|
Nivel: Membru
Inregistrat: 1/15/2014 Mesaje: 1
| Buna seara! Sper in primul rand sa nu incalc nicio regula a acestui site recomandand cabinetul pe care il frecventez. Am citit cate probleme ati intampinat la diferite cabinete dar si cat de bine este la altele. Eu am ajuns la Livia Dent tot printr-o recomandare asa ca stiu cat de bine este sa ai pe cineva care sa iti garanteze siguranta unui lucru bine facut. Am intalnit-o acolo pe doamna doctor Irina Trosca care pur si simplu m-a facut sa imi pierd orice urma de frica. Sunt niste medici care dau dovada de mult profesionalism, cabinetul arata impecabil si in general atmosfera este una atata de placuta ca nici nu zici ca esti la medic. Eu va recomand sincer sa apelati la serviciile lor pentru ca sunt de cea mai buna calitate si in plus sunt convinsa ca nu conteaza ce boala aveti pentru ca un medic bun nu face niciodata diferente intre pacienti. Toata lumea trebuie tratata fara a face diferente! Sper ca v-am fost de mare ajutor! |
|
Nivel: MEMBRU FONDATOR
Inregistrat: 5/27/2006 Mesaje: 14390
| Fetele, vreau o recomandare de medic ortodont pentru pitici, din Iasi. |
|
Inregistrat: 4/28/2014 Mesaje: 1
| kali wrote:Fetele, vreau o recomandare de medic ortodont pentru pitici, din Iasi. salut va recomand cu toate increderea un super medic de la adentis(in zona vamii)... stomatolog Leuca Roxana, un om caruia ii pasa de ceea ce face si se vad si rezultatele. am fost super multumit si nu e scump, e ok la pret. |
|
Inregistrat: 5/2/2014 Mesaje: 1
| Am avut o experienta foarte neplacuta în clinica KOPFZEIT. Aparatul lor de inhalosedare are eficienta limitata iar cunostintele lor de stomatologie sunt precare. Dupa un chin prelungit au reusit sa puna o plomba ce nu acopera toata suprafata polizata a maselei. A trebuit sa apelez la un alt cabinet pentru a repara plomba facuta de KOPFZEIT. O singura plomba a costat 800RON la KOPFZEIT!!!!! |
|
Inregistrat: 6/13/2014 Mesaje: 1
| Am ajuns prin recomandare la medic stomatolog Irina Costache si pot sa spun din experienta ca este de departe cel mai bun stomatolog pe care l-am avut si am avut multi... Cabinetul este in zona 1 Mai si iata si numarul de telefon la care o gasiti 0769668873 . Va astept aici cu multumiri pentru ca veti fi impresionati de acest medic! :) |
|
Inregistrat: 8/27/2013 Mesaje: 4
| Recomand d-na doctora Cristina Atimariti. Am facut un implant dentar la dumneaei. Totul a decurs perfect. |
|
Nivel: Guest
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 14
| praslea_cel_voinic wrote:Roxana, imi pare rau ca ai avut o experienta negativa. Din nefericire, in Romania nu se fac radiografii de rutina la examenul clinic, asa incat nici tu, dar nici respectiva Dr. nu aveti o baza pt respectivele obturatii...Cat despre marmoratii...nu ai definitia corespunzatoare, sunt carii incipiente remineralizate. Fluorizarea e indicata atat timp cat caria e inca in smalt. Se mai pot face sigilari. Oricum, daca sunt semne de intrebare asupra unei leziuni, sunt mai multe metode de diagnostic pe langa examenul clinic....Sorry de off topic...:018: Numai bine.
Eu am gasit un stomatolog bun in Timisoara la clinca Royal (cred), are foarte multa rabdare si face plombele foarte bine eu una sunt foarte multumita. |
|
| Buna
Eu mi-am pus o coroana si cateva plombe la dintii din fata (care sunt foarte sensibili si era greu sa fiu multumita) la o clinica din Bucuresti. Cat am stat prin clinica am aflat ca sunt si singurii distribuitori ai unui aparat dentar invizibil. Cool! :)
|
|
| Eu merg de ceva timp la clinica Andra Smile, la dna doctor Andra Custura. Este un medic foarte bun, prin ea am reusit sa scap de frica de dentist. Mi-am facut o operatie pentru extractia maselelor de minte pe partea stanga si nu am avut niciun fel de complicatii, desi mi se facuse cam frica la cate citisem pe internet, cu infectii si toate cele. Apoi am fost si la igienizare la clinica, oamenii sunt foarte prietenosi, toti medicii sunt mereu cu zambetul pe buze, dna doctor chiar mi-a raspuns la toate intrebarile. Iar preturile nu mi s-au parut deloc mari, sunt ca la un cabinet normal, avantajul e ca locatia e centrala chiar langa metrou la Aviatorilor. O recomand cu incredere!
