buna Diana, hai sa-ti arat orasul meu in cateva felicitari :) sper sa ajut si eu la completarea colectiei tale
astept PM cu adresa, ok?
|
1 an - de asta spuneam "prima aniversare"
si cei care ni se vor alatura sunt intre 1-13 ani
ma gandeam ca poate stiti vreun tortulet delicios bun pentru ei, sau de cocteiluri cu fructe, nu stiu, ceva - orice...
|
dragi mamici am nevoie de ajutorul vostru in ale bucatariei.
ne pregatim de prima aniversare si nu prea am idee cu ce as putea "umple masa" copiilor :D
cu siguranta ma puteti ajuta voi care ati mai trecut prin asta!
o zi buna tututror si pofta buna piticilor!
|
Revin cu placere printre voi, dar ... tot ca sa ma plang!
nu stiu daca mai am tickerul, dar sunt scurta: gemeni, 7 luni, "gargaritza" si "falconete".
Gargarita are 3 zile(azi) de cand nu mai papa bine, sau mai bine spus nu mai papa aproape nimic exceptand 3-400 lapte/zi. ambii au program regulat: 6:00 lapte; 9-10 - fructe&co; 13-14 supa legume; 16 lapte (100 ml); 19-20 iaurt; 21-22 lapticul de noapte buna...
Falconete papa in continuare la fel de bine si frumos, fara scandal, desene, maimutareli, in 10 min max e gata masa la el.
Gargarita FOARTE GREU abia papa jumatate din fructe si supa, le strecoara, le cauta de oase , face rezerve prin obraji, si mi le varsa in fata cand se plictiseste.
poate nu ma alarmam daca era o zi-doua dar azi deja a treia si sta flamanda, mai asociez si cu lipsa somnului si plans isteric fara nici o rezolvare si ...daca nu ajung cu ea la doctor - ajung eu la nebuni.
Nu cred sa fie de la dinti (deja au amandoi) si nici febra nu mi-a facut. Daca vreo alta mamica s-a confruntata cu asa ceva, sau daca aveti idei noi care pot fi incercate, le astept cu sufletul la gura!
Multumesc
|
e un topic numai de dimineata???
sau si de cafea?
am aspirat vreo 2 cani dar nici n-am simtit, si ma gandeam ca mai merge una, se alatura cineva???
|
Rody wrote:Am si din asta,dar il folosesc pt supe creme E drept ca robotul la-m primit cadou de la soarca-mea cand era Elo bebe!
Blender, sau mixer vertical, sau cum i-o fi zicand - e ideal, cel putin pana acum numai pe asta il folosim, atat ptr fructe si legume, fierte sau crude cat si ptr biscuiti, foarte util, nota 5, (al nostru e bosh, si are in plus un bol gradat)
|
Asa ceva pare a fi ideal la gemeni!!!
Evita, tie nu ti-ar fi mai usor?
La noi, Riana deja isi tine singurica bibele (doar daca e jumatate plin, daca e prea greu nu poate) dar David ... probabil ca e prea grasutz si efortul il doboara
|
Si noi: David si Riana, nascuti pe 09.09.08 ii multumim lui AdrianaC ca ne inscrie in listutza!
|
Draga Leut, mai poti??? Imi aduc aminte ce grea e asteptarea...
dar ...
... mie si acum imi dau lacrimile de fericire cand ii admir (eu credeam ca am reactiile astea doar cand sunt nou nascuti), si-i multumesc incontinuu lui DD ptr bb-i mei sanatosi si mancaciosi.
Hai Mateias, hai prichindel - mititel cu galerie mai mare ca el!!! Hai sa ne faci concurenta la cel mai papacios si mai frumos pui din lume
|
'neata! Hop si eu in clubul ... cum sa-i spunem?!?
Ai mei scumpei ma ajuta sa fiu f matinala (5-6) si primul lllucru care il fac e: bibe, pc, cafa.
Asta inseamna ca deja sunt la a II a
|