MasterChef Romania
Subiectul anterior · Subiectul urmator
bulibuli
Scris: Wednesday, June 6, 2012 2:19 PM
Nivel: Maestru

Inregistrat: 3/17/2008
koko2008
Scris: Wednesday, June 6, 2012 2:42 PM
Nivel
Nivel: Senior

Inregistrat: 1/11/2009
hohot hohot acum imi place hohot hohot
bereea
Scris: Thursday, June 7, 2012 8:50 AM
Nivel
Nivel: RUBIN

Inregistrat: 3/29/2007
Oricare dintre cei trei de aseara ar fi castigat as fi fost multumita pentru ca meritau.Dar ma bucur in mod special pentru ca a castigat Petru si au murit de ciuda unii din fostii concurentisic Mie imi place baiatul si e de apreciat ce stie sa faca la doar 23 de ani.Bravo lui! A venit acolo sa castige si asta a si facut.
"Doamna" Andreea nu s-a dezmintit nici de data aceasta si a demonstrat inca o data ca este o mahalagioaica.La fel si Gabi care are un limbaj de birJar si nu stie sa piarda.Chiar si mutra Isaurei m-a incantat cand a vazut cine este castigatorul si ma bucur ca a iesit asa cum a iesit (urat din partea ei!)
TatyKS
Scris: Thursday, June 7, 2012 9:40 AM
Nivel
Nivel: MEMBRU FONDATOR

Inregistrat: 3/1/2006
Ce urat din partea Andreei ... ca o tatza in piata disputa1 ... si-a bagat unghiile in gathohot de invidie .

Felicitari castigatorului !newclap
bulibuli
Scris: Thursday, June 7, 2012 11:24 AM
Nivel: Maestru

Inregistrat: 3/17/2008
koko2008 wrote:
hohot hohot acum imi place hohot hohot

imi place cum il imita pe seful ala care se uita urat la concurenti cand degusta, ca tot zicea cineva pe aici... si sunetele de suspans nelipsite sic sic

eu nu am urmarit emisiunea, am vazut putin la inceput si nu prea mi-au placut sefii.. cam badarani mi s-au parut - se poarta urat , desi asa e regia mi s-a parut putin fortat... insa acum, urmarind discutiile, m-ati facut f curioasa sic
monicaiulia
Scris: Thursday, June 7, 2012 12:20 PM
Nivel
Nivel: Grupa mica

Inregistrat: 10/18/2009
Si eu ma bucur pentru Petru, este foarte bun, este tanar si merita hainoroc . Ceea ce nu am inteles eu de ce atata ura pentru baiatul asta? cam penibila gagica!banghead
marivic
Scris: Thursday, June 7, 2012 3:05 PM
Nivel
Nivel: SMARALD

Inregistrat: 8/10/2007
mie mi-a placut si de Petru si de Mimi.Parerea mea este ca ar fi trebuit sa castige Mimi,...era mai buna decat Petru,dar na,cum sa dea 3 barbati OK-ul unei femei,...nu dadea bine,asa ca u dat lui Petru.Pt varsta lui este super sa stie ,dar tot la ideea mea raman ca ar fi trebuit sa fie Mimi castigatoarea.Am pierdut si 5 pizza,la pariu cu sotul meuhohot hohot hohot Am facut pariu ca va castiga Mimi(am zis eu)iar el a zis ca va castiga Petru,...si am facut pariu pe cate o pizza pt.fiecare.Eram sigura ca va castiga Mimi,dar na,...acum trebuie sa dau pizza la 5 persoane si nu orice fel de pizza ci pizza de la un restaurant renumit din Otopenihohot hohot hohot sic sic sic
bereea
Scris: Thursday, June 7, 2012 5:03 PM
Nivel

Mimi era buna, dar cred ca Petru era mai bun, mai organizat, mai inventiv.Nu mi-ar fi displacut sa castige o femeie, dar preferatul meu era el.
endy
Scris: Thursday, June 7, 2012 5:31 PM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 6/8/2010
desi era un concurs pe mine m-a uimit rautatea unora chiar nemascata s-o simpta baiatul , dar el a spus de la inceput a mers acolo sa cistige bani nu prieteni
roxinthya
Scris: Thursday, June 7, 2012 5:54 PM
Nivel
Nivel: Senior

Inregistrat: 11/10/2009
Oricare din cei 3 ar fi meritat sa castige concursul - erau f buni!
Oamenii sunt ipocritzi - toti venisera acolo pentru bani ca doar nu pentru ca sa apara la TV sau se plictiseau acasa.
Si oricum Petru nu s-a folosit de metode murdare ca Andreea - care in paranteza fie spus ar fi putut macar in ultimul ceas sa fie fair play sau macar de fatzada sa taca din gura!
marivic
Scris: Thursday, June 7, 2012 5:55 PM
Nivel
Nivel: SMARALD

Inregistrat: 8/10/2007
endy wrote:
desi era un concurs pe mine m-a uimit rautatea unora chiar nemascata s-o simpta baiatul , dar el a spus de la inceput a mers acolo sa cistige bani nu prieteni

Asa este,am observat,...iar Andreea era cap de afisguns
Tzepii
Scris: Tuesday, June 12, 2012 7:06 PM
Nivel: ALBA CA ZAPADA

Inregistrat: 2/13/2006
Deoarce mi-a placut foarte mult emisiunea, am inceput sa ma uit la un show similar, Hell's Kitchen. Spunea cineva in posturile anterioare ca la celelalte showuri MasterChef, sefii sunt mai intelegatori, dar nu si in ce am vazut eu.

Aveti aici o mostra :

mikaela
Scris: Tuesday, June 12, 2012 7:21 PM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 8/11/2010
Personal nu vad nici o diferenta intre Master Chef RO si HEll's Kitchen, si Nea Ramsay asta injura, doar ca in englezaalcool A fost criticat pentru limbajul si atitudinea lui...mie nu-mi plac emisiuni din astea pline de constipati emotionali si mofturosi .
Sunt alte emisiuni pe Food Network mult mai civilizate si educative gastronomic..angel
bereea
Scris: Monday, October 22, 2012 10:42 AM
Nivel

Cand incepe editia a doua?
Tzepii
Scris: Saturday, November 3, 2012 7:07 AM
Nivel: ALBA CA ZAPADA

Inregistrat: 2/13/2006
Nu se stie cand incepe difuzarea Master Chef (preselectiile au inceput de pe 6 octombrie).
In schimb luni 5 septembrie incepe la Antena 1 Top Chef, un show oarecum similar, dar unde concurentii am inteles ca sunt bucatari. Top Chef va acea 12 epidoare a cate 90 de minute fiecare.
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.