Nivel: TOP TEAM
Inregistrat: 11/9/2008 Mesaje: 30045
| Noi am optat pe un Ford S-max,suntem foarte multumiti de ea,am cumparat-o din germania cu 113 mii km e din anul 2007. locuri 5+2 care se monteaza in spate.
desi la inceput cand m-a urcat in ea mi-a fost putin frica ca parea asa de mare fata de bmw-ul care l-am avut,dar m-am obisnuit si suntem multumiti de ea.
va pun si o poza de pe internet..asta e modelul la noi difera doar culoarea(nu e gri ci un verde inchis)
 |
|
 Nivel: Senior
Inregistrat: 2/13/2006 Mesaje: 6852
| S-o stapaniti sanatosi, Anabella! Se cerea o masina de familie mare, confortabila, spatioasa...cu gabaritul te vei obisnui repede si o vei manevra si pe-asta usor . |
|

| Multumesc mult Delfinasa,m-am si obisnuit deja cu ea |
|

Nivel: RUBIN
Inregistrat: 3/29/2007 Mesaje: 22793
| E foarte faina masina , Anabella...sa o stapaniti sanatosi |
|

Nivel: MEMBRU FONDATOR
Inregistrat: 5/27/2006 Mesaje: 14389
| Oana, sa-ti vezi visul cu ochii si sa fie totul cum iti doresti! Iti da un sentiment de implinire asa... si e atat de bineee!
Eu nu mai stiu cum gandeam odat', insa acum nu mi-as mai lua masina nou-nouta. |
|

Nivel: DIAMANT
Inregistrat: 12/17/2007 Mesaje: 25890
| Anabella sa o stapaniti sanatosi! |
|

| multumesc |
|

Inregistrat: 4/22/2009 Mesaje: 20813
| Anabela sa o stapaniti sanatosi ,cred ca e incapatoare si te-ai si obicnuit s-o conduci si s-o manevrezi. Kali multumesc !Da am o stare de bine ,dar aseara am iesit la condus cu Sorin si dupa mai mult de 2 ani am fost cam incordata -imi lipseste exercitiul. |
|
 Nivel: SMARALD
Inregistrat: 11/19/2006 Mesaje: 13514
| Anabela,s-o stapaniti sanatosi si sa aveti numai drumuri bune cu masinuta voastra |
|
Nivel: Guest
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 14
| Anabela s-o stapaniti sanatosi si sa va poarte in plimbari cat mai departe de casa. Noi in 2007 mai precis chiar pe 1 iunie am cumparat un Opel Astra caravan cu 5500E,inmatriculata in Romania. La mana a 2a,si suntem foarte multumiti de ea.

Bagi in ea si mult si putin.Iar in 2009 am fost la mare la Navodari 3 zile si am dormit in ea ,poza acolo e facuta. Dormi regeste daca ai macar o plapuma sa fie un pic moale. Eu neavavand bani pentru una noua m-am multumit cu asta. Si am o, vorba: "Ai grija de masina,si ea are grija de tine"
Cum inainte avusesem 2 dacii asta era si este super usor de condus. Neamtul tot neamt,piese ieftine si te tin. Bineinteles ca nefiind noua mai pica una alta,dar si astea dupa norocul fiecaruia. Eu una am avut noroc si n-as da-o pe una noua pentru nimic in lume. Chiar daca la fix o saptamana dupa ce am luat-o am luat un catel in fata in Busteni,intr-o dumunica, de mi-a spart radiatorul si am venit cu ea pe platforma acasa. Iar radiatorul l-a schimbat sotul cu un vecin si am scutit o gramada de bani.
In rest merge perfect. |
|

| multumesc fetelor |
|

Inregistrat: 7/22/2007 Mesaje: 11813
| Anabela ,super masinutza seamana mult cu a mea !Este foarte usor la condus! |
|

| shirel wrote:Anabela ,super masinutza seamana mult cu a mea !Este foarte usor la condus! INtradevar se conduce usor,dar tu ce masinutza ai? |
|

Inregistrat: 3/29/2007 Mesaje: 22793
| Magda, ati optat tot pentru o masina de famie, adica mare si spatioasa.Tu conduci? |
|

Inregistrat: 7/22/2007 Mesaje: 11813
| Anabella wrote:INtradevar se conduce usor,dar tu ce masinutza ai?
shirel wrote:Eu am o masina super de oras destul de incapatoare cu un bagaj enorm pentru cumparaturi si carucior ,era galbena si inca nu imi vine sa o vand cu toate ca c-am ar trebui fiindca noi avem 2 masini. Deci vorbeam despre Suzuki Ignes o recomand cu cea mai mare caldura si nici nu consuma multa benzina deci cine vrea o masina buna asta este.Aceasta este numai ca a mea este galbena.  eu acuma conduc Mazda Premises ,masina de familie unde imi incap cele trei scaune de copii plus ca are si un bagaj unde pot sa-mi asez 3 carucioare si cumparaturile pe care le fac . 
Anabella ,am mutat postarea mea de la "Cele mai bune masini pentru oras" deci astea sunt masinile mele urmand ca peste 2 ani cu ajutorul lui D-zeu sa ne luam una noua mare si frumoasa cu 7 sau 9 locuri deocamdata nu am vazut nimic ce ne-ar placea . Sunt super multumita de masina pe care o conduc acuma plus ca eu nici nu simpt trecerea de la o masina la alta conduc enorm de mult. |
|
|