|
 Nivel: Membru
Inregistrat: 12/31/2011 Mesaje: 2
| Buna fetelor, sunt proaspata posesoare a unei masini de tricotat, mi-am varsat off-ul aseara aici pe forum dar de suparata ce eram am postat la un topic gresit, cred. Mi-am luat de pe ebay un brother kh910, insotit de kl116i ka8210, fara instructiuni. Sunt suparata caci in oferta erau mai multe dispozitive, nu reusesc sa fac nimic, habar nu stiu care cu ce se mananca. Nu am nici o cartela la ea, tot ce am reusit a fost sa fac un tricot simplu, azi am reusit sa experimentez cum sta treaba cu reglarea tensiunii si atat.Sunt foarte suparata. Se pricepe careva la masini cat sa ma lumineze nitel? Si sa mai aiba si timp pentru asta, bineinteles. Pe cat de mult mi-am dorit-o, atat de dezamagita sunt. |
Inregistrat: 1/16/2011 Mesaje: 1
| buna seara, eu as vrea sa stiu daca exista vreo masina casnica de facut ciorapi - noi suntem mari consumatori multumesc |
Inregistrat: 3/25/2013 Mesaje: 2
| eu mi-am luat de curand o masina de tricotat..abia invat sa o folosesc...e destul de usor...se merita sa ai una daca iti place sa tricotezi...ptr mine e un hobby de f mult timp..vreau si eu mai multe modele...nu prea stiu de unde sa le invat..multumesc...azi mi-am facut cont aici..si sper sa ma ajutati...numai bine |
Inregistrat: 3/25/2013 Mesaje: 2
| buna..eu mi-am cumparat de curand..nu am invata sa fac decat un tricot simplu...insa e ceva!! imi place la nebunie...in 30 minute am crosetat spatele..unei viitoare..rochite!! la mana imi lua cel putin o sapatamana...Problema este ca nu prea ai de unde invata modele..a mea e fara cartele cu modele..e ruseasca si nu am unde sa traduc cartea de inmstructiuni...deci mai merg pe ..tricot simplu...mai schimb doar culoarea la ..fir!!iese oricum mult mai frumos decat la mana...daca va pot ajuta cu ceva referitor la modul de utilizare...cu placere!!! numai bine |
|

Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 11/12/2009 Mesaje: 304
| foarte bine daca ai reusit.ma bucur. a mea e la debara.am incercat si nu am reusit nimik cu ea.fiind folosita nu are descriere.asa ca am dat banii de pomana pe ea. |
|
Inregistrat: 2/17/2013 Mesaje: 1
| Buna fetelor! cine poate sa ma ajute sa-mi cumpar o masina de tricotat, ceva la 150 E maxim. |
|
Inregistrat: 8/27/2013 Mesaje: 1
| Buna ziua, Am de vanzare o masina de tricotat, marca Singer, doubla fontura, cu accesorii, instructiuni de utilizare in limba franceza. Masina detine si un motor electric, care va lucra in locul dvs. Pretul e de 80 euro. |
|
Inregistrat: 11/2/2013 Mesaje: 1
| @lucianne Buna seara, as vrea sa stiu daca ai vandut masina de tricotat? Sunt interesara de ea :D |
|
Inregistrat: 12/6/2013 Mesaje: 11
| t-mihaela wrote:Deea, ca sa nu stai lipita de monitor cand mai cumperi pe ebay poti trece pretul maxim cu care vrei sa licitezi si stai linistita ca pretul creste doar in functie de licitarile anterioare.De exemplu daca tu ai trecut 6$ si licitatia sa-a terminat la 4 $ tu iei produsul cu 4 $.Eu mai cumpar lana de pe ebay si trec 6 $ ca atat e bugetul meu pentru asa cevca ,uneori se termina licitatia la 3$ deci lana aiai ma costa 3$ alteori se termina la 7$ deci o pierd dar nu conteaza ca oricum era peste bugetul meu.
Buna! Ce fel de lana cumperi? Wool, adica, 100%? Cu 6 dolari, un scul de cate grame? |
|
 Nivel: Senior
Inregistrat: 6/20/2008 Mesaje: 5142
| Trei scule sculuri cum le zice .Total 150 gr.Asta era demult ca acum costa ceva mai mult .Dar era lana foarte aspra doar pt pulovere care nu ating pielea.Acum nu mai cumpar asa ceva nici sa mi le dai gratis nu le iau. http://www.ebay.com/itm/3-Skeins-Hand-dyed-wool-yarn-worsted-weight-multi-color-Knitting-yarn-DD1C02B-/390718610395 |
|
Inregistrat: 3/25/2015 Mesaje: 1
| am o masina de tricotat ceva mai veche romaneasca nefolosita, este destul de mica, se poate folosi in incaperi mici, pretz 4 mil. tel. 0730983495. |
|
|