Mastile de fata
Subiectul anterior · Subiectul urmator
kali
Scris: Wednesday, August 7, 2013 2:13 PM
Nivel
Nivel: MEMBRU FONDATOR

Inregistrat: 5/27/2006
raly
Scris: Wednesday, January 27, 2016 9:13 PM
Nivel
Nivel: DIAMANT

Inregistrat: 12/17/2007
O doamna doctor de la noi de la Policlinica,cu un ten suuuper frumos,luminat,fara riduri si totusi femeia in varsta,am intrebat-o sapt trecuta ce foloseste si mi-a zis asa:pui in palma 2-3 varfuri de cutit de piper negru macinat peste care dai 2-3 jeturi de ulei de argan,amesteci pana se face pasta si dai pe fata ,freci bine ca si cu masca de cafea,se poate adauga la asta si zat de cafea dar ea nu a adaugat.Cand incepe sa se uste se spala cu apa si sapun,eventual daca ramane tenul uscat se mai poate unge inca o data cu ulei de argan.Dispar petele,cosurile,e ft bun pentru acnee,se inchid porii si fatza devine ca de bebelus,la inceput se face in fiecare zi si apoi la 2-3 zile.De o saptamana m-am facut si eu si pot sa zic ca e suuper tratamentul,pur si simplu piperul pune sangele in miscare si se vede altcumva,tenul e mai luminos toata lumea ma intreaba ce e schimbat la mine!Trebuie sa incercati si voi!hearts hearts
shirel
Scris: Wednesday, January 27, 2016 9:33 PM
Nivel
Nivel: SMARALD

Inregistrat: 7/22/2007
raly wrote:
O doamna doctor de la noi de la Policlinica,cu un ten suuuper frumos,luminat,fara riduri si totusi femeia in varsta,am intrebat-o sapt trecuta ce foloseste si mi-a zis asa:pui in palma 2-3 varfuri de cutit de piper negru macinat peste care dai 2-3 jeturi de ulei de argan,amesteci pana se face pasta si dai pe fata ,freci bine ca si cu masca de cafea,se poate adauga la asta si zat de cafea dar ea nu a adaugat.Cand incepe sa se uste se spala cu apa si sapun,eventual daca ramane tenul uscat se mai poate unge inca o data cu ulei de argan.Dispar petele,cosurile,e ft bun pentru acnee,se inchid porii si fatza devine ca de bebelus,la inceput se face in fiecare zi si apoi la 2-3 zile.De o saptamana m-am facut si eu si pot sa zic ca e suuper tratamentul,pur si simplu piperul pune sangele in miscare si se vede altcumva,tenul e mai luminos toata lumea ma intreaba ce e schimbat la mine!Trebuie sa incercati si voi!hearts hearts

Interesant si mie imi place sa experimentez din recomandarile unora dar oare masca asta se potriveste la fiecare tip de ten?
t-mihaela
Scris: Wednesday, January 27, 2016 10:11 PM
Nivel
Nivel: Senior

Inregistrat: 6/20/2008
Sau turmeric cu miere.To asa,freci, speli, esti bella si la 70 de ani ras
bereea
Scris: Thursday, January 28, 2016 9:40 AM
Nivel
Nivel: RUBIN

Inregistrat: 3/29/2007
Scriu aici, ca nu stiu unde in alta parte as putea scrie.Fiica-mea are pe fata niste cosuri albe, mititele, care cica ar fi acumulari de grasime.Stiti vreun rimediu?
merlea
Scris: Monday, July 11, 2016 11:26 AM
Nivel
Nivel: Membru

Inregistrat: 8/3/2015
Pentru riduri un remediu ok e impreskin. Creste elasticitatea pielii si in felul asta previne imbatranirea.

Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.