am revenit...nu am disparut ,,,dar am avut mult de lucru la firma
 dar pt asta tot am merterit cate ceva
|
gipsul se face ca o pasta de dinti...dupa ce pui in forma atingi prin bataie forma de masa sa se aseze bine gipsul si sa iese aerul afara ca poate ramane gauri si cand scoti forma sa trebuiasca sa o plombezi
|
 am pus doua din forme de gips care sunt facute nu in matrite pt asa ceva ci in forme care sunt in comert pt joaca copiilor cu nisip pe plaje...am si forme de fructe tot asa ..poate gasiti si voi si va folositi si de asa ceva
|
|
super tabloul ,,,mi.ai dat o idee...am sa incerc ceva sper sa reusesc
|
buna fetelor..eu am o mica afacere cu ornamente de gips ...o sa va mai arat cate ceva din pozele de pe site ,,,nu stiu daca pot pune siteul aici....si de asta folosesc gips de modelaj luat la sac de 40 kg dar cand nu gasesc iau si gips de constructii ca este acelasi dar nu este rezistent ca cel de modelaj ...am si gasit un site unde sunt matrite http://www.galeriart.ro/eShop/prodView.asp?idProduct=380...daca faceti gipsul mai subtire sa poata fii turnat puteti sa sculptati in el .
|
.va mai arat ce am facut cu o rama veche...am vopsito am batut cuie pe margine si am facutu cu ata din cui in cui in diferita directii dupa care am pus pe ea ce am crezut
|
hai sa va mai arat ceva ....
 este o rama facuta din gips......am facut un schelet din 4 crengute si am pus gipsc cu un cutie....l/am lasat la uscat.l/am vopsit cu noante de maro si lacuit dupa care am lipit cu pistocul de silicon crengute si restul ce se vede
|
gipsul il prepar mai gros de nu curge ,cam cum este pasta de dinti si cu un cutit o pun pe sticla de plastis de la suc,,,,scoarta de copac este din gips si vopsita cu maro,,,in interior nu dau cu lac ca las recipientul ce in imbrac cu gips asa ca poti pune linistita apa.o sa fac cateva poze ca sa intelegiti mai bine...daca gipsul este mai subtire nu este rezistent devine moale ca o creta
tehnica servetelului o folosesti?
|
 aici am luat peturi de la suc de 2 litri am taiat partea de jos a sticlei si impreuna cu dopul pus la sticla am imbracat sticla in gips tot cu un cutit sa iese striatiile si am intors sticla cu dopul in jos dupa care i.am facut tot din gips un postament,,,,dupa uscare complecta am vopsitsi dat cu lac. au iesit vaze de flori unde poti pune si apa.
aici am imbracat caletuse de plastic de la smantana sau iaurt dupa ce in prealabil am dat jos manerul si am taiat partea de sus din exterior,,,dupa uscare le/am vopsit cu diferite culori...la fel poti imbrata orice fel de pahare de la iaurt sau chiar pahare de unica folosinta
|

am mai postat niste poze cu suporturi de gips ,suport de creioane,,,,sunt in comert sucuri naturale in cutii,un fel de carton mai gros,,,in partea de jos cu un cutit am pus pasta de gips cat vreau de inalt si se lasa la uscat foarte bine cupa cere se scoate incet cutia,,trebuie pus mai gros gipsul cam de 7 mm pana la 10 mm,,,dupa cere eu folosesc vopsea care o fac cu lavabila unde pun acoarele de apa sau vopsele pt zugravit ca vopseaua care este pt asa ceva este destul de scumpa.dupa care dau cu lac....daca dau cu nitro lac ce miroase a diluant se usuca repede dar nu are acelasi luciu care il are lacul pt lemn.sunt fericita sa va explic tot ce stiu in acest domeniu...id meu de mess yahoo si skype este lulumec si va pot explica cand aveti nevoie ce o informatie numai sa ma apelati.eu lucrez mult in fata calculatorului si sunt usor de gasit....va astept cu drag
|