|
Nivel: RUBIN
Inregistrat: 3/29/2007 Mesaje: 22799
| Normal ca s-au complacut...si cati nu o fac? |
Nivel: MEMBRU FONDATOR
Inregistrat: 3/1/2006 Mesaje: 7513
| Si totul este in defavoarea copilului , din pacate . Parinti iresponsabili si snobi care alearga dupa medie ... daca copilul nu are cap de liceu bun , nu are si gata . |
| Fata nu-i proasta,dar i se cere mai mult decat poate.Iar profesoara a impus meditatiile.Oricum daca aici are doar media 7 la matematica...in Romania nu merita nici atat. |
Inregistrat: 5/27/2006 Mesaje: 14390
| taty wrote: ... daca copilul nu are cap de liceu bun , nu are si gata .
Cati parinti inteleg asta, recunosc si accepta capacitatea reala a copilului? Eu am exemple triste in jur.
Nu spun... e greu de gasit echilibrul pentru ca, atata vreme cat e inca mic, trebuie putin impins de la spate, altfel el nu va da tot ce poate pentru ca prefera calea mai usoara si mai comoda, insa e dificil de realizat unde sa te opresti ca sa nu fie nici prea putin, nici prea mult. |
| Si totusi, cati parinti nu se gandesc ca poate profesoara penalizeaza copilul in clasa pentru a-i impune meditatiile...si le platesc, ce sa faca, se gandesc la viitorul copilului.Doar ca o astfel de profesoara ar trebui aruncata in suturi din invatamant, ma mir sa nu stie toata scoala ce face. |
Inregistrat: 5/27/2006 Mesaje: 14390
| Bereea, asta e un fapt stiut de toata lumea - inca de cand eram si eu in liceu. Ar trebui luate masuri, desigur, dar cine sa o faca? |
| Este lege data din cate stiu eu, ca profesorii nu au voie sa mai tina meditatii cu elevii de la clasa. Parintii ar trebui sa ia masuri si sa anunte daca se simt "inghesuiti". Dar unii isi inchipuie ca daca copilul lui ia mereu note de 4-5, are ceva profesorul cu el ... ei nu invata nimic, sunt niste putori si dau vina pe profesori ( nu generalizez ). Un parinte care are copilul bun , nu vine niciodata sa se ia de professor ... si nu cred ca un professor daca te vede ca stii, iti pune nota proasta ca asa vrea el sau sa te agate la pregatire. Sunt asa scarbita de unii parinti si de unii profesori, ca nu m-as m-ai intoarce in invatamant. . |
Nivel: SMARALD
Inregistrat: 7/22/2007 Mesaje: 11814
| Problema este ca parintii au obisnuit profesorii cu cadouri si acestia l-a randul lor s-au obisnuit sa primeasca,acuma este c-am greu sa-i obisnuiesti altfel.Aaa si nu vorbosc numai de unii profesori ci in general de totii de medici ,de avocati .Spaga si ciubucul ar trebui pedepsit cu inchisoare c-am peste tot. Aici profesorii nu au voie sa dea lectii particulare sau meditatii in particular la propii elevi nici vorba sa primeasca bani sau cadouri de valoare ,o ciocolata este poate o singura atentie pe care o poti da unui profesor si asta numai la sarbatorile in care se mananca dulciuri . Dar oricum ce ne lipseste si cred ca in toata lumea este dreptatea ,aceasta incetul cu incetul se pierde si in cea mai mare parte totul conteaza de cate pile ai,unde lucrezi si cati bani ai in cont. |
|
| Shirel, este o mostenire de care nu putem scapa . Eu una, am renuntat in a mai face multe gesturi pe care le faceam, ca asa faceau toti. |
|
|