Nivel: Maestru
Inregistrat: 3/17/2008 Mesaje: 9649
| |
|

Nivel: Senior
Inregistrat: 1/11/2009 Mesaje: 5442
| acum imi place |
|

Nivel: RUBIN
Inregistrat: 3/29/2007 Mesaje: 22797
| Oricare dintre cei trei de aseara ar fi castigat as fi fost multumita pentru ca meritau.Dar ma bucur in mod special pentru ca a castigat Petru si au murit de ciuda unii din fostii concurenti Mie imi place baiatul si e de apreciat ce stie sa faca la doar 23 de ani.Bravo lui! A venit acolo sa castige si asta a si facut. "Doamna" Andreea nu s-a dezmintit nici de data aceasta si a demonstrat inca o data ca este o mahalagioaica.La fel si Gabi care are un limbaj de birJar si nu stie sa piarda.Chiar si mutra Isaurei m-a incantat cand a vazut cine este castigatorul si ma bucur ca a iesit asa cum a iesit (urat din partea ei!) |
|

Nivel: MEMBRU FONDATOR
Inregistrat: 3/1/2006 Mesaje: 7513
| Ce urat din partea Andreei ... ca o tatza in piata ... si-a bagat unghiile in gat de invidie .
Felicitari castigatorului ! |
|
 Nivel: Maestru
Inregistrat: 3/17/2008 Mesaje: 9649
|
imi place cum il imita pe seful ala care se uita urat la concurenti cand degusta, ca tot zicea cineva pe aici... si sunetele de suspans nelipsite
eu nu am urmarit emisiunea, am vazut putin la inceput si nu prea mi-au placut sefii.. cam badarani mi s-au parut - se poarta urat , desi asa e regia mi s-a parut putin fortat... insa acum, urmarind discutiile, m-ati facut f curioasa |
|

Nivel: Grupa mica
Inregistrat: 10/18/2009 Mesaje: 175
| Si eu ma bucur pentru Petru, este foarte bun, este tanar si merita . Ceea ce nu am inteles eu de ce atata ura pentru baiatul asta? cam penibila gagica! |
|

Nivel: SMARALD
Inregistrat: 8/10/2007 Mesaje: 13449
| mie mi-a placut si de Petru si de Mimi.Parerea mea este ca ar fi trebuit sa castige Mimi,...era mai buna decat Petru,dar na,cum sa dea 3 barbati OK-ul unei femei,...nu dadea bine,asa ca u dat lui Petru.Pt varsta lui este super sa stie ,dar tot la ideea mea raman ca ar fi trebuit sa fie Mimi castigatoarea.Am pierdut si 5 pizza,la pariu cu sotul meu Am facut pariu ca va castiga Mimi(am zis eu)iar el a zis ca va castiga Petru,...si am facut pariu pe cate o pizza pt.fiecare.Eram sigura ca va castiga Mimi,dar na,...acum trebuie sa dau pizza la 5 persoane si nu orice fel de pizza ci pizza de la un restaurant renumit din Otopeni |
|

| Mimi era buna, dar cred ca Petru era mai bun, mai organizat, mai inventiv.Nu mi-ar fi displacut sa castige o femeie, dar preferatul meu era el. |
|

Nivel: Avansat
Inregistrat: 6/8/2010 Mesaje: 2562
| desi era un concurs pe mine m-a uimit rautatea unora chiar nemascata s-o simpta baiatul , dar el a spus de la inceput a mers acolo sa cistige bani nu prieteni |
|

Nivel: Senior
Inregistrat: 11/10/2009 Mesaje: 7238
| Oricare din cei 3 ar fi meritat sa castige concursul - erau f buni! Oamenii sunt ipocritzi - toti venisera acolo pentru bani ca doar nu pentru ca sa apara la TV sau se plictiseau acasa. Si oricum Petru nu s-a folosit de metode murdare ca Andreea - care in paranteza fie spus ar fi putut macar in ultimul ceas sa fie fair play sau macar de fatzada sa taca din gura! |
|

Nivel: SMARALD
Inregistrat: 8/10/2007 Mesaje: 13449
| endy wrote:desi era un concurs pe mine m-a uimit rautatea unora chiar nemascata s-o simpta baiatul , dar el a spus de la inceput a mers acolo sa cistige bani nu prieteni Asa este,am observat,...iar Andreea era cap de afis |
|
Nivel: ALBA CA ZAPADA
Inregistrat: 2/13/2006 Mesaje: 2387
| Deoarce mi-a placut foarte mult emisiunea, am inceput sa ma uit la un show similar, Hell's Kitchen. Spunea cineva in posturile anterioare ca la celelalte showuri MasterChef, sefii sunt mai intelegatori, dar nu si in ce am vazut eu.
Aveti aici o mostra :
|
|

Nivel: Avansat
Inregistrat: 8/11/2010 Mesaje: 2334
| Personal nu vad nici o diferenta intre Master Chef RO si HEll's Kitchen, si Nea Ramsay asta injura, doar ca in engleza A fost criticat pentru limbajul si atitudinea lui...mie nu-mi plac emisiuni din astea pline de constipati emotionali si mofturosi . Sunt alte emisiuni pe Food Network mult mai civilizate si educative gastronomic.. |
|

| Cand incepe editia a doua? |
|
Nivel: ALBA CA ZAPADA
Inregistrat: 2/13/2006 Mesaje: 2387
| Nu se stie cand incepe difuzarea Master Chef (preselectiile au inceput de pe 6 octombrie). In schimb luni 5 septembrie incepe la Antena 1 Top Chef, un show oarecum similar, dar unde concurentii am inteles ca sunt bucatari. Top Chef va acea 12 epidoare a cate 90 de minute fiecare. |
|
|