Martisor sa va aduca noroc, sanatate si impliniri! o primavara frumoasa !
|
lia.lavinia wrote:noi suntem bine avem maine 7 sapt de sarcina deja,am facut eco marti se vedea embrionul de 4,3mm si bataile inimioarei
felicitari pt. inimioara ma bucur ca totul e bine. sarcina usoara in continuare1
|
lia.lavinia wrote:matya cum esti? e totul in regula?
buna, multumesc. sunt bine. am fost o sapt. in vacanta, si mi-a facut bine. tu ce mai faci?
|
Liz wrote:Cam asa a fost si la mine. Tot despre o sarcina mica era vorba, care la eco nu se vedea, in schimb la controlul clasic s-a simtit uterul usor marit. Sangerarea a fost foarte puternica primele 3,4 zile, iar de dureri nici nu mai vreau sa-mi aduc aminte. Groaznice! Stiu ca ma lua cu rau, cu frisoane. ... In mod normal am avut cm-ul dintotdeauna la 28 de zile, atunci stiu ca mi-a venit la 30 de zile, dupa care de la urmatorul si-a revenit asa cum era, la 28. Orgasnismul s-a refacut foarte repede in cazul meu, adica nu am avut parte de dereglari. Sper asa sa fie si la tine!
Cu intarziere, multumesc pt. raspuns. Am fost plecati de-acasa o sapt. si n-am avut acces la internet. Sper sa fie si la mine totul bine, azi sunt in a 15a zi de cand am avut sangerarile, sper sa apara ur. si la mine in zilele 28*30.
|
nici mie nu mi-a dat absolut nicio pastila. dupa ce-am fost la dr. cu scurgerea roz, mi-a zis ca doar ma banuie de extrauterina pt. ca el nu a vazut nimic*la 5 sap. si 6 zile* si sa fac beta, pana l-am facut am inceput sa sangerez mai mult* a fost un fel de ciclu normal, dar cu dureri insuportabile, apoi l-am repetat azi si gata , asta a fost tot. sper ca totul va fi ok. Liz, dupa cat timp a venit ciclu?
|
lia.lavinia wrote:ma bucur matya ca a scazut si nu mai trebuie sa te chiureteze dar la un control tot trebuie sa mergi, cel putin pe mine m-a tr dr de fam sa vada ca s-a curatat tot. eu sunt bine de miercuri stau in pat ca m-a speriat dr, si aici o sa raman pana marti cand merg la eco. nici la lucru nu am mai mers,
am vb. cu dr. la tel, si mi-a zis sa astept ur. menstra si-apoi sa vin la un ctrl pt. investigatii, sa afle cauza pierderii ( desi eu cam banui de ce s-a intamplat). eu cred ca daca nu s-ar fi curatat inca as sangera, si beta ar fi mai mare, nu?? adica e posibil sa se opreasca sangerarea si sa nu fie curatat bine?? nu stiu, eu vreau sa am incredere in dr., sa cred ca e totul ok, mai e si asistent universitar, ma gandesc ca stie ce zice, altfel nu m-ar fi lasat asa.
ai grija mare de tine, si numai de bine la eco..
|
Liz wrote:Matya, ma bucur ca ai scapat! Si eu am trecut razant pe langa unul. Iti doresc sa ramai insarcinata din nou, cat mai repede cu putinta!
multumesc offf, prin cate am trecut in 10 zile, mai intai vroiam sa se opreasca sangerarea, si-apoi imi doream sa fie mai mult, sa ma curat. bine ca s-a terminat usor. deocamdata vom mai astepta pt.bb2. sa ne revenim.
|
azi am luat rezultatul beta-hcg si este 6.44 mIU intre 0-7mIU nu este sarcina, a scazut de la 302.6 mIU. de ieri s-a oprit si orice urma de sangerare. multumesc lui d-zeu ca am trecut peste chiuretaj. acum astept ur. menstra si sunt tare curioasa cand va fi.
lia, tu ce mai faci?
|
lia.lavinia wrote:matya cum mai esti azi? as vrea sa fiu la kg normal, eram la limita cu 3 kg mai putin
azi, sangerarea e la fel ca in ultimele zile de ciclu, doar cateva picaturi, cred ca se va opri. abia astept sa fac testul sa scap de un stres, probabil maine.
ai mare grija cat mananci si cum le combini, ai grija si la zahar,asta e cel mai periculos.
eu am inceput deja dieta, incep de la 56kg, si pana-n vara vreau sa am 50kg, inainte sa incepem proiectul bb
|
lia.lavinia wrote: sper sa iti reuseasca ca eu nu ma pot opri cand ma ia foamea trebuie sa manc ,si deja am burtica, de la cat pap.
daca acum ai kg normale iti permiti, eu eram peste, si ajunsesem la 75 kg prea multe pt.163cm..
|