Medicatia
Subiectul anterior · Subiectul urmator
Lilly of the valley
Scris: Wednesday, August 1, 2007 8:47 AM
Nivel
Nivel: SMARALD

Inregistrat: 3/23/2007
Momentan suntem sub tratament cu mai multe medicamente pentru mai multe diagnostice.
1. Aerius pt dermatica alergica iritativa de contact
2. Ketof pt bronsita(augmentin si eurespal).

Aerius si Ketof au in mare aceleasi indicatii. Medicul de familie (destul de capabil, nu a dat-o in bara niciodata in cei 5 ani de cand merg la ea) ne-a indicat sa continuam tratamentul cu Aerius dat de medicul dermatolog, dar sa-i administrez si Ketof. Intreb si eu: nu-s prea multe antihistaminice?? N-as vrea sa se intample ceva, mai avem fix o sapatamana sa plecam la mare.

A... si aplicarea elocomului trebuie oare continuata daca au trecut eczemele? Elocomul e un corticosteroid destul de puternic.
Miri
Scris: Saturday, August 4, 2007 1:51 PM
Nivel
Nivel: SAFIR

Inregistrat: 2/26/2006
Mariuta, ce ati facut?Ati continuat cu toate medicamentele?

In general, in momentul in care primesti un tratament e bine sa-l anunti pe medic daca mai esti sub alta medicatie, pentru a preveni eventualele supradozari sau reactii antagoniste.
Daca medicul isi da acordul si spune ca e ok sa continui si tratamentul precedent si cel pe care ti-l prescrie, in plus, atunci mergi pe mana lui.Cu o singura atentionare: grija mare la stomac.angel
Lilly of the valley
Scris: Saturday, August 4, 2007 2:28 PM
Nivel
Nivel: SMARALD

Inregistrat: 3/23/2007
Miripupici eram sigura ca tu o sa-mi raspunzi.

Da am continuat tratamentul, Bineinteles ca i-am spus medicului despre tratamentul anterior. Acesta ne-a recomandat sa continuam si cu Aerius si cu Ketof insa mie mi se parea cam multe antihistaminice. Da uite ca a fost spre bine. Leea face alergie la alune si a mancat o prajitura de casa cu crema finetti cu alune si nu a patit nimic, Slava Domnului.
Intre timp am terminat tratamentul cu Aerius.
In privinta stomaceluilui banghead banghead banghead nu mananca mai nimic toata ziua.
Miri
Scris: Saturday, August 4, 2007 2:32 PM
Nivel
Nivel: SAFIR

Inregistrat: 2/26/2006
mariuta wrote:
Miripupici eram sigura ca tu o sa-mi raspunzi.

Multumesc, mami!Si-mi cer scuze pentru intarzierea raspunsului!sic
Multa sanatate micutei si sa auzim numai vesti bune!pupici
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.