Nivel: Senior
Inregistrat: 1/8/2007 Mesaje: 6843
| dascalescumaria wrote:Salut.Mi-am achizionat de curand o masina de cusut hyundai insa am o problema destul de grava.In primul rand imi prinde mereu ata la suveica.Ma poate ajuta cineva?:-/
Masine trebuie reglata, tensiunea intre ata de sus si cea de jos. Daca imi spui ce model este masina poate ii caut un manual pe net daca nu ai unul |
|
Nivel: Guest
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 14
| Pana mai acum cateva saptamani am avut si eu un Singer 15 dar incepuse deja sa-si arate varsta. M-am tot invartit m-am sucit ca nu stiam cu ce sa o schimb. Am citit pe ici pe colo si pana la urma am decis sa trec la un model electronic. Am ales un model ca cel de la avatar ( migami ). Pot spune ca sunt extrem de multumita...nu-mi imaginam ca diferenta este asa mare fata de o masina clasica. Ce m-a convins sa aleg acest model a fost numarul mare de tipuri de cusaturi pe care masina stie sa le execute si anume 200 ! Mi s-a parut o investitie buna ! |
|
Inregistrat: 9/23/2008 Mesaje: 6611
| Sa o folosesti sanatoasa!!!! |
|
| Buna,
Eu tocmai ce mi-am cumparat o masina de cusut TCM model 8360 second hand si nu am la ea manual de utilizare. Te rog daca poti sa imi trimiti si mie manualul de utilizare de la masina ta poate o scot cumva lacapat. O am de 10 minute si deja am rupt acul, asa ca am disperata nevoie de un manual!
Multumesc mult (anticipat)! |
|
| simonaoprea wrote:Buna,
Eu tocmai ce mi-am cumparat o masina de cusut TCM model 8360 second hand si nu am la ea manual de utilizare. Te rog daca poti sa imi trimiti si mie manualul de utilizare de la masina ta poate o scot cumva lacapat. O am de 10 minute si deja am rupt acul, asa ca am disperata nevoie de un manual!
Multumesc mult (anticipat)!
De pe site-ul acesta http://www.decusut.ro/masini-de-cusut-casnice.aspx poti sa descarci manuale in limba romana la aproape toate masinile pe care le au in vanzare. Vezi cu care seamana mai bine masina ta, poate ne trimiti si o poza. Succes! |
|
Nivel: Membru
Inregistrat: 3/13/2010 Mesaje: 78
| Buna. Am vrea sa ne cumparam si noi o masina de cusut. Cunoasteti vreuna care coase si piele?
|
|
| oanius wrote:Buna. Am vrea sa ne cumparam si noi o masina de cusut. Cunoasteti vreuna care coase si piele?
Pentru piele tare (marochinarie) trebuie masina industriala cu dublu sau triplu transport dar pielea fina (mai moale, ca cea de manusi de exemplu) poate fi cusuta pe orice masina casnica, folosind ace speciale de piele, vezi aici: http://www.decusut.ro/ace-masini-casnice-pentru-piele-sau-broderie.aspx |
|
| eu mi-am luat o masina de cusut BROTHER. sunt foarte dezamagita! |
|
Inregistrat: 3/4/2008 Mesaje: 7332
| creatza wrote:eu mi-am luat o masina de cusut BROTHER. sunt foarte dezamagita!
de ce? |
|
Nivel: Avansat
Inregistrat: 2/15/2006 Mesaje: 3579
| Chiar asa, de ce? |
|
Nivel: TOP TEAM
Inregistrat: 11/9/2008 Mesaje: 30045
| Eu am masina de cusut de la Toyota si la cat o folosesc sunt foarte multumita de ea. |
|
Nivel: Avansat
Inregistrat: 11/8/2009 Mesaje: 1017
| si eu am tot toyota ,merge bn ,super bine sunt multumita ,are 21 de programe! |
|
Nivel: TOP TEAM
Inregistrat: 11/9/2008 Mesaje: 30045
| gagaritz wrote:si eu am tot toyota ,merge bn ,super bine sunt multumita ,are 21 de programe! a mea parca 24 daca nu ma insel,cand o sa am timp o sa pun poze |
|
| Carla spune-mi te rog cum se foloseste masina Singer pt ca am si eu una din 1930 si nu prea inteleg cum functioneaza traseul mosorului de deasupra.
Multumesc |
|
Nivel: SMARALD
Inregistrat: 2/8/2007 Mesaje: 14165
| Athena wrote:Carla spune-mi te rog cum se foloseste masina Singer pt ca am si eu una din 1930 si nu prea inteleg cum functioneaza traseul mosorului de deasupra.
Multumesc Cel mai bine ar fi sa chemi un croitor,eu asa am facut.Sunt multe feluri de masini si nu stiu daca a ta e ca si a mea.Am sa-i fac maine o poza si am sa-ti arat traseul la mine |
|
|