Nivel: Membru
Inregistrat: 2/25/2016 Mesaje: 1
| Buna, Imi poti da adresa dentistului din stefan cel mare. sunt in cautare de un dentist bun prin zona.
merci mult
[quote=angela petre] Buna tuturor,
Legat de experienta la dentist va impartasesc urmatoarele lucruri care sper sa va fie de folos in alegerea medicului dentist :((. Vreau sa va marturisesc ca devenisem profund dezamagita, si stateam si rabdaam in liniste, nu mai aveam incredere in v reun dentist si ma batea gandul sa merg sa ma tratez la paris ( am acolo ceva rude)... |
Inregistrat: 4/28/2016 Mesaje: 4
| Buna, eu va pot recomanda Andra Smile, este cabinetul unde o gasiti pe dna dr Custura Andra. Lucreaza corect si igienic si calitatea lucrarii e foarte buna comparativ cu alte cabinete din Bucuresti.. inainte sa ajung la dumneaiei mergeam la un cabinet in Baneasa si dupa ce mi-au cazut doua plombe am zis ca arunc banii degeaba.. la fel, daca aveti nevoie in miez de noapte, e non-stop pentru urgente. |
Inregistrat: 1/20/2017 Mesaje: 1
| Recomand dr. Vacaru Marius - Cabinet Mariodent Iasi. Este un medic stomatolog deosebit si cel mai important este ca recomanda ce este mai bun pentru sanatatea pacientului si gaseste solutiile cele mai fiabile. |
Inregistrat: 8/27/2017 Mesaje: 1
| Buna, ceva de genu am pa?it si eu la Dna Dr Ligia Biris din Timisoara. Mi-a pus 3 coroane la ultimele 3 masele si in loc sa le puna provizorii timp de 2 saptamâni, le-a lipit definitiv. Erau mult prea înalte, timp de 3 ore tot a pilit la coroni?e si specific ca mi-a pilit si din 3 Din?i buni ai mei(2 jos si unu sus ceea ce acum trebuie sa-mi scot cu siguran?a nervii si la acest Din?i deoarece sunt foarte sensibili la rece si cald) dar 4 ore cum: 10 min pilea, punea indigoul acela sa mu?c si imi zicea ca iei nu i se vede nimic..se enerva..si zicea ca tre sa a?tept afara 10 min sa o consulte pe Dna ce a?tepta.. Erau cred ca vrea-o 10 pacien?i afara. Si tot asa de la 16:00 pana la 20:20.pana la urma ma programat a doua zi. Ajung acasa, nervoasa de situa?ie încerc sa mi?c coroana( una din ele) si am sim?it ca a intrat mai sus??, închid gura si acum nu mai atinge din?ii de jos. Ea nu ia fixat bine si a pitit ca nesim?ita. Ma duc la ea a doua zi, ii spun situa?ia, pune indigol, închid si supriza..imi spune ca e imposibil deoarece ei ii arata urmele de la indigou ca atinge. Deci te ia nu numai de prost ci si de nebun. Întreb ce e de facut la care ea imi zice: al?ii daca vreau bine-n?eles pe costurile mele. Men?ionez ca pana sa fie gata coroanele, am fost timp de 2 sapt in fiecare zi la pilit si la final pus stifturile dar eu având nervii sco?i deja de ani de zile. Chitan?a nu, garan?ie nu, banii dati, lua?i si de prosti..mergeam la ea de mai bine de 10 ani dar a fost prima data cand am pus coroana. |