Nivel: RUBIN
Inregistrat: 3/29/2007 Mesaje: 22793
| Noi avem o singura masina pentru ca nu avem nevoie de doua.Atat eu, cat si sotul meu preferam masinile mari, cu motoare puternice , masini late si greoaie.Actuala masina este un Volvo S60, o masina de care suntem foarte multumiti.Decat s adau 8-9-10.000 de euro pe o masina de oras noua mai bine una la mana a doua dar asa cum imi place.
 |
|

Nivel: SMARALD
Inregistrat: 8/10/2007 Mesaje: 13449
| Foarte frumoase masinile voastre fetelor!Sa le stapaniti si sa le conduceti sanatoase! |
|
Nivel: Guest
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 14
| bereea wrote:Magda, ati optat tot pentru o masina de famie, adica mare si spatioasa.Tu conduci?
Da doar eu am permis. |
|

| Fain, eu trebuie sa ma "bat" cu sotul cine conduce |
|

Nivel: Senior
Inregistrat: 10/14/2009 Mesaje: 5442
| Frumoase masinutze aveti fetelor.Sa le conduceti si sa le stapaniti sanatoase! |
|

Nivel: MEMBRU FONDATOR
Inregistrat: 5/27/2006 Mesaje: 14389
| shirel wrote:... cu ajutorul lui D-zeu sa ne luam una noua mare si frumoasa cu 7 sau 9 locuri deocamdata nu am vazut nimic ce ne-ar placea .
Noi pe asta o avem in vedere, cu 6 sau 7 locuri ( 7 daca optam pentru bancheta in spate... 6 daca ne hotaram, totusi la scaune individule ). Vedem...

|
|

Inregistrat: 7/22/2007 Mesaje: 11813
| Kali,super masina si cu scaune fatza in fatza ,nu stiu nu am vazut-o pe la noi cred ca depinde de cerintzele clientilor! |
|

| shirel wrote:Kali,super masina si cu scaune fatza in fatza ,nu stiu nu am vazut-o pe la noi cred ca depinde de cerintzele clientilor!
Cred ca da. Noi am vazut in Thailanda o varianta de Toyota care ne-ar fi placut foarte mult pentru noi, insa care nu se fabrica decat pentru Asia. Am cautat pe net si am gasit in Germania, insa cererea fiind mica, pretul cerut nu este justificat. Plus ca nu gasesti piese de schimb.
Scaunele le poti pune cum vrei tu si cu spatele si cu fata. Depinde daca cei mici suporta mersul cu spatele sau nu. La noi nu cred... vedem... |
|

Inregistrat: 2/13/2006 Mesaje: 9883
| Oana , m-am uitat si eu la ea , numai ca ideea de a merge cu spatele in sensul de mers m-a demontat complet ! Eu cu rau de masina , nu as putea sa ii las pe pitici sa mearga asa ! Am inteles ca e un Ford Explorer 2011 mare , spatioasa , 7 locuri, arata ca un Suv ..... caut imagini sa iti arat ! Aia ma tenteaza pe mine ! Bereea , frumoasa masina ! Shirelutzo ..... de familion marit si voi !
Nu ma lasa sa incarc fotografiile ! Ford Explorer 2011 7 seats car .... in google ! si apare acolo |
|
 Nivel: Senior
Inregistrat: 2/13/2006 Mesaje: 6852
| Kali, misto minivanul Mer ...nu agreez nici eu ideea scaunelor fatza in fatza, dar daca e o optiune, se poate renunta la ea. V-ati uitat si la un ML500? Avem niste prieteni care si-au luat unul anul asta cu 7 locuri . Oana, Fordul e o masina frumoasa si buna asa in general...in particular, barbata-miu a schimbat 3 sau 4 Forduri pana acum...le cam cade transmisia . Explorerul e un good size pentru o familie de 4-5 persoane...am avut si noi o perioada unul...cel cu trei randuri de scaune -de 7 pers- are al treilea rand mic rau, pot sta 2 copii/adolescenti, nu adulti; adultii stau cam cu picioarele la nas...si nu mai ramane loc aproape deloc la bagaje, vine direct geamul din spate...In genul Explorerului am testat o Honda Pilot...si asta cu 7 locuri, la fel cu spatiul ca si explorerul, nu-i asa dichisita ca e japoneza, dar mi-a placut stabilitatea ei. Pntru spatiu si confort mai bun recomand Ford Expedition sau mai exista unul si mai mare Excursion care-i cam cat un Chevy Suburban . Pentru Europa insa, SUV-urile astea full-size sunt prea mari...si consumaaaa . |
|

