|
Nivel: Avansat
Inregistrat: 2/17/2006 Mesaje: 4933
| Oare pot fi considerate hobby-uri? Sau devin deja o constanta in viata noastra si e un fel de-a fi? |
Nivel: Membru
Inregistrat: 10/17/2007 Mesaje: 77
| La mine aerobic-ul era totusi un hobby de vacanta de vara, dar de la un timp mi-am gasit altul care intr-adevar a devenit aproape parte integranta din viata mea: dansul. |
Nivel: SMARALD
Inregistrat: 2/13/2006 Mesaje: 13501
| Am primit si eu un abonament pentru 3 luni ce include fitness, aerobic( tae-bo ) si sauna! Si cel mai important lucru este ca sala este la doar 5 minute de mine! Cica am 6luni la dispozitie sa am un abdomen de invidiat! |
Inregistrat: 3/26/2007 Mesaje: 1462
| Sa te mai invidieze lumea si pt. abdomen??? Doar ai atatea pt. care sa te invidieze ... glumeam! Spor, Taki! Si reusita! Si Doamne ajuta si la altii ... |
| andru wrote:Spor, Taki! Si reusita! Si Doamne ajuta si la altii ...
Multumesc la fel! |
Inregistrat: 11/2/2007 Mesaje: 2320
| taki wrote:Am primit si eu un abonament pentru 3 luni ce include fitness, aerobic( tae-bo ) si sauna! Si cel mai important lucru este ca sala este la doar 5 minute de mine! Cica am 6luni la dispozitie sa am un abdomen de invidiat!
offffff, sper si eu sa apuc maine oferta de la sala asta.... k nici de la mine nu e prea departe, plus k oferta suna tare delicios |
| ira_tgr wrote: offffff, sper si eu sa apuc maine oferta de la sala asta.... k nici de la mine nu e prea departe, plus k oferta suna tare delicios
Mult noroc! Am vazut ca maine e inchis, dar poate raspund la telefoane!! |
Inregistrat: 11/2/2007 Mesaje: 2320
| taki wrote:
Mult noroc! Am vazut ca maine e inchis, dar poate raspund la telefoane!!
ti-am zis k e inchis
sper da-mi raspunda macar la telefon |
|
Nivel: Membru
Inregistrat: 10/17/2007 Mesaje: 77
| Pana la urma... Ce ati facut fetelor? Oricum va urez sa va mearga bine si succes! |
|
Nivel: Senior
Inregistrat: 2/18/2006 Mesaje: 7688
| fdianamaria wrote:Oare pot fi considerate hobby-uri? Sau devin deja o constanta in viata noastra si e un fel de-a fi?
In viata mea ar trebui sa devina necesitate |
|
|