Nivel: SMARALD
Inregistrat: 3/23/2007 Mesaje: 12042
| Abia astept! |
|
Nivel: SAFIR
Inregistrat: 2/4/2008 Mesaje: 17381
| La ce ora? |
|
Nivel: ALBA CA ZAPADA
Inregistrat: 2/13/2006 Mesaje: 2387
| Anelise wrote:La ce ora? 20:30 |
|
| Multumesc! |
|
| Gata! Ma pot lauda ca am vazut si eu emisiunea! Foarte tare! |
|
Nivel: RUBIN
Inregistrat: 3/29/2007 Mesaje: 22799
| Da, mi-a placut ...si mi-a facut pofta de varza calita |
|
Nivel: MEMBRU FONDATOR
Inregistrat: 5/27/2006 Mesaje: 14390
| Cine m-a pus sa ma uit???!!! Am niste pofte!!!...!!! |
|
Nivel: Senior
Inregistrat: 10/4/2006 Mesaje: 6849
| E chiar sadic sa te uiti la emisiune cand esti la cura, nu?! Cica, se slabeste cand poftesti... d`aia m-am uitat eu
|
|
| Mai, pofticioaselor!
Mie mi-a placut ciobanelul din Vicov, Suceava...de ieri numai la friptura de miel ma gandesc (bine, si varza calita).Sunt curioasa ce va mai sti sa faca. Si nu pot uita de tipul acela care a mancat si coaja de la portocala si betele si...tot. |
|
| bereea wrote: Si nu pot uita de tipul acela care a mancat si coaja de la portocala si betele si...tot.
Mie mi s-a facut mila de el! Mi se facuse gura punga de la lamaia aia... Nu am vazut pana acum emisiunea, dar pe asta sigur nu o mai pierd. Imi place mult! Daca ati vazut si in alte tari, tot asa e juriul? Acum mi-a picat fisa sa verific pe Voyo daca nu cumva gasesc inregistrarea de la editia trecuta. A fost doar una, nu? |
|
| Da , a fost doar una.
Eu am vazut cateva episoade si din Master Chef Italia.Juriul era cam tot asa, poate ceva mai seros , dar foarte , foarte pretentios.Alla fine e un reality - show si nimeni nu s-ar uita daca n-ar face un pic de spectacol, nu? |
|
| Da, corect, trebuie si spectacol, dar cu aruncat de farfurii pe jos se practica peste tot sau doar la noi? Am verificat pe Voyo. Nu este emisiunea. Doar un "Best of 2012" de fix 26 de minute... Pacat! |
|
| In editia de marti, 12 martie, de la 20.30, o tanara va incerca sa ii impresioneze pe Sorin Bontea, Florin Dumitrescu si Catalin Scarlatescu nu doar cu preparatul sau, ci si cu miscari de dans la cratita! Tanara le va marturisi juratilor ca este pasionata nu doar de gatit, ci si de muzica si dans, asa ca nu a stat mult pe ganduri si a inceput sa danseze in vreme ce pregatea farfuria pentru jurizare. Daca va reusi sa treaca de etapa preselectiilor si daca va obtine sortul, veti afla din cea de-a doua editie “MasterChef”.
Tot marti la Pro Tv isi va face intrarea in scena si simpaticul Sissoko, fost concurent in primul sezon.
De aici : http://www.protv.ro/stiri/dans-la-cratita-in-cea-de-a-doua-editie-masterchef.html |
|
| Juratul Florin Dumitrescu, acuzat de agresiune la Master Chef Stirea completa aici: http://www.protv.ro/stiri/altercatie-la-masterchef-adevarul-despre-ce-s-a-intamplat-pe-platourile-de-filmare.html |
|
| Zi de Master Chef |
|
|