| Am spus mai sus dar cred ca nu s-a inteles bine din context. Scaunele se pot pune cum doriti, fie cu fata, fie cu spatele la mers. Nici eu nu pot pune imagini, altfel v-as fi aratat. Nu e o optiune, toate sunt astfel... Oricum, nici eu nu agreez mersul cu spatele, insa poza a fost de ex. Fug la dl. Google sa caut imagini. Ah, pana atunci... Oana, Ford-urile nu sunt masini grozave din cate stiu si au si tabla cam subtire. Last edit: arata bine amandoua, cu preferinta pentru Mer care chiar e super. Orice s-ar spune, e unul dintre "grei". Referitor la Ford-uri, parerile si preferintele sunt impartite si asa spun "cunoscatorii" din jurul meu. Mie mi-e indiferent ca oricum nu ma pricep. Insa, cum noi avem nevoie de masina asta mai ales pentru drumuri lungi, ma intereseaza sa fie cat mai safe si mai confortabila. Pentru oras, cred ca ma voi orienta spre ceva gen Mitsubishi Pajero ( nu neaparat asta, dar il are un prieten si de aceea imi vine in minte), care are 5 + 2 locuri din cate stiu ( sau ala era SUV-ul de la ei? nu sunt sigura ), dar important e sa fie cele 2 locuri disponibile cand avem nevoie si nu neaparat intepenite acolo.
|
|

Inregistrat: 7/22/2007 Mesaje: 11813
| Pe mine numai la gandul ca stau copii fatza in fatza parca si vad ce batalie se incepe in masina ,jucarii aruncate unul in altul deci nici eu nu sunt de acord . Fordul de care ziceai Delfineasa este cum ai zis tare neincapator. Si noi suntem in cautare binenteles ca deocamdata ne descurcam de minune cu Mazda noastra dar asteptam diferite sfaturi si modele! Kali si eu tot pe Google sunt acuma! |
|
Inregistrat: 11/19/2006 Mesaje: 13514
|
super masina de familie,as vrea si eu,incerc de cateva luni sa-mi conving sotul sa ne luam un Mercedes modelul asta... |
|
 Nivel: Membru
Inregistrat: 6/13/2011 Mesaje: 94
| Da-mi voie sa te contrazic la faza cu Fordurile nu sunt masini bune,au tabla subtire etc.Au tabla extrem de groasa si rezistenta ca si spoilerele de altfel.Si stii de ce spun asta?Pentru ca asta vara la mare un tampit din fata mea a pus frana brusc,eu am franat in timp util dar cei din spatele meu,nu.Asa ca un Tuareg a intrat in stanga spate si un Logan parca in lateral drepta spate.Rexzultatul?Tuaregul cu bara cazuta,loganul praf,Focusul meu nic.Mi-am facut cruce nu-mi venea sa cred la ce indoita era cealalta masina,a mea nu avea nic..decat vopsea galbena pe tabla....Deci haideti sa nu lansam aprecieri in necunostinta de cauza.Eu am lucrat la o reprezentanta auto si stiu exact ce vorbesc.Stiu si partile slabe ale tuturor marcilor si partile bune.La OPEL de exemplu calitatea e slaba.E similarul loganului de la noi la nemti.La ford motorul necesita o atentie deosebita mai ales dupa doi ani de functionare.Skoda are probleme la partea de computer de bord dar tabla si siguranta sunt ok.Wv-ul e faoret scump la piese.Sa continui? Eu oricum sunt adepta masinilor mari si greoaie solide asa ca am optat pentru un Focus Sedan..nu as schimba-o nici macar cu un Kuga.Iar microbuzul merge in cazul unei familii mari.A ,daca e sa te iei dupa consum,atunci astea mari si grele te ard dar......de obrazul subtire....
|
|

| Daca zici ca celelalte erau asa indoite e posibil sa fi intrat cu viteza mai mare si impactul sa fi fost mai violent. Si nu intotdeauna o masina mare si greoie te arde la consum.A mea de exemlu este greoaie, are motor de 2.4 cm cubi si cosumasub 7l/100km.Depinde si cum stii sa conduci o masina. |
|
|