|
Nivel: Guest
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 14
| Buna ziua, Imi este tare greu ...daca nu imposibil sa gasesc hartie pt quilling pe net. Din pacate locuiesc in Dolj si nu nu exista "magazin de hobby" pt asa ceva.Ma puteti ajuta cumva? Multumesc. P.S. Stiu ca as putea taia fiecare hartie milimetric cu foarfeca ,dar ar termina la vara cu siguranta. |

Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 10/18/2008 Mesaje: 277
| Eu am gasit pe net la o firma din cluj-napoca, am si comandat la ei cate ceva. Au multe nebunii interesante. Problema e ca nu prea stiu sa-ti trimit un Pm cu adresa site-ului, ca nu pot posta aici ,sa nu se considere reclama nicolaecris, sper ca ai primit PM, cu adresa site-ului, nu prea le am cu postarile
|

Nivel: Grupa mica
Inregistrat: 2/9/2008 Mesaje: 232
| felix_79 wrote:Eu am gasit pe net la o firma din cluj-napoca, am si comandat la ei cate ceva. Au multe nebunii interesante. Problema e ca nu prea stiu sa-ti trimit un Pm cu adresa site-ului, ca nu pot posta aici ,sa nu se considere reclama nicolaecris, sper ca ai primit PM, cu adresa site-ului, nu prea le am cu postarile
Buna m-ar interesa si pe mine adresa firmei.Imi poti trimite si mie PM?mersi |

Nivel: Senior
Inregistrat: 1/8/2007 Mesaje: 6843
| Buna nicoalecris, sper ca informatiile fetelor sa iti fie de ajutor
Am schimbat numele topicului si l-am mutat la sectiunea relevanta |

Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 10/18/2008 Mesaje: 277
| Ti-am trimis PM ,Alina Nicoleta |
 Nivel: Membru
Inregistrat: 4/23/2008 Mesaje: 45
| te rog sa-mi trimiti si mie un pm cu adresa magazinului . |
Inregistrat: 1/16/2009 Mesaje: 52
| despre ce fel de hartie vorbiti?eu am folosit hartie xerox colorata si a iesit foarte bine.se foloseste altfel de hartie?pun si ceva lucrat adrina attached the following image(s):

|
| Imi place ce ai facut adrina. Tot la hartia aia colorata ma gandeam si eu dar nu e greu de taiat? Cat de lata ai taiat-o 3 mm? Mi-as incerca si eu mana. |

Nivel: DIAMANT
Inregistrat: 1/17/2008 Mesaje: 27681
| felix_79 doresc si eu adresa |
| Nu conteaza marimea hartiei taiate.Se pot gasi pe net ( images.google.ro ) foarte multe modele de felicitari . |
| asalut fetelor..sar si eu in ajutorul vostru..eu m-am folosit de tocatorul de hartie...le face hasii exacte si perfecte nici prea mici nici prea mari (ca latime ma refer) nu trebuie sa dai nici un ban mai ales daca ai pe cineva care are la birou asa ceva doar iti iei hartia..e foarte fain!!!va arat ce a ieshit |
| felix_79 wrote:Eu am gasit pe net la o firma din cluj-napoca, am si comandat la ei cate ceva. Au multe nebunii interesante. Problema e ca nu prea stiu sa-ti trimit un Pm cu adresa site-ului, ca nu pot posta aici ,sa nu se considere reclama nicolaecris, sper ca ai primit PM, cu adresa site-ului, nu prea le am cu postarile
hey. as vrea si eu adresa daca nu te deranjeaza :"> |
| Hello,
La multi ani !
Mai este deschis topicul? Imi da si mie cineva link-ul pentru magazinul cu materiale, va rog frumos?
Multumesc, Ema |

Inregistrat: 3/23/2010 Mesaje: 24
| buna daca mai este cineva interesat de fasii pentru quilling, il pot ajuta si eu |
|

Inregistrat: 3/23/2010 Mesaje: 24
| buna daca mai este cineva interesat de fasii pentru quilling, il pot ajuta si eu |
|
|