Nivel: DIAMANT
Inregistrat: 12/17/2007 Mesaje: 25891
| O doamna doctor de la noi de la Policlinica,cu un ten suuuper frumos,luminat,fara riduri si totusi femeia in varsta,am intrebat-o sapt trecuta ce foloseste si mi-a zis asa:pui in palma 2-3 varfuri de cutit de piper negru macinat peste care dai 2-3 jeturi de ulei de argan,amesteci pana se face pasta si dai pe fata ,freci bine ca si cu masca de cafea,se poate adauga la asta si zat de cafea dar ea nu a adaugat.Cand incepe sa se uste se spala cu apa si sapun,eventual daca ramane tenul uscat se mai poate unge inca o data cu ulei de argan.Dispar petele,cosurile,e ft bun pentru acnee,se inchid porii si fatza devine ca de bebelus,la inceput se face in fiecare zi si apoi la 2-3 zile.De o saptamana m-am facut si eu si pot sa zic ca e suuper tratamentul,pur si simplu piperul pune sangele in miscare si se vede altcumva,tenul e mai luminos toata lumea ma intreaba ce e schimbat la mine!Trebuie sa incercati si voi! |
Nivel: SMARALD
Inregistrat: 7/22/2007 Mesaje: 11814
| raly wrote:O doamna doctor de la noi de la Policlinica,cu un ten suuuper frumos,luminat,fara riduri si totusi femeia in varsta,am intrebat-o sapt trecuta ce foloseste si mi-a zis asa:pui in palma 2-3 varfuri de cutit de piper negru macinat peste care dai 2-3 jeturi de ulei de argan,amesteci pana se face pasta si dai pe fata ,freci bine ca si cu masca de cafea,se poate adauga la asta si zat de cafea dar ea nu a adaugat.Cand incepe sa se uste se spala cu apa si sapun,eventual daca ramane tenul uscat se mai poate unge inca o data cu ulei de argan.Dispar petele,cosurile,e ft bun pentru acnee,se inchid porii si fatza devine ca de bebelus,la inceput se face in fiecare zi si apoi la 2-3 zile.De o saptamana m-am facut si eu si pot sa zic ca e suuper tratamentul,pur si simplu piperul pune sangele in miscare si se vede altcumva,tenul e mai luminos toata lumea ma intreaba ce e schimbat la mine!Trebuie sa incercati si voi!
Interesant si mie imi place sa experimentez din recomandarile unora dar oare masca asta se potriveste la fiecare tip de ten? |
Nivel: Senior
Inregistrat: 6/20/2008 Mesaje: 5142
| Sau turmeric cu miere.To asa,freci, speli, esti bella si la 70 de ani |
Nivel: Membru
Inregistrat: 8/3/2015 Mesaje: 19
| Pentru riduri un remediu ok e impreskin. Creste elasticitatea pielii si in felul asta previne imbatranirea.
|