Profil: matilda
Despre
Utilizator: matilda
Nivel: Membru
Statistici
A intrat: Tuesday, February 10, 2009
Ultima vizita: Saturday, October 2, 2010 11:18 AM
Numarul de postari: 68
[0.01% din toate postarile / 0.01 postari pe zi]
Imagine
Ultimele 10 postari
Subiect: AJUTOR !!!
Postat: Wednesday, September 2, 2009 10:30 PM
buna Diana, hai sa-ti arat orasul meu in cateva felicitari :) sper sa ajut si eu la completarea colectiei tale

astept PM cu adresa, ok?
Subiect: bunatati la prima aniversare
Postat: Wednesday, August 26, 2009 10:58 PM
1 an - de asta spuneam "prima aniversare"

si cei care ni se vor alatura sunt intre 1-13 ani

ma gandeam ca poate stiti vreun tortulet delicios bun pentru ei, sau de cocteiluri cu fructe, nu stiu, ceva - orice...
Subiect: bunatati la prima aniversare
Postat: Wednesday, August 26, 2009 10:06 AM
dragi mamici am nevoie de ajutorul vostru in ale bucatariei.

ne pregatim de prima aniversare si nu prea am idee cu ce as putea "umple masa" copiilor :D

cu siguranta ma puteti ajuta voi care ati mai trecut prin asta!

o zi buna tututror si pofta buna piticilor!
Subiect: Cate mese pe zi ?
Postat: Tuesday, April 14, 2009 11:23 AM
Revin cu placere printre voi, dar ... tot ca sa ma plang!

nu stiu daca mai am tickerul, dar sunt scurta: gemeni, 7 luni, "gargaritza" si "falconete".

Gargarita are 3 zile(azi) de cand nu mai papa bine, sau mai bine spus nu mai papa aproape nimic exceptand 3-400 lapte/zi. ambii au program regulat: 6:00 lapte; 9-10 - fructe&co; 13-14 supa legume; 16 lapte (100 ml); 19-20 iaurt; 21-22 lapticul de noapte buna...

Falconete papa in continuare la fel de bine si frumos, fara scandal, desene, maimutareli, in 10 min max e gata masa la el.

Gargarita FOARTE GREU abia papa jumatate din fructe si supa, le strecoara, le cauta de oase banghead, face rezerve prin obraji, si mi le varsa in fata cand se plictiseste.

poate nu ma alarmam daca era o zi-doua dar azi deja a treia si sta flamanda, mai asociez si cu lipsa somnului si plans isteric fara nici o rezolvare si ...daca nu ajung cu ea la doctor - ajung eu la nebuni.

Nu cred sa fie de la dinti (deja au amandoi) si nici febra nu mi-a facut. Daca vreo alta mamica s-a confruntata cu asa ceva, sau daca aveti idei noi care pot fi incercate, le astept cu sufletul la gura!

Multumesc
Subiect: Nicio dimineata fara o cafea in fata, - 3 -
Postat: Saturday, March 28, 2009 3:31 PM
e un topic numai de dimineata???

sau si de cafea?

am aspirat vreo 2 cani dar nici n-am simtit, si ma gandeam ca mai merge una, se alatura cineva???
Subiect: Robot pentru hrana copiilor
Postat: Friday, March 27, 2009 9:22 AM
Rody wrote:

Am si din asta,dar il folosesc pt supe cremetopai E drept ca robotul la-m primit cadou de la soarca-mea cand era Elo bebe!

Blender, sau mixer vertical, sau cum i-o fi zicand - e ideal, cel putin pana acum numai pe asta il folosim, atat ptr fructe si legume, fierte sau crude cat si ptr biscuiti, foarte util, nota 5, (al nostru e bosh, si are in plus un bol gradat)
Subiect: Baby Podee!
Postat: Friday, March 27, 2009 8:40 AM
Asa ceva pare a fi ideal la gemeni!!!

Evita, tie nu ti-ar fi mai usor?

La noi, Riana deja isi tine singurica bibele (doar daca e jumatate plin, daca e prea greu nu poate) dar David ... probabil ca e prea grasutz si efortul il doboara ras
Subiect: Clubul mamicilor cu 2 pitici
Postat: Friday, March 27, 2009 7:21 AM
Si noi: David si Riana, nascuti pe 09.09.08 ii multumimpupici pupici lui AdrianaC ca ne inscrie in listutza!
Subiect: A venit Matei, martisorul lui Leut!
Postat: Friday, March 27, 2009 7:16 AM
Draga Leut, mai poti??? Imi aduc aminte ce grea e asteptarea...

dar ...

... mie si acum imi dau lacrimile de fericire cand ii admir (eu credeam ca am reactiile astea doar cand sunt nou nascuti), si-i multumesc incontinuu lui DD ptr bb-i mei sanatosi si mancaciosi.

Hai Mateias, hai prichindel - mititel cu galerie mai mare ca el!!!dance
Hai sa ne faci concurenta la cel mai papacios si mai frumos pui din lumepupici pupici pupici
Subiect: Nicio dimineata fara o cafea in fata, - 3 -
Postat: Friday, March 27, 2009 7:05 AM
'neata!
Hop si eu in clubul ... cum sa-i spunem?!?

Ai mei scumpei ma ajuta sa fiu f matinala (5-6) si primul lllucru care il fac e: bibe, pc, cafa.

Asta inseamna ca deja sunt la a II a ras