Masina de tocat
Subiectul anterior · Subiectul urmator
bulibuli
Scris: Monday, November 17, 2014 7:59 PM
Nivel: Maestru

Inregistrat: 3/17/2008
De care aveti? Electrica sau mecanica? Sunteti multumite? (plusuri/minusuri)

Vreau sa-mi cumpar o masina de tocat carne (da, stiu, cum de nu am pana la varsta asta..) dar nu sunt hotarata de care sa iau.. mi-as dori una electrica, sincer, insa sotul meu zice ca-s proaste si se strica repede. Voi ce parere aveti? Ce model recomandati?
Lilly of the valley
Scris: Wednesday, November 19, 2014 10:20 AM
Nivel
Nivel: SMARALD

Inregistrat: 3/23/2007
Am si electrica si mecanica. Cea electrica e modul la robotul de bucatarie. O folosesc extrem de rar la fel ca si pe cea mecanica. Cea mecanica o puneam in functiune doar la facutul carnatilor de Craciun., acum o folosesc doar vara la suc de rosii cu un alt dispozitiv.
Daca ai gasi una de calitate, as spune sa-ti iei una mecanica, e mai de durata, cea electrica (daca nu e robot sa mai aiba si alte module de utilizare) o vei folosi poate rar si nu stiu daca se merita investitia.
Tzepii
Scris: Wednesday, November 19, 2014 10:52 AM
Nivel: ALBA CA ZAPADA

Inregistrat: 2/13/2006
Noi am luat un Rohnson, modelul asta.
Pana acum am folosit-o doar o data la suc de rosii, dar pare ok. Oricum nu are un pret ca sa-ti para rau daca dupa cativa ani iti iei alta.
alinus_13
Scris: Saturday, November 22, 2014 2:13 PM
Nivel
Nivel: Membru

Inregistrat: 2/12/2007
Eu mi-am luat o masina electrica Naumann si sunt foarte multumita de ea.Mi-au recomandat-o cei din magazin, mi-au zis ca este un model foarte fiabil.
marivic
Scris: Saturday, November 22, 2014 4:50 PM
Nivel
Nivel: SMARALD

Inregistrat: 8/10/2007
oanamaria
Scris: Sunday, November 23, 2014 12:13 AM
Nivel
Nivel: RUBIN

Inregistrat: 4/22/2009
Eu am electrica de la ZELMER are si de stors fructe si de facut carnati ,si de facut rosiile si a fost cam scumpa ,dar este o investitie cu toate ca o folosesc destul de rar.
Anelise
Scris: Sunday, November 23, 2014 12:04 PM
Nivel
Nivel: SAFIR

Inregistrat: 2/4/2008
bulibuli wrote:
(da, stiu, cum de nu am pana la varsta asta..)

Buli, relax, eu nu am masina de tocat si nici nu intentionez sa-mi achizitionez in viitorul apropiat. pupici Deocamdata sunt fericita posesoare a unei mame! sic Sa-i dea Doamne Doamne sanatate! coeur
Am pe la robotul de bucatarie tot soiul de cutite, dar nu am reusit sa le testez pe toate...
sousourel
Scris: Sunday, November 23, 2014 1:00 PM
Nivel
Nivel: Senior

Inregistrat: 2/18/2006
Anelise wrote:

Deocamdata sunt fericita posesoare a unei mame! sic Sa-i dea Doamne Doamne sanatate! coeur
Am pe la robotul de bucatarie tot soiul de cutite, dar nu am reusit sa le testez pe toate...

majoreta o dai si cu imprumut?ras

Eu am devenit adepta masinii electrice. E un model rosu, am luat-o de la sellgros in urma cu vreo trei ani. Toaca cam un kg de carne in 2-3 minute, chiar si inghetata sic se curata usor, se pot toca f bine si rosii, are dispozitiv special. Desi s-a inundat cu suc de rosii inauntru la motor de cateva ori, am lasat-o la scurs, s-a uscat si merge in continuare.
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.