|
Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 9/26/2010 Mesaje: 265
| buna fetelor,am si eu o masina de cusut zanussi 2300 LCD,si astazi am vrut sa fac o fata de perna dar surpriza ca masina nu mai coase ,ata de la suveica nu se mai coase,se vede pe material urma acului dar nu coase,ma ajutati va rog mult,nu se mai inbina atele
|
Nivel: Senior
Inregistrat: 3/2/2011 Mesaje: 5536
| Probabil nu ai infilat-o corect! Urmareste cu atentie traseul atelor, schimba si acul (uneori, daca este putin stramb, face "pozna" asta) |
Nivel: Membru
Inregistrat: 10/7/2015 Mesaje: 1
| Buna ziua! Am achizitionat o masina de cusut second hand model TCM 559. Ma puteti ajuta, va rog, cu un manual de utilizare in limba romana? Multumesc! |
| Pune si tu o poza cu ea, sa vedem clar ce este! |
Inregistrat: 10/18/2015 Mesaje: 4
| Buna seara tuturor, aveti idee unde as putea gasi un manual de utilizare in limba romana (sau engleza) pentru o masina de cusut electrica, ruseasca, marca Union, din anii '80? Am achizitionat masina asta second-hand si, fiindca nu am folosit niciodata o masina de cusut, ma gandesc ca mi-ar prinde bine sa studiez putin instructiunile de intretinere si folosire... Va multumesc si ma bucur ca v-am gasit - o comunitate pe cat de priceputa, pe atat de binevoitoare si ajutatoare. :) |
| Nu stiu daca poti gasi asa ceva, dar daca pui o poza cu masina, poate ne pricepem sa te indrumam! |
Inregistrat: 10/18/2015 Mesaje: 4
| Multumesc, aurishta. Azi am gasit un video tutorial care arata traseul atei la o masina ruseasca ceva mai veche, dar oarecum asemanatoare cu cea pe care o am. Iata si linkul, in caz c-ar fi si altcuiva de folos:
:)
|
|
| |
|
|