Medicamente
Subiectul anterior · Subiectul urmator
monica irimia
Scris: Thursday, May 26, 2011 8:18 PM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 7/3/2010
Colargol usuca mucoasa nazala. Eu am folosit si a avut efect bun. Multa sanatate! angel
alexandrabogdan
Scris: Thursday, May 26, 2011 8:22 PM
Nivel

Inregistrat: 4/17/2008
monica irimia wrote:
Colargol usuca mucoasa nazala. Eu am folosit si a avut efect bun. Multa sanatate! angel

multumesc. sa dea Domnul ca ma dispera mucii astia
mirela74chris
Scris: Thursday, May 26, 2011 8:42 PM
Nivel: Maestru

Inregistrat: 10/17/2009
Poti folosi cu mare succes.Daca nimic nu merge,colargolul isi face efectul imediat.Dar nu ii da mai mult de 3 zile.pupici
alexandrabogdan
Scris: Friday, May 27, 2011 6:28 PM
Nivel

Inregistrat: 4/17/2008
mirela74chris wrote:
Poti folosi cu mare succes.Daca nimic nu merge,colargolul isi face efectul imediat.Dar nu ii da mai mult de 3 zile.pupici

multumesc. nu stiu ce sa zic...am pus aseara si azi Colargol, intr-adevar parca ia mai adunat mucii dar tot nu i se desfunda nasul. saraca de ea de abia mananca, nu mai zic de somn. iar eu mor de mila ei.
mirela74chris
Scris: Friday, May 27, 2011 7:54 PM
Nivel: Maestru

Inregistrat: 10/17/2009
Nu ai gasit nimic de pus pe batista si desfundat nasucul?Inainte era Karvolul picaturi si olynthul pastile de priza,dar nu mai sunt.Am inteles ca in loc de karvol este carmol de pus pe batista langa copilas si il ajuta sa respire.Eu foloseam cu succes la copilasi Baby wick balsam(cu care le faceam frectie pe piept si pe spate si li se desfundau nasucurile)Acum stiu ca si pe acela l-au scos.Poate gasesti ceva asemanator.Sanatate sarei si sa aud ca sunteti bine.computerlove pupici
Katrina
Scris: Friday, May 27, 2011 9:56 PM
Nivel

Inregistrat: 3/9/2010
Puteti incerca Pinosol.E pe baza de uleiuri esentiale de pin si eucalipt.La copii mici se ung la exteior deschiderea narilor iar la cei mai maricei se pune cate o picatura in fiecare nara.Se mai poate folosi in inhalatii sau se pot pune cateva picaturi in aparatele de aromaterapie .
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.