Chestionar intrebare: Ce alegeti sa va cumparati?
Alegere Voturi Statistici
Masina noua 30 69%
Masina second-hand 12 27%
Nu conteaza 1 2%
Nu stiu 0 0%

Masini noi vs masini second-hand
Subiectul anterior · Subiectul urmator
bereea
Scris: Tuesday, June 28, 2011 2:32 PM
Nivel
Nivel: RUBIN

Inregistrat: 3/29/2007
eu am conduc cateva tipuri de masini si nu ca e mare diferenta.Diferenta se vede intre capacitatea mai mare a motorului si cea mica.O masina cu motor puternic (am condus BMW cu motor de 3000 si Volvo vu motor de 2400 cm cubi)zboara.Se vede cum o iei de pe loc, cum iti pemiti sa depasesti, cum urci orice panta cu a cincea, etc.
in ziua de azi mai toate modelele di tipurile de masini sunt bune, diferenta consta doar in puterea masinii
raly
Scris: Tuesday, June 28, 2011 9:41 PM
Nivel
Nivel: DIAMANT

Inregistrat: 12/17/2007
oanamaria wrote:
Eu zic mereu ca masina cea mai buna este cea pe care o avem.sic

Corect!Nu as da forduletul meu pe 1000 de mercedesuri sau bmw-uri!Uite ca am trecut de a 2-a verificare si nici macar nu am folosit roata de rezerva(si nici nu-mi dorescsic )nici macar nu stiu cum sa ridic in porbagaj mocheta ca sa dau de eahohot hohot Sa dea domnu tot asa sa mearga ca pana acum!hainoroc hainoroc
Maria & Mario
Scris: Tuesday, June 28, 2011 10:43 PM
Nivel
Nivel: MEMBRU FONDATOR

Inregistrat: 2/13/2006
Mela, intrebai de un Audi ,,,,, Eu ii acord 10 din 10 ! Se conduce foarte usor , e foarte stabila la drum lung , siguranta de nota 10 , spatioasa , consuma rezonabil ( mai putin ca un Bmw de aceeasi capacitate , insa hidramat ) , eu sunt Fan oficial !
Kali ..... ma sustii ? angel
Mihaela Delfinasa ..... noua , totul e mai putin , ca au garantii si de 5 ani unele .... iar sanslee sa ai probleme in ziua de astazi la masina noua tind spre zero ! Noi de doi ani nu am bagat bani decat in benzina .... si airfreshner , spalatorie ...etc ras

kali
Scris: Wednesday, June 29, 2011 9:39 AM
Nivel

Inregistrat: 5/27/2006
Maria & Mario wrote:
Mela, intrebai de un Audi ,,,,, Eu ii acord 10 din 10 ! Se conduce foarte usor , e foarte stabila la drum lung , siguranta de nota 10 , spatioasa , consuma rezonabil ( mai putin ca un Bmw de aceeasi capacitate , insa hidramat ) , eu sunt Fan oficial !
Kali ..... ma sustii ? angel

Pfff, si eu sunt fan Audi... e o masina exceptionala si imi da un sentiment de extra-safe. Uite ca nu stiu cum e cu consumul la BMW, insa a noastra e costisitoare din punctul asta de vedere ( 16-17 in oras da' e o masina puternica si iti asumi chestia asta... asta e... iar la gropile si traficul de la noi ti-e si mila ). In afara e alta poveste; super rezonabil si convenabil...

Din pacate niciuna dintre masinile pe care le avem nu mai corespund nevoilor noastre asa ca pe viitor vom opta pentru o masina de familie mult mai spatioasa iar mai incolo, pe masura ce se ridica si casuta, pentru un Jeep sau Suv nu-stiu-de-care-inca.
Da' "Audili" ramane la sufletel. Nota 12!

Las' ca ne facem noi de cap dupa ce cresc piticii...
babydelicios
Scris: Wednesday, June 29, 2011 2:07 PM
Nivel
Nivel: Membru

Inregistrat: 6/13/2011
Corect la Skoda Fabia...e foarte rezistenta la tabla,e prctica si cu consum mic.Sotul meu a avut una anul trecut.Singura problema e ca s-a crapat capacul de la delco si cand s-a dus sa-l schimbe a vazut ca-l costa 25 de milioane fara manopera.Asa ca pas reprezentanta ca jumulesc aia rau de tot.Iar teava care duce la toba de esapament sarise din cleme....traiasca drumurile patriei noastre si nu vreti sa stiti cat a costat.Nici eu nu as da Focusul meu Sedan pe nici o alta masina si am avut vreo doua.Iar banii pe Renault sa Peugeot nu merita dati.Scump si prost.Si zic asta pentru ca am in acte masina firmei unui client,peugeot si un arbore cotit second 34 milioane.Iar vecinul meu care are un Symbol gri a parcat in stalp cu portbagajul si s-a indoit pana la lunetahohot Ma uitam de la balcon cum se indoia tabla...da` pentru ca era nesuferit nu i-am zis nimic...
Dar pentru oras e perfecta Skoda Fabia.A sotului avea motor de 1.2 dar fugea binisor...
Daca ai bani9vb in general)fa test drive cu cele pe care le vrei si te convingi singura.Eu una sunt fan ford,iar noul focus sedan mi-a produs orgasm pe bune......pacat ca e scumpa totusi mai ales ca e recenta.(20000 varianta titanium)..dar Doamne nici o partida de sex nu a fost mai buna decat test drive-ul ala.Wow ..coeur wav wav :921:
va pup
bereea
Scris: Wednesday, June 29, 2011 3:02 PM
Nivel