|
|
Inregistrat: 10/26/2015 Mesaje: 1
| O sa va povestesc intamplarea mea, total neplacuta, avuta cu "domnul doctor" Tron. Numai pe mana lui sa nu ajungeti! In afara de faptul ca e atat de plictisit de meseria pe care a ales sa o profeseze, nici macar nu are decenta sa-si respecte programarile. Si asta nu ar fi mare lucru, peste tot sunt intarziere, doar ca el efectiv programeaza toti pacientii la aceeasi ora. Si acum povestea mea: aveam o mica problema cu o plomba la o masea. Mi-a dat sa fac o radiografie totala (asta ar fi trebuit sa-mi ridice niste semne de intrebare din start), mi-a pus o plomba provizorie si m-a programat urmatoarea saptamana. Toate bune si frumoase, ma prezint saptamana urmatoare, ma pune sa ma asez pe scaun si-mi spune: " Data trecuta dupa ce ti-am lucrat m-a durut foarte tare capul, eu am mult de munca azi nu-ti lucrez acum vino in alta zi". Adica wow, despre ce vorbim? Asta e comportament de medic sau de vraci? Legi o durere de cap de o persoana? Mentionez ca la primul nostru consult nici pas n-am spus, doar l-am rugat sa nu renunte sa caute sursa durerii, pentru ca aveam dureri cumplite si el spunea ca nu am nimic! La insistentele mele a cautat si printre maselele de jos si-a descoperit buba, altfel eram si cu banii luati si fara problema descoperita! Un lucru sigur stiu, daca vreti profesionalism nu va prezentati la el! Comportamentul lui e mai mult spre taraba din piata, nu al unui medic, acum nu stiu daca si dentistii depun juramantul, dar daca l-a depus, clar nu si-l respecta. Acum, pana maine, va trebui sa indur dureri cumplite, pana voi gasi un dentist ce-si poate ingriji asa cum trebuie pacientii. NU-L RECOMAND!!! PS: Stimabilul e din Slobozia, Jud. Ialomita |
|
Inregistrat: 11/4/2015 Mesaje: 1
| Mesaj pentru simoniq sau pt. alte persoane care o cunosc pe dna dr. stomatolog Poll Bianca cu cabinetul in zona Titan:
Am citit mesajele pe care le-ati schimbat cu privire la medicul stomatolog Bianca Poll. Mi-am facut o programare la numarul de telefon de pe sait si am mers mai intai pentru un periaj. Problema mea e urmatoarea: deoarece nu o cunosc si nu stiu cum arata, am oarecum indoieli ca persoana care mi-a facut periajul a fost o asistenta... E posibil sa ma insel, insa vroiam sa va rog sa imi descrieti putin pe doamna doctor. Cand am intrat mi-a deschis o persoana tanara, blonda, cu parul prins in coada, imbracata in verde. Apoi a iesit in intampinare o alta persoana, putin mai in varsta, tor blonda, cu un halat alb peste uniforma parca, parea insarcinata. Nu am apucat sa fiu f atenta la detalii, deoarece s-au miscat fff repede, am fost primita fff repede, lucrata ffff repede. Nu e un lucru rau, pers. care mi-a facut periajul a fost f draguta, atenta, grijulie, insa mi se parea ca ii cere parca tot timpul aprobarea celeilalte. Iar aceasta din urma i se adresa la per tu ( ca si cum era mama sau sora sau o prietena...). In fine... Va rog frumos daca se poate sa imi spuneti si mie cum arata doamna dr si asistenta acesteia. Nu as vrea sa imi lucreze si cariile tot o asistenta si eu sa nu stiu. Mentionez ca la inceput am intrebat-o daca dansa e doamna dr si mi-a raspuns ca da. Multumesc mult. Nicoleta |
|
Inregistrat: 1/29/2016 Mesaje: 1
| Clinica dentara - Acoperim toata gama de specialitati stomatologice, tratamente fara durere. Aici veti gasi medici bine pregatiti profesional, o ambianta placuta si servicii stomatologice de calitate pentru copii si adulti. Contact: www.stomatologiecopiisector3.ro |
|
| DentoSmile este un cabinet stomatologic condus de oameni care stiu cum sa te faca sa zambesti. Iti oferim un cabinet modern, cu aparatura performanta si cu un ambient primitor. Contact: www.dentosmile.ro |
|
Inregistrat: 3/1/2016 Mesaje: 13
| Si eu am fost cu baietelul meu la Kopfzeit. Cu inhalosedare, 3 sedinte (inclusiv tratament + plomba), am platit 1200 lei pe o maseluta. Calitatea a fost teribil de proasta. Pe baietel l-a durut in continuare maseaua. Ne-am intors tot la ei, doctorita care il tratase initial nu mai lucra acolo, asa ca o alta doctorita care l-a preluat, ne-a zis ca nu ar fi trebuit pusa plomba si maseaua ar fi trebuit lasata deschisa, deci chin si bani degeaba. |
|
Nivel: Senior
Inregistrat: 6/20/2008 Mesaje: 5142
| Pai cum vrei consultatie fara x-ray.Eu nu accept dr sa inceapa nimic fara sa vada filmul sau mai nou acum e pe monitor.De ce te deranjeaza radiografia nu pricep ...ca face ea comusion nu e problema ta.Dr ar trebui sa aiba x-ray in propriul cabinet dar daca nu are te trimite la cine are.Plus asa vezi si tu cu ochii tai ce treb7e lucrat si ce nu. |
|
|