momentul ?i sa ?tii unde sa apelezi pt ajutor..pt ca e nevoie de ajutor. Nu vreau sa va spun cum ma simt eu însarcinata în preajma ei.nu pot vorbi cu sora mea nimic de asta. î?i doresc o sarcina u?oara. Gânde?te-te doar la copil ..nu ?i la restul lumii.
|
Andreea-Alexandra wrote:Buna fetele.revin cu noutati.La ora 3 dupa masa mi-au pus medicamentul pt inducere si la 1h am inceput sa am contractii dureroase dar suportabile.la ora 8 m-au examinat aveam dilatatie 6.la ora 9 fara 10 aveam dilatatie 9.5 si au inceput adevaratele dureri.Doamne au fost incredibil de dureroase.la 21.35 s-a nascut minunea noastra Casian-Stefan.nu a fost nevoie de nimic.a iesit perfect sanatos si frumos.eu sunt bine,amandoi suntem bine.o sa incerc sa atasez o poza.va pup pe toate si va multumesc pt sustinere.e randul vostru acum Vai ce frumos moment ai surprins.sa va traiasca sa va bucura?i de el si recuperare usoara ?ie Sa va acomoda?i u?or unul cu celalalt
|
Fetelor am facut eco la 28 saptamâni.mi-a spus ca am circulara de cordon pericervicala.stiti ceva de asta? A mai trecut cineva prin a?a ceva? Nu vreau sa ma gândesc ca bebe sufera în burtica.
|