)(Marina)( wrote:Moa, Meda, Andreiutza, ce pozici frumoase cu bebei dragalasi aveti! Crestere mare in continuare! Al meu are 5 kg si e nascut in aceeasi zi cu al tau, Meda. Se pare ca sunt mancaciosi bebeii nostri. Al meu ar papa non-stop. Felicitari pt Juwy, am citit ca a nascut. Bucurie, nastere usoara! Pupici pt toti! Ms la fel...al meu avea 5 kg acum doua saptamâni....mie îmi spui de papa...daca as putea sa fiu suzeta mergatoare ar fi perfect Daca nu ii dau sa pape baga Mana in guri?a cu toate ca doar ce a scos sânul.....si nici suzeta nu vrea.....
|
moa wrote:
Ce frumusel este bebe Robert!sa fie sanatos!cate kg are?
Mul?umesc la fel...app 6 kg, al tau??
|
moa wrote:Uff,draga de ea ce usturime o fii la funduletul ei! Apa cu bicarbonat e foarte buna,si fara pampers.o avea urina acida ?cate luni are? Este nascuta in aceia?i zi cu baie?elul meu deci o luna si 3 saptamâni...mul?umesc tuturor pentru sfaturi cea mica este mult mai bine dupa ce mamica a pus in aplicare toate sfaturile primite de la voi prin intermediul meu Robert va dorește o seara frumoasa
|
gaza_mica89 wrote:Of of mititica , la noi sudocrem a avut efect foarte bun, sa o lase cat mai desfacuta si sa o spele cat mai des, sa nu mai foloseasca servetele umede Pai asa face...mersi pt sfat
|
Nasmyne wrote:Stiam ca tu ai baietel, dupa am vazut a 3 a poza ca e fetita. Sa incerce si comprese cu ceai de musetel si bineinteles sa o vada un pediatru. Tocmai pe 4 are programare sper sa.i treaca pana atunci...mul?umesc mult de raspuns
|
Nasmyne wrote:Meda este o iritatie foarte puternica? Cu ce ai dat? Incearca uleiul de cocos presat la rece, crema de galbenele si schimbat cat mai des. Uff mititelul, cred ca il ustura foarte tare Edit: incearca sa schimbi pampersul, poate e alergic la vre-o substanta din scutec, chiar incearca sa l mai lasi fara daca se poate Nu este bebelu?ul ci al unei prietene...a SPS ca nu ia dat cu nmk decât cu ceea ce ii da de obicei...fata este in Anglia si abea pe 4 a reu?it sa se programeze la doctor....ia dat celei mici cu sudocrem si a lasat.o cu fundul gol....a mai încercat si cu crema de galbenele. Asa arată acum pozele celelalte sunt făcute pe la 3
|
BunA fetelor...îmi puteți spune ce este asta?..
|
AndreiutzaEu wrote:
La fel si tie :)
Mie imi doarme tun afara :)... Cum da de aer cum pica lat...
Cred ca to?i sunt asa.... Al meu si cand i-l bag in casa trebuie sa.l trezesc eu ca sa pape... Ce greutate are bebe al tău?
|
AndreiutzaEu wrote:
Am nascut pe 27 ian.
L-am scos dupa 10 zile ca asa mi-a zis dr. fix in a 10 zi l-am scos.
Prima sapt cate 10-15 min ... dupa care cate jum de ora si chiar o ora cand a fost cald
Nu l-am scos intradevar cand a plouat si a batut foarte tare vantul , atunci l-am imbracat ca afara si l-am scos 10-15 min la geam
Mi-a zis dr ca dc nu il scot nu isi dezvolta anticorpii etc... si ca trebuie scos asa ca nu te lua dupa ce spun " babele"
La început la geam i-l ?ineam si eu si afara l.am scos doar cand a fst timpul frumos Mersi de raspuns si sa.ti traiasca puiul
|
Nasmyne wrote:Meda faci bine ceea ce faci, si eu la fel voi face, atata timp cat nu e vant si copilul e imbracat bine nu vad de ce nu l-ai scoate. Lumea asta e asa incuiata...pe bune. Tu trebuie sa iti asculti instinctul de mama, nu ce spune lumea, tu stii ce e cel mai bine pt puiul tau...in rest toate bune? Cum stai cu lapticul? Te pup
mersi pt raspuns ...toate bune laptic este bebe mâncacios si voios Sarcina u?oara in continuare
|