Draga babydelicios, eu zic sa lasi mai usor cu anumite pareri.Sunt chiar deranjante si chiar nu cred ca intereseaza pe cineva.Bani care merita dati sau nu ,nu sunt problema ta si nici nu cred ca daca tu spui ca ceva e scump si prost chiar asa si este.Tare mi se pare ca te inclini dupa cum bate vantul.Si cu asta am terminat
babydelicios
Scris: Wednesday, June 29, 2011 3:07 PM
Nivel
Nivel: Membru

Inregistrat: 6/13/2011
Nu-mi place tonul tau deloc.Eu nu fac afirmatii gratuite ci in calitate de fost director vanzari piese auto din cadrul showroom-ului unei marci de masina.Deci crede-ma ca am studiat si concurenta si tot ce se poate studia.Spre deosebire de alte femei pentru care transmisia,distributia sau ciclul motor inseamna eventual injuratura sau si mai rau.Iar caliatatea unei masini e data de faptul ca i-a spus vecinul de palier.

Dar ma rog competenta intotdeauna a deranjat pe cei mediocri.
bereea
Scris: Wednesday, June 29, 2011 3:16 PM
Nivel

Eu nu sunt mediocra doar pentru faptul ca nu ma pasioneaza preturile la piesele de masini, dar nici tu nu esti atotcunoscatoare.Si da, multe afirmatii mi se par mai mult decat gratuite.Tot ceea ce ai scris am citit sotului meu care este cu adevarat un cunoscator si care a ras zdravan de tine...am mai multa incredere in el decat intr-o persoana pe care nu o cunosc
Si daca ai fi asa desteapta ti-ai da seama ca mai nimeni nu te-a bagat inseama si pe nimeni nu intereseaza cat platesti tu asigurarea sau alta piesa la masina ta extraordinara.
delfinasa
Scris: Wednesday, June 29, 2011 4:33 PM
Nivel
Nivel: Senior

babydelicios wrote:
Dar ma rog competenta intotdeauna a deranjat pe cei mediocri.

Si uite-asa dau unii cu bata-n balta. Offofffofff!uff
A fi competent intr-un domeniu nu inseamna ca cei care nu sunt pasionati de domeniul ala sunt mediocri sorry. Tu jignesti aiurea foarte multa lume cu afirmatia asta a ta.
Anelise
Scris: Thursday, June 30, 2011 12:16 AM
Nivel
Nivel: SAFIR

Inregistrat: 2/4/2008
delfinasa wrote:

Si uite-asa dau unii cu bata-n balta. Offofffofff!uff

thumright ... Indiferent ca e masina noua sau second, cred ca si norocul are un cuvant greu de spus. Cred ca oricum piesele sunt scumpe la orice masina ai avea. Noi am avut 2 masini noi. La prima s-a stricat nu stiu ce dupa doar 3 saptamani si a stat alte 2 in service. Explicatia: "ati avut ghinion". maseluta Cea de-a doua pe care o avem si acum, nu a avut nicio problema. Sunt foarte multumita de ea doar ca nu mi-ar strica niste cai putere in plus. innori Asadar, visam si noi la o alta masina, un suv, dar inca suntem in dubii daca sa o luam noua sau direct de afara. Daca ar fi noua as avea clar garantie, dar eu fac credit si pana il termin, masina trebuie schimbata. oare Ne mai gandim!
bereea
Scris: Thursday, June 30, 2011 8:11 AM
Nivel

Chiar daca luam masina second-hand avem un an de garantie.In romania nu e asa?
oanamaria
Scris: Thursday, June 30, 2011 8:16 AM
Nivel

Inregistrat: 4/22/2009
NU!Mai ales ca astea second sunt de la particilari-nu au cum sa-ti ofere garantie .In cel mai bun caz sa fie de acord sa-i faca o evaluare la reprezentanta sau la un service autorizat ,vezi ca e ok si apoi daca se strica dupa 1saptamana te priveste .
bereea
Scris: Thursday, June 30, 2011 8:28 AM
Nivel

Mda, nici aici d ela particulari nu ai garantie, de asta nu se prea cumpara masinile asa, ci prin reprezentanta.Inainte de a o cumpara se face verificarea tehnica.Noua , la cerere , ne-a schimbat distributia , uleiul.
Maria & Mario
Scris: Thursday, June 30, 2011 8:59 AM
Nivel

Aici chiar daca e de la particular , trebuie sa aiba Cartea Tehnica a masinii, unde pentru orice interventie se consemneaza reparatia facuta Doar la Reprezentanta sau la un service specializat ! Asa ca ai mai putina durere de cap si riscul e minim !
monica irimia
Scris: Thursday, June 30, 2011 9:11 AM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 7/3/2010
Liz wrote:

Explicatia: "ati avut ghinion". maseluta

what Ghinion pe cheltuiala cui?
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.