Profil: mdspa
Despre
Utilizator: mdspa
Nivel: Grupa mica
Statistici
A intrat: Wednesday, November 21, 2018
Ultima vizita: Sunday, January 26, 2020 12:48 PM
Numarul de postari: 147
[0.01% din toate postarile / 0.07 postari pe zi]
Imagine
Ultimele 10 postari
Subiect: Clubul aspirantelor - 74
Postat: Thursday, May 23, 2019 11:30 AM
carlita wrote:
Salutare, fetelor! Ce liniste e la noi, la burtici se discuta mult acum ca au fost atatea transferuri .... parca vad ca ele schimba casuta inaintea noastra. Dar asta e de bine! campfire
Flore, am vazut si eu intrebarea ta de ieri, dar nu prea sunt in tema; ma bucur ca ti-a raspuns Roser. Oricum, eu ma gandesc ca n-ai motive de stres atata timp cat valorile au iesit ok la analize. Trebuie sa fie ca si in cazul nodulilor la san, trebuie tinuti sub observatie.
App, Roser, tu mai ai ceva noutati?
AlexaT, daca esti sigura ca ai ovulat in jurul datei de 3 mai si nu te stii cu ovare polichistice, ai mari sanse sa fie cu ochisori. Iti tinem pumnii! Cand testezi? majoreta majoreta majoreta
mdspa, ma bucur ca ti se ia de pe suflet grija chistului. Doar cu progesteron te-ai tratat?

buna, nu. Progeseron din ziua 16-26, repet tratamentul 3 luni. Pt chist mi-a dat antibiotic, diclonefac si calciu lactic( pentru stoparea sangerarii)

img

eu 42, el 44
2 copii frumosi si sanatosi de 14 ani fata si 10 ani baiatul
o sarcina cu ou clar iulie 2018
TTC octombrie 2018
acid folic, aspenter
speram sa vina un bebe, chiar doi

Postat: Wednesday, May 22, 2019 11:50 AM
e pozitiv cel de azi, dar e de preferat sa il faci dupa amiaza, cand nivelul de LH este mai mare

img

eu 42, el 44
TTC octombrie 2018
acid folic, aspenter

Postat: Wednesday, May 22, 2019 9:04 AM
neata

va spuneam sapataman atrecuta ca am un chist de 5 cm, pe ov strang, fusese de 3 cm si crestea.
Am facut eco in ziua 2, atunci a vazut dr ca a crescut, in ziua 3 am facut analizele profilul hormonal si asteptam sa termin cu cm, sa incep testele de ovulatie.

eee,, nu a fost asa ca eu si ieri in ziua 10 aveam sangerare si dureri pe partea stanga. ma duc aseara la medic, se pare ca se elimina chistul ca ieri era de 1,7 cm si de aceea si sangerarea prelungita.

am primit antibiotic 7 zile, diclofenac si calciu lactic 3 pe zi timp de 5 zile.
Deja azi pana acum cel putin , sangerarea s-a oprit.

Ma speriasem ff tare.
Mai aveam 2 folicul de 0,9. Nu am mai intrebat, ovulez nu ovulez ca eram stresata tare.
Mi-a spus ca sa iau Duphaston iar 3 luni din ziua 16.

Analizele au iesit bune, doar progesteronul mic. Dar din ce vad in ziua 3 e normal sa fie, a fost 0,1.
O zi frumoasa va doresc!

img

eu 42, el 44
TTC octombrie 2018
acid folic, aspenter

Postat: Wednesday, May 15, 2019 10:37 AM
Dxc, parca tu ai avut un chist folicular si ti-a dat ac? sper sa nu confund

img

eu 42, el 44
TTC octombrie 2018
acid folic, aspenter

Postat: Wednesday, May 15, 2019 9:38 AM
Cloaudialeee, eu am avut crampe, intepaturi si dureri de ovare, uter ce-o fi fost,plus dureri de cap, toate sarcinile.
No-spa si stat intinsa, progesteron, cam asta poti face pana ajungi la medic.

