Nivel: Maestru
Inregistrat: 3/17/2008 Mesaje: 9649
| De care aveti? Electrica sau mecanica? Sunteti multumite? (plusuri/minusuri)
Vreau sa-mi cumpar o masina de tocat carne (da, stiu, cum de nu am pana la varsta asta..) dar nu sunt hotarata de care sa iau.. mi-as dori una electrica, sincer, insa sotul meu zice ca-s proaste si se strica repede. Voi ce parere aveti? Ce model recomandati? |
|
Nivel: SMARALD
Inregistrat: 3/23/2007 Mesaje: 12042
| Am si electrica si mecanica. Cea electrica e modul la robotul de bucatarie. O folosesc extrem de rar la fel ca si pe cea mecanica. Cea mecanica o puneam in functiune doar la facutul carnatilor de Craciun., acum o folosesc doar vara la suc de rosii cu un alt dispozitiv. Daca ai gasi una de calitate, as spune sa-ti iei una mecanica, e mai de durata, cea electrica (daca nu e robot sa mai aiba si alte module de utilizare) o vei folosi poate rar si nu stiu daca se merita investitia. |
|
Nivel: ALBA CA ZAPADA
Inregistrat: 2/13/2006 Mesaje: 2387
| Noi am luat un Rohnson, modelul asta. Pana acum am folosit-o doar o data la suc de rosii, dar pare ok. Oricum nu are un pret ca sa-ti para rau daca dupa cativa ani iti iei alta. |
|
Nivel: Membru
Inregistrat: 2/12/2007 Mesaje: 40
| Eu mi-am luat o masina electrica Naumann si sunt foarte multumita de ea.Mi-au recomandat-o cei din magazin, mi-au zis ca este un model foarte fiabil. |
|
Nivel: SMARALD
Inregistrat: 8/10/2007 Mesaje: 13449
| Si eu am avut mecanice dar cred ca au ruginit de neutilizat Am hotarat sa-mi iau una,care poate sa faca mai multe chestii....ca de ex.am gasit una care are dispozitiv pt carnati,pt rosii si pt biscuiti....Este cam scumpa,dar cred ca imi voi lua la urmatorul salariu....adica pe 8 dec. http://www.emag.ro/masina-de-tocat-tefal-hv8-2000-w-2-6-kg-min-ne610138/pd/DFY6QBBBM/ |
|
Nivel: RUBIN
Inregistrat: 4/22/2009 Mesaje: 20813
| Eu am electrica de la ZELMER are si de stors fructe si de facut carnati ,si de facut rosiile si a fost cam scumpa ,dar este o investitie cu toate ca o folosesc destul de rar. |
|
Nivel: SAFIR
Inregistrat: 2/4/2008 Mesaje: 17381
| bulibuli wrote:(da, stiu, cum de nu am pana la varsta asta..) Buli, relax, eu nu am masina de tocat si nici nu intentionez sa-mi achizitionez in viitorul apropiat. Deocamdata sunt fericita posesoare a unei mame! Sa-i dea Doamne Doamne sanatate! Am pe la robotul de bucatarie tot soiul de cutite, dar nu am reusit sa le testez pe toate... |
|
Nivel: Senior
Inregistrat: 2/18/2006 Mesaje: 7688
| Anelise wrote: Deocamdata sunt fericita posesoare a unei mame! Sa-i dea Doamne Doamne sanatate! Am pe la robotul de bucatarie tot soiul de cutite, dar nu am reusit sa le testez pe toate...
o dai si cu imprumut?
Eu am devenit adepta masinii electrice. E un model rosu, am luat-o de la sellgros in urma cu vreo trei ani. Toaca cam un kg de carne in 2-3 minute, chiar si inghetata se curata usor, se pot toca f bine si rosii, are dispozitiv special. Desi s-a inundat cu suc de rosii inauntru la motor de cateva ori, am lasat-o la scurs, s-a uscat si merge in continuare. |
|
|