Nivel: Avansat
Inregistrat: 2/14/2006 Mesaje: 2034
| astept aici sfaturi, pareri, impresii reclame, antireclame la materiale de constructii folosite de voi. Ceva de genul, "sa invatam din greselile altora" |
|
Nivel: SMARALD
Inregistrat: 3/23/2007 Mesaje: 12042
| mami ce bine-mi pare ca ai deschis topicul! astept si eu sfaturi. |
|
Nivel: DIAMANT
Inregistrat: 12/17/2007 Mesaje: 25891
| Stie careva cum le zice ?Sunt niste bucati mai moi,mai mari decat gresia,care se pun pe jos in parcurile pentru copii ca sa nu se loveasca ele fiind mai moi si asa mai zdronturoase ca sa nici nu aluneci. |
|
Nivel: RUBIN
Inregistrat: 3/29/2007 Mesaje: 22799
| in ce sens mai moi decat gresia? |
|
| bereea wrote:in ce sens mai moi decat gresia?
Am zis mai mari decat gresia!Sunt cam ca 4 bucati de gresie de mari! |
|
Nivel: RUBIN
Inregistrat: 3/29/2007 Mesaje: 22799
| Raly ai zis mai moi, mai mari decat gresia
Cred ca tot gresie se cheama |
|
Nivel: Membru
Inregistrat: 8/6/2010 Mesaje: 58
| Stiu la ce te referi. Ceva in genul zgurei, numai ca e formata din bucati ca si gresia. Am sa ma interesez. |
|
Inregistrat: 2/8/2007 Mesaje: 14165
| Mi-am gasit tigla pentru acoperis,cea mai noua,venita din Ungaria!numai banii sa-i mai gasesc |
|
Nivel: Membru
Inregistrat: 8/6/2010 Mesaje: 58
| raly wrote:Stie careva cum le zice ?Sunt niste bucati mai moi,mai mari decat gresia,care se pun pe jos in parcurile pentru copii ca sa nu se loveasca ele fiind mai moi si asa mai zdronturoase ca sa nici nu aluneci.
Cred ca te referi la pavimente elastice din dale de cauciuc. |
|
| Exact,asa ceva cautam!Mersi Amalia!
Uite asa arata
|
|
Nivel: TOP TEAM
Inregistrat: 11/9/2008 Mesaje: 30045
| carla wrote:Mi-am gasit tigla pentru acoperis,cea mai noua,venita din Ungaria!numai banii sa-i mai gasesc ce culoare optezi Carla? |
|
| Anabella wrote:ce culoare optezi Carla? Cred ca a 3-a de aici |
|
Nivel: TOP TEAM
Inregistrat: 11/9/2008 Mesaje: 30045
| aha,frumoasa nuanta si geamurile aceeasi nuanta le vei pune? |
|
| Anabella wrote:aha,frumoasa nuanta si geamurile aceeasi nuanta le vei pune? Probabil |
|
Nivel: Senior
Inregistrat: 2/13/2006 Mesaje: 6852
| Misto tigla asta ondulata. Mi-ar placea si mie un acoperis asa, mi se pare mai durabil decat ce avem noi. Este din ceramica cum era tigla pe vremuri, tratata si mai bine facuta sau din alt material? Noi avem shingles pe casa, nu stiu cum sa le traduc denumirea ca, pana am venit in US, n-am mai vazut asa sistem de acoperis. Sunt practic niste bucati dintr-un material cartonat peste care e turnat un soi de bitum cumva cauciucat, foarte rezistent si 50 de ani. Sunt foarte populare aici, de fapt nu prea am vazut alt fel de acoperis nici in alte zone sau state. Ce nu-mi place e ca am podul plin de cuie, trebuie sa am grija cand ma duc mai spre marginea casei sa nu dau cu capul in cuie. Se pot acoperi cu izolatie si rigips, dar cine mai baga bani in pod in care oricum nu mergem decat de cateva ori/an? |
|
|