img

eu 42, el 44
TTC octombrie 2018
acid folic, aspenter

Postat: Wednesday, May 15, 2019 9:34 AM
Neata, ploua cu graviduteeeee

Felicitari si sarcini usoare va doresc si bebei sanatosi!computerlove

Flore, eu le-am facut analizele de tiroida, luna trecuta cel mai recent. Nu conteaza ziua, eu le-am facut in ziua 21 ca am facut si progesteronul. Asa s-a nimerit, sa nu ma intep de 2 ori.
Acum 6 luni am facut in ziua 11, trimisa tot de medic. Eu stiu ca nu conteaza ziua.
Dar, daca vrei un profil hormonal incepand cu intervalul 3-5 zi de cm, le poti include si pe ele ca apoi la 7 zile de la ovulatie sa faci si progesteronul. Si iti tin pumniiiiiii sa vina bebe! coeur

Acum despre mine un pic ca sunt in ceata rau.
Luna trecuta la eco de ziua 11, aveam 3 foliculi, unul de 3 cm si 2 mai mici in jur de 1, 1,2 cm. Deci 2 pea mici, unul prea mare, a zis ca probabil e ciclu anovulator. Dr spera ca cel de 3 cm sa se resoarba/sparga.

Luna asta am fost in ziua 3 a cm la eco si analize pt profil hormonal, trebuia sa incep stimulare ovariana, prima. La eco transvaginala chistul de 3 cm e acum de 5 cm si ceva foliculi antrali pe care nu i-a masurat.

Medicul a decis sa fac analizele, dar fara sa incep medicatia de stimulare ovariana si sa urmarim chistul, sa merg din nou la eco in ziua 10, sa vedem ce se intampla.
Cu mentiunea ca daca ma doare tare sa ma duc la spital ca e posibil sa se sparga intre timp. Ca daca nu se sparge trebuie operat.
Nu am primit tratament, nici progesteron incepand cu ziua 16.
Chistul de 5 cm e posibil sa se mai sparga sau absoarba? La dimensiunea asta?

Eu acum iau aspenter, acid folic, q10 si vit E forte(10 ile pe luna), atat.
Marti merg din nou, la eco, in a 10 zi

img

eu 42, el 44
TTC octombrie 2018
acid folic, aspenter

Postat: Friday, May 3, 2019 1:18 PM
Georgy06 wrote:

Buna! Eu am facut in ziua 3 prolactina, progesteron, tsh, amh, estradiol, lh si fsh. Si extra, de la mine puse, anti tpo si indicele homa ( astea doar pentru ca am citit eu niste chestii care pareau ca mi se aplica- paradoxal a fost ca am cam avut dreptate cu ambele). Sa fie cu noroc!

Multam pentru raspuns

img

eu 42, el 44
TTC octombrie 2018
acid folic, aspenter

Postat: Friday, May 3, 2019 1:17 PM
Bravo Gerorgy!
Am reusit sa ajung dimineata la gineco si mi-a dat lista cu analizele.
FSH, LH, Testosteron si Estradiol

Si ziua 21 TSH FT4 Progesteron Prolactina ATPO

img

eu 42, el 44
TTC octombrie 2018
acid folic, aspenter

Postat: Thursday, May 2, 2019 9:52 AM
Mi-am editat si eu un pic profilul, pentru ca intre timp s-au mai schimbat din date

img

eu 42, el 44
TTC octombrie 2018
acid folic, aspenter

Postat: Thursday, May 2, 2019 9:40 AM
Cristos a Inviat!
Bravo pentru teste pozitve, tin pumnii la beta!

Eu tot intr-o asteptare sunt, daca vine cm luna asta, ma duc la o noua testare de hormoni si apoi din nou la gineco.
Cum nu cred ca ajung inainte de cm la dr, stiu ca s-a discutat de multe ori, dar spuneti-mi , va rog, exact ce analize sa fac si in care zile, sa nu ratez si luna asta.Eu le-am facut prin octombrie, dar in a 11 a zi si nu sunt sigura daca tot pe alea tre s ae fac. (tsh, prolactina, amh si inca vreo 2, dar nu am hartiile la mine sa verific)
Multam.

Kissnicol, eu in ultimele luni experimentez aceasta greata in perioada ovulatie si apoi dureri de sfarcuri pana la cm, ceea ce e foarte neobisnuit pentru mine.

coeur

img

eu 42, el 44
TTC octombrie 2018
acid folic, aspenter