Nivel: ALBA CA ZAPADA
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 17828
| Ce medici stomatologi recomandati si de ce medici e bine sa ne ferim ? |
|
| Eu am fost ieri la un cabinet de pe Mihail Kogalniceanu, la dna dr Mihaela Cirligeanu.
Mi-a placut foartemult cum a lucrat, nu m-a durut absolut deloc, lucreaza repede, ingrijit, cu manusi si tot ce trebuie, deocamdata sunt foarte multumita de ea. Va mai tin la curent dupa ce termin ce am de lucrat acum la ea, sa vedem daca voimai fi la fel de multumita. |
|
Nivel: TOP TEAM
Inregistrat: 2/14/2006 Mesaje: 36610
| Eu am fost azi la un cabinet de pe Turda (coltz cu 1 mai), la dna dr Cristina Ghita. Excelent! Sterilizare si dupa ce a raspuns la telefon in timp ce asteptam sa isi faca efectul anestezia, Curatat instrumente in fatza mea, Manusi si tot ce trebuie Aparate noi, mult mai silentioase... Muzica, pentru ca eram cam alba la fatza de frica Comportament fatza de mine: excelent...saraca m-a tinut si de mana cand asteptam sa isi faca efectul a doua anestezie (prima nu a tinut - spunea ea ca a sesizat ca la pacientii mai fricosi prinde greu sau deloc - o fi de vina adrenalina ) |
|
Nivel: TOP TEAM
Inregistrat: 2/14/2006 Mesaje: 36610
| Eu tot cu recomandari am ajuns la el. Poate inainte si-a facut bine treaba si ce a facut pe urma e alta poveste...
Acum lucrurile stau altfel, dentista de care scriam mai sus, dr. Cristina Ghita este super. Isi face foarte bine treaba, dupa ce plec de la ea comunicam la telefon, daca doare dupa ce s-a dus anestezia, daca am vreun disconfort la lucrare, etc ... Nu mai zic ca e foarte atenta cu mine, ca stie ce paranoica sunt (nici nu incepe bine si eu hop: doare? sa nu ma doara... ) |
|
Nivel: Membru
Inregistrat: 1/19/2008 Mesaje: 30
| Kiki wrote:Eu am fost azi la un cabinet de pe Turda (coltz cu 1 mai), la dna dr Cristina Ghita. Excelent! Sterilizare si dupa ce a raspuns la telefon in timp ce asteptam sa isi faca efectul anestezia, Curatat instrumente in fatza mea, Manusi si tot ce trebuie Aparate noi, mult mai silentioase... Muzica, pentru ca eram cam alba la fatza de frica
Sunt foarte importante aspectele pe care le-ai sesizat: masca, manusi, halat curat aspectul general - ingrijit(a), tuns, sa nu miroase a fel de fel de chestii (de ex. a tutun - ma enerveaza la culme) dupa ce pune manusile sa nu raspunda la telefon, sa puna mana pe clanta, tigara, etc... instrumentarul sa il scoata cat de cat in fata ta.... paharul nou, schimbat tot in fata ta, etc. |
|
Nivel: Ambasador
Inregistrat: 11/17/2006 Mesaje: 698
| cine imi recomanda un medic stomatolog pentru tratarea unei carii...Ema este autista si in oras medicii se cam feresc sa lucreze cu ea... ce ma sfatuiti??? |
|
Nivel: Guest
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 14
| AdrianaC wrote:Ce medici stomatologi recomandati si de ce medici e bine sa ne ferim ?
Draga Adriana, sunt noua pe acest forum si vroiam sa aflu de la voi informatii despre un medic ginecolog bun, insa am vazut si topicul tau, si pentru ca de curand am avut de rezolvat anumite probleme stomatologice vroiam sa va spun ca am fost foarte impresionata de doctorul la care am fost.
Nu am mai vazut de mult un doctor care sa fie in primul rand OM. De aceea vi-l recomand cu mare caldura.
Este vorba despre Dr. Radu Stoicescu (Tel 0740 499 610) care lucreaza in zona Bucur Obor si la inca o clinica undeva in P-ta Alba Iulia.
Eu am fost foarte, foarte multumita. Este un doctor relativ tanar, care probabil ca nu a inceput sa-si piarda interesul si sa se acreasca asa cum am observat in ultima vreme ca o fac medicii mai in varsta.
AAA! Si cel mai important! NU TE DOARE! ARE O MANA FOARTE USOARA ( am am avut acum ceva ani o experienta neplacuta cu un doctor stomatolog si de atunci ramasesem cu o problema, insa mi-am dat seama ca nu degeaba se spune de un doctor ca are " mana usoara").
