|
Nivel: Guest
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 14
| EU AM NASCUT ACUM 3 LUNI LA ACEASTA MATERNITATE. UNA PESTE ALTA A FOST OK. S-AU PURTAT FRUMOS CU MINE (ASTA PT CA SI EU "M-AM PURTAT FRUMOS"). AM NASCUT CU DR. MILITARU D-TRA. SUPER FEMEIE.
|

Nivel: TOP TEAM
Inregistrat: 2/14/2006 Mesaje: 36610
| E bine ca ti-a fost bine acolo, insa te rog sa nu mai scrii cu litere mari, pentru ca e tare obositor sa citesti. In plus pe net, cand scrii cu litere mari este echivalent cu a tipa, si nu cred ca este asta intentia ta. |
| Buna Crenguta, ma bucur pentru tine si pentru micutul tau. Si eu sunt o proaspata mamica, am nascut la Regina Maria si sunt foarte, foarte multumita. Aveam emotii ingrozitoare inainte de nastere, dar toata lumea s-a purtat extraordinar cu mine. acum ma simt foarte bine pentru ca am nascut in apa si m-am recuperat foarte repede. pot sa ma joc in voie cu papusica mea
|
| Nastere in apa??????????? Super! Nu stiam ca se poate si in Bucuresti. De fapt, nu stiam ca se poate in Romania Pai daca e asa, ma inscriu si eu Serios acym, stiu ca sunt medici care au o lista de asteptare de un an. Daca as vrea si eu sa nasc in apa prin septembrie, crezi ca as mai avea loc? E un singur medic? |
| ella313: eu cred ca se poate. mai sunt 5 luni pana atunci. Cand am fost eu prima data la CMU eram insarcinata in 6 saptamani, deci mai devreme decat tine daca ai merge acum, insa chiar si asa cred ca o sa se gaseasca o solutie. ei sunt draguti si chiar vor sa te ajute. Incearca, nu ai ce sa pierzi |
 Nivel: Membru
Inregistrat: 4/18/2015 Mesaje: 2
| Va multumesc foooooarte mult pentru raspunsuri si pentru incurajari. Am reusit sa aflu si numarul de telefon si actele necesare. Le scriu mai jos in cazul in care mai are cineva nevoie. |

Nivel: Grupa mica
Inregistrat: 5/3/2019 Mesaje: 179
| a nascut cineva recent aici? Sau in ultimii 2-3 ani? |

Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 11/17/2017 Mesaje: 450
| missy_furla wrote:a nascut cineva recent aici? Sau in ultimii 2-3 ani?
Eu am nascut anul trecut pe 24 mai. Am fost foarte multumita. Personalul este de nota 10 pe partea de nastere. Cele de la neonatologie nu iti dau foarte multe informatii, dar daca esti la primul copil insisti si iti explica si cu alaptatul si cu tot. Conditiile din spital sunt bune, mâncarea este asigurata printr-o firma de catering. Eu am stat într-un salon cu înca o mamica si cu baia în camera. Initial am vrut rezerva, dar m-am razgândit când am aflat ca nu ma lasa cu sotul în rezerva. Per total e un spital bine dotat si intentionez sa nasc tot aici si la al doilea copil. PS. Nu am dat nimic la nimeni |

| CrisM wrote:
Eu am nascut anul trecut pe 24 mai. Am fost foarte multumita. Personalul este de nota 10 pe partea de nastere. Cele de la neonatologie nu iti dau foarte multe informatii, dar daca esti la primul copil insisti si iti explica si cu alaptatul si cu tot. Conditiile din spital sunt bune, mâncarea este asigurata printr-o firma de catering. Eu am stat într-un salon cu înca o mamica si cu baia în camera. Initial am vrut rezerva, dar m-am razgândit când am aflat ca nu ma lasa cu sotul în rezerva. Per total e un spital bine dotat si intentionez sa nasc tot aici si la al doilea copil. PS. Nu am dat nimic la nimeni
Multumesc, nu intrebam ptr mine, caci eu nu am doctora aici ..intrebam pentru cumnata mea care va naste aici in aprox 8 saptamani. Stiam ca stau bine ca dotari si conditii dar PSul m-a dat peste cap. De la absolut toata lumea am auzit ca nu poti sa scapi fara sa imparti plicuri fara numar , macar la doctor ca "multumire" si la asistente & infirmiere pentru toaletarea operatiei si schimbarea cerceafurilor, etc. Inclusiv am exemplu de colega careia i-a spus(urlat) doctora neonatolog, dupa ce si a primit la externarea bebelusului milionul (100 RON) ca ea e doctora ...nu asistenta (adica vz Doamne a primit prea putin ptr calificarea ei) Si coleg care neapucand sa dea ceva la anestezist inainte de operatie, facea ala mega figuri ..si apoi cum si-a primit partea era tot "o dulceata"... Romania.... Sanatate multa !! |

| missy_furla wrote:
Multumesc, nu intrebam ptr mine, caci eu nu am doctora aici ..intrebam pentru cumnata mea care va naste aici in aprox 8 saptamani. Stiam ca stau bine ca dotari si conditii dar PSul m-a dat peste cap. De la absolut toata lumea am auzit ca nu poti sa scapi fara sa imparti plicuri fara numar , macar la doctor ca "multumire" si la asistente & infirmiere pentru toaletarea operatiei si schimbarea cerceafurilor, etc. Inclusiv am exemplu de colega careia i-a spus(urlat) doctora neonatolog, dupa ce si a primit la externarea bebelusului milionul (100 RON) ca ea e doctora ...nu asistenta (adica vz Doamne a primit prea putin ptr calificarea ei) Si coleg care neapucand sa dea ceva la anestezist inainte de operatie, facea ala mega figuri ..si apoi cum si-a primit partea era tot "o dulceata"... Romania.... Sanatate multa !!
Eu n-am dat nimic nimic la nimeni si nu s-au purtat deloc urat! Am avut un travaliu lung si dureros, iar dupa vreo 10 ore de travaliu când am ajuns la dilatatie 5 am cerut sa mi se faca epidurala. Anestezistul si-a facut treaba ca la carte. Eu aveam niste dureri de a trebuit sa îmi pun toate puterile sa stau nemiscata pentru injectie, asa ca ultima mea grija era sa stau sa ii dau bani omului. Oamenii aia nu fac voluntariat, ci primesc ditamai salariile. Chestia cu datul e greseala oamenilor, oamenii ii invata asa. Eu pot sa iti zic clar ca se poate si fara sa dai. Chiar am auzit ca cineva a încercat sa-i dea dr neonatolog ceva si a zis sa nu mai faca astfel de gesturi, altfel nu mai vine la consultat copilul. Nici mamica internata cu mine în salon nu a dat nimic |

| Multumesc ptr informatii ! sanatate multa tie , Sofiei si noului "pui"! Oricum Filantropia este una din maternitatile de stat cele mai OK din Bucuresti. Exista si voluntariat (medic ginecolog cu contract de voluntar), dar de anul asta s-a scos!(de cand cu scandalul cu medicii falsi....) |
|

| missy_furla wrote:Multumesc ptr informatii ! sanatate multa tie , Sofiei si noului "pui"! Oricum Filantropia este una din maternitatile de stat cele mai OK din Bucuresti. Exista si voluntariat (medic ginecolog cu contract de voluntar), dar de anul asta s-a scos!(de cand cu scandalul cu medicii falsi....)
Multumesc! Sarcina usoara în continuare! |
|
|