Nivel: SMARALD
Inregistrat: 2/8/2007 Mesaje: 14165
| Ar fi bine sa rezolvi cumva si acoperisul pe dinauntru,poate-ti faci ceva acolo,un refugiu,ceva Tigla e din ceramica,e noua,abia a venit la noi din Ungaria,are garantie 50 de ani,are colti mari de prindere si suruburi,e groasa si bucatile sunt mari(intra 8,4 la mp)Am gasit la Satu-Mare,la 29 Lei mp |
Nivel: Senior
Inregistrat: 2/13/2006 Mesaje: 6852
| A, nu, in nici un caz...podul nostru nu e locuibil, nu se poate face mansarda. In primul rand nu se poate calca peste tot, sunt doar anumite portiuni cu scanduri pe care poti calca, altfel risti sa intri prin tavan sa cazi intr-un dormitor. In al doilea rand sunt numai tuburi pentru incalzire/racire care trec pe-acolo, mi se pare ca e si teava de apa pe undeva trasa asa sus probabil pt dusurile noatsre care-s la etaj, mai e si izolatia pusa pe podeaua lui pentru tavanele dormitoarelor, bailor si closeturilor. In al treilea rand, accesul e printr-o scara extensibila dintr-un dormitor, deci nici nu e asa usor sa urci acolo.
Foarte bun sistemul de prindere al tiglei si e si eleganta, nu-ti da aerul de rece si impersonal pe care-l da tabla. Culoarea e foarte frumoasa, nici prea deschisa, nici prea inchisa, acum sa vedeti cum e tratata, cum se pastreaza in timp, daca mucegaieste, daca se pateaza, daca isi pierde din culoare. |
Nivel: SMARALD
Inregistrat: 2/8/2007 Mesaje: 14165
| N-am vrut sa pun tabla exact din aceleasi motive pe care le-ai scris tu,desi multi pun aici,dar investim atat in casa asta si vreau ceva durabil si cu aspect cat mai natural,sanatos.M-am gandit si la sindrila bituminoasa,dar m-am oprit la tigla desi trebuie sa-mi prelungesc imprumutul la banca pentru acoperis |