Nivel: Ambasador
Inregistrat: 1/29/2007 Mesaje: 782
| nici noi nu am folosit masuta adynanemona attached the following image(s):

|
|

Nivel: Avansat
Inregistrat: 10/24/2007 Mesaje: 2267
| noi am cumparat un dulap care are partea de deasupra speciala pt infasat..am mai luat si salteluta de infasat si asa ne facem treaba..f comod http://i301.photobucket.com/albums/nn76/Stefania_Johansson/Winter2008546.jpg |
|
 Nivel: Ambasador
Inregistrat: 11/4/2009 Mesaje: 979
| noi vrem sa luam masuta. ne ajuta si cand o sa fie sa faca bebita baie. punem masuta langa cadita, care sta si ea pe un fel de suport. plus ca masutele aici au rotile si le poti muta usor dintr-o camera in alta. noi o sa cumparam masuta in set cu patul...ca s-au oferit socrii mei sa le faca cadou. e bine asa...ca te rup preturile si aici. |
|
Inregistrat: 11/2/2009 Mesaje: 1847
| Eu am avut ceva masuta,dar nu am folosit/o niciodata.Nu cred ca e utila deloc. |
|
 Nivel: Membru
Inregistrat: 11/15/2011 Mesaje: 7
| Eu am avut masa de infata dar am folosit foarte bine patul, aveam spatiu mai mult decat imi doream ca sa ma desfasor :), iar cand a crescut copilul nu state-am cu frica cand piciul se intorcea precum titirezul de pe spate pe burta. :) |
|

Nivel: DIAMANT
Inregistrat: 1/17/2008 Mesaje: 27681
| Trebuie sa-mi cumpar si eu una,cu durerile mele de spate si nasterea cu cezariana neaparat o sa am nevoie. |
|

Inregistrat: 8/11/2010 Mesaje: 2334
| Noi la inceput n-am crezut ca avem nevoie, dar dupa ce am venit cu bebelutza acasa si cu dureri de spate groaznice ne-am oprit direct la magazin. Nu stiu ce m-as fi facut fara masa asta, a fost mai mult decat binevenita |
|

| Avem masuta de infasat multifunctionala este buna si la depozitat produse de ingrijire bebe,si pentru baita si pentru infasat ingerash attached the following image(s):

|
|
 Nivel: SMARALD
Inregistrat: 11/19/2006 Mesaje: 13514
| Ingeras,e perfecta si o sa-ti prinda bine,crede-ma pe cuvant eu si acum,desi e cat masuta de lunga,o schimb pe Alexandra tot acolo.pentru Lara si Mihaita n-am avut si numai eu stiu ce dureri de spate aveam,mai ales dupa nastere,cand trebuia sa ma aplec sa-i schimb... |
|

| Mela,eu am ramas cu dureri de coloana de la sarcina cu Ionut,daca ma aplecam ramaneam intepenita de spate,trebuia sa ma asez jos pe scaun sa pot apoi sa ma ridic si sa stau dreapta.La Madalina sa repetat povestea....iar acum am dureri de coloana de nu pot sta mult pe scaun,mereu trebuie sa ma intind . Pupici balerinei |
|

Nivel: RUBIN
Inregistrat: 4/22/2009 Mesaje: 20813
| Waw!Ce bine arata!Super-super!Sa o fo lositi cu drag ! |
|

Inregistrat: 5/17/2009 Mesaje: 4992
| ingerash ai facut un lucru mare pt tine eu sufar si acum de durere de spate de cand am nascut... |
|

Nivel: TOP TEAM
Inregistrat: 11/9/2008 Mesaje: 30045
| wow ce bie arata si cu cosulete alea.ce-mi place... aici asa ceva te costa destul de mult mai ales de lemn,cat ai platit pe ea? |
|

| oanamaria multumim
miriam ,la ce dureri am indurat cu ceilalti copii macar acum dupa sarcina asta cu atatea incercari sa ma mai menajez,dupa ce creste juniorul o voi folosii ca mobilier
Ana,lemnul nu este neaparat scump,mai scump este plasticul ajunge de la 70 lire la 400 si ceva.La inceput eram hotarata pe asta http://www.mothercare.com/Cosatto-Easi-Peasi-Bath-Changer/dp/B005SSOHAI?ie=UTF8&ref=sr_1_38&nodeId=1317370031&sr=1-38&qid=1322157226 dar Vasi a vazut modelul asta mai imbunatatit si potrivit cu patutul si la cumparat.A fost 220 lire. |
|

Nivel: TOP TEAM
Inregistrat: 11/9/2008 Mesaje: 30045
| Ai dat ceva banuti pe el,dar este frumos,sa il stapaniti cu drag! |
|
|