medlife
Subiectul anterior · Subiectul urmator
eirene
Scris: Sunday, October 28, 2012 6:28 PM
Nivel
Nivel: Membru

Inregistrat: 10/6/2012
buna seara.
nu prea am vazut discutandu-se despre Medlife sau nu am vazut binealcool . a nascut cineva acolo? cand?
am luat legatura cu ei acum cateva zile si am intrebat de pachetele de nastere si preturile mi se par destul de ok si au si contract cu casa de asigurari de sanatate. am primit un e-mail de la ei cu toate detaliile dar inca nu m-am decis.
o seara placuta, pup la burtici pupici
aurishta
Scris: Sunday, October 28, 2012 6:46 PM
Nivel
Nivel: Senior

Inregistrat: 3/2/2011
Cumnata mea a nascut acolo si a fost extrem de multunita!
gagaritz
Scris: Monday, October 29, 2012 7:23 AM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 11/8/2009
si cumnata a nascut acolo acum 4 ani ,a fost multumita de pachetul oferit si stiu ca a dat vreo 70 mil la vremea respectiva ...bani pe care eu sincer nu i-as da nici daca as avea milioane ..mi se pare exagerata suma ...Oana parca a nscut acolo asa ca poate sa iti zica detalii recente angel
eirene
Scris: Monday, October 29, 2012 1:23 PM
Nivel

Inregistrat: 10/6/2012
acum cel mai ieftin pachet e 40 milioane care include cateva analize pentru bebe si cateva pentru mama. asta cu asigurare si medic intern.
lorentap
Scris: Tuesday, October 30, 2012 2:35 PM
Nivel

Inregistrat: 10/30/2012
Eu am nascut la Medlife si am fost ff multumita. Doctorul a fost de nota 10 iar conditiile au fost de nota 10+.
M-am prezentat la ora 9 am facut controlul dinaintea operatiei si la 9.30 am intrat in sala.Medicul anestezist a fost foarte dragut, de fapt draguta ca era o doamna, si in decurs de 1 ora a aparut minunea mea.
Acum au oferte foarte bune, eu acum 3 ani am platit mai mult decat costa acum.
Va zic ca a meritat toti banii, au niste paturi cu telecomanda care pentru cezariana fac minuni.Sunt niste oameni minunati si care m-au facut sa ma simt ca acasa.
Au foarte multi medici buni, va enumar aici cateva nume: Caliopia parfene, Mirela Popa, Mitroi..sunt medici care fac ceea ce fac cu pasiune.Daca vei naste la ei o sa ai parte de cea mai buna ingrijire.

Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.