Masti cosmetice
Subiectul anterior · Subiectul urmator
babydelicios
Scris: Thursday, June 30, 2011 11:38 AM
Nivel
Nivel: Membru

Inregistrat: 6/13/2011
Nici io nu-s constiincioasa.Am noroc de un ten care pare machiat tot timpul,obrajii ma refer....Dar eu prefer sa iau argila de la ana aslan..plicuri si sa fac mastile cu diverse fructe,miere sau uleiuri adaugate peste argila simpla.Natural si sigur.
pupici
giulia_mamik
Scris: Thursday, June 30, 2011 12:00 PM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 3/22/2010
Eu imi pun din an in pasti cate o masca cu miere de albine direct din borcan.Yamy!Ultima oara a fost acum 3 saptamani.In rest folosesc doar crema hidratanta.Am un ten foarte uscat.Dupa baie mi se duce pielea de pe nas si frunte ca la reptilehohot sic .Iarna nu mai spun.Trebuie musai sa am crema grasa hidratantabanghead
kali
Scris: Thursday, January 23, 2014 4:44 PM
Nivel
Nivel: MEMBRU FONDATOR

Inregistrat: 5/27/2006
M-am harnicit! De vreo 2 sapt., asa; vedem cat ma tine.

Am incercat masca cu maioneza de casa, lamaie si miere ( in maioneza am adaugat ulei de argan, vit. A si E ) si cea cu avocado si miere. Ahh, si banana cu iaurt ( de casa ) si galbenus.

Rezultate imediate nu vad, doar senzatia mareata ca fac ceva special pentru mine.firstprize O fi cu efect pe termen lung pentru ten, ma gandesc.NuStiu
Toate 3 sunt pentru ten uscat.
TatyKS
Scris: Thursday, January 23, 2014 5:23 PM
Nivel
Nivel: MEMBRU FONDATOR

Inregistrat: 3/1/2006
Bravo , bravo ... eu imi fac saptamanal un peeling si ma dau cu cremele mele depigmentante, antiage si hranitoare.
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.