Succes! |
|
Nivel: Grupa mica
Inregistrat: 2/19/2008 Mesaje: 123
| acest subiect este discutabil! perceptia pacientului in sfera noastra este foarte importanta...pe de alta parte, obiectivitatea este de mare ajutor atunci cand totul este prea frumos! |
|
| de multe ori medicul este de vina pentru ca il place pacientul prea mult! nu stiu daca are logica pentru toata lumea, insa pentru mine este clar!
atunci cand incerci sa ii castigi increderea pacientului, recurgi la tot felul de mijloace...insa, pana la final este greu sa pastrezi aceleasi bune intentii... nu acuz pe nimeni....insa asta este realitatea de care ne lovim...
succese! |
|
| nu inteleg...
|
|
| multumesc kali!
totusi voi lasa aceasta discutie integral...fara a sterge nimic...trebuie sa existe discutii in contradictoriu...fac viata mai palpitanta!
|
|
| Dragi parinti de suferinta, Am un baiat de 10 ani, cu o cariutza la o maselutza de minte, in rest...dantura perfecta. Am fost azi la un cabinet stomatologic (pardon Cabinet de Medicina Dentara -zona Calea Vacaresti -Timpuri Noi) si am venit traumatizati amandoi...si eu...dar mai ales copilul. Stimabila doamna doctor (?!?) i-a "rezolvat" cariuta pe viu, fapt pentru care toata sedinta a fost pana peste cap de plansete si tipete de durere sincera. Dupa cateva intrebari insistente de ale mele gen: “dar nu e posibil sa ii reparam caria cu o anestezie …ceva...?" si dupa ce a vazut ca al meu copil mai are putin si lesina...i-a dat cu un "puf"...asa..."ca doar nu e nevoie...se alinta copilul doar". Pana unde se intinde limita bunului simt...si a rabdarii parintilor in fata "sigurantei" profesionale afisate de unii medici oare? Probabil ca supararea o sa-mi treaca...dar trauma unui copil ramane...cu siguranta.
Sanatatea e in mainile noastre...si la dispozitia unora.... Numai bine.
|
|
Nivel: SMARALD
Inregistrat: 11/19/2006 Mesaje: 13514
| Riffen,imi pare rau de copilul tau,sper sa nu ramana cu o frica prea mare,stiu cum e,am fost la un dentist cand eram clasa a 3a,acum muuulti ani,a bagat o frica in mine,m-a durut rau cand mi-a curatat caria,tin bine minte si acum toate detaliile vizitei respective,vreau sa spun ca ani de zile nu am mai calcat in nici un cabinet de medic stomatolog |
|
| AdrianaC wrote:Ce medici stomatologi recomandati si de ce medici e bine sa ne ferim ?
buna,
v-o recomand cu toata increderea pe doamna Dr. Despina Miciulica, Medic stomatologie generala, Medic Pedodont la Clinica stomatologica ImperialDent. Eu imi duc baietelul acolo de fiecare data cand avem probleme si sunt extrem de multumita. Reuseste sa-l convinga de fiecare data sa stea cumintel in scaun, vorbeste cu el, ii explica tot ce face si mucutul meu a capatat incredere in ea....nu mai tipa atunci cand aude ca trebuie sa mergem la doctor :) |
|
| Vad ca in continuare multa lume se cramponeaza de postul lui Kiki, vechi de ceva timp.
Aici nimeni nu emite judecati de valoare, ci pur si simplu isi povesteste experientele personale astfel incat sa putem invata ceva cu totii din acele experiente.
Daca un medic, de orice natura ar fi el, are 1000 de pacienti multumiti si 10 pacienti nemultumiti, a caror nemultumire este justificata si argumentata, este bine sa vedem si parerea celor 10 pacienti. Nu putem sa emitem insa judecati de valoare, ci prin prisma experientelor impartasite putem sa ne decidem daca vom dori sau nu vreodata sa avem de-a face cu medicul respectiv. De ce? Pentru ca e foarte posibil sa ne situam si noi in cei 1000 de pacienti multumiti, dar este de asemenea probabil sa nimerim si in cei 10 si atunci este un risc pe care trebuie sa ne gandim daca suntem dispusi sa ni-l asumam.
Eu sunt pro expunerii experientelor personale avute cu diversi doctori, atat cele pozitive, cat si cele negative, prin urmare, daca veti mai dori sa postati replici la postul lui Kiki vechi de 2 ani, va rog sa respectati persoana care l-a postat si sa veniti cu experiente personale vis-a-vis de medicul respectiv, nu cu chestii de genul, e medic, ii tinem partea ca suntem si noi medici. Noi nu judecam aici medicii, pentru asta exista alte institutii si persoane abilitate sa o faca, dar vrem sa stim ambele fete ale acestora, in cazul in care exista. |
|
|