|
Nivel: Membru
Inregistrat: 1/26/2014 Mesaje: 6
| Fetelor...masina mea de spalat clateste de 3 oriiii!!!!!!!! si ia lenorul din prima clatire.de aceea nu ramane mirosul si nu sunt pufoase lucrurile....nu stiu cum sa fac sa le clateasca decat o data cu lenorul.la voi de cate ori le clateste?eu am arctic CB 1200 A+.......
|
|
Nivel: MEMBRU FONDATOR
Inregistrat: 3/1/2006 Mesaje: 7513
| Citeste cartea bine , trebuie sa fie un program care sa ia balsamul doar la sfarsit. |
|
Nivel: Avansat
Inregistrat: 10/26/2013 Mesaje: 2144
| Cat dureaza programul?Poate ii dai doar clatire si atunci normal ca ia doar balsamul.Sau poate nu pui detergentul unde trebuie.Si eu am masina de un an si nu mi s-a intamplat. |
|
| Pai spal la 40grade si dureaza 2 ore,det il pun in primul compartiment si lenorul in mijloc unde arata,si asa clateste de 3 ori,nu am gasit nimic in carte sa imi spuna sa nu mai clateasca de attaea ori,asa este ea.....proasta masina si nici macar nu a facut 1 an. |
|
Nivel: MEMBRU FONDATOR
Inregistrat: 3/1/2006 Mesaje: 7513
| paty2014 wrote:Pai spal la 40grade si dureaza 2 ore,det il pun in primul compartiment si lenorul in mijloc unde arata,si asa clateste de 3 ori,nu am gasit nimic in carte sa imi spuna sa nu mai clateasca de attaea ori,asa este ea.....proasta masina si nici macar nu a facut 1 an.
2 ore ... eu doar rufele albe le pun la program de 1 si 1/2 , in rest am program de 30 minute. Masina mea are 3 compartimente : 1 dero prespalare ( doar la anumite programe )/ 2 -dero / 3 balsam. |
|
Nivel: Avansat
Inregistrat: 10/26/2013 Mesaje: 2144
| Eu spal la 40 de grade si dureaza o ora si douazrci de min.Si imi ies hainele foarte parfumate.Compartimentul 1 pun dero si 2 pun lenor.Daca iti este mai usor i-a pastile de detergent si baga direct in masina.Sa nu aibasi vrun defect din fabricatie.Si sa ai grija sa cureti cuva de detergent pt ca se face urata labun momendat. |
|
Nivel: RUBIN
Inregistrat: 3/29/2007 Mesaje: 22799
| paty2014 wrote:Pai spal la 40grade si dureaza 2 ore,det il pun in primul compartiment si lenorul in mijloc unde arata,si asa clateste de 3 ori,nu am gasit nimic in carte sa imi spuna sa nu mai clateasca de attaea ori,asa este ea.....proasta masina si nici macar nu a facut 1 an.
Si a mea tot de 3 ori clateste, dar amorbidentul il ia la ultima clatire.
Compartimentul pentru amorbident ce marime are? Al meu este mic si trebuie sa pun din cel concentrat, altfel nu miroase deloc.Poate ai aceeasi problema. |
|
Nivel: Senior
Inregistrat: 10/4/2006 Mesaje: 6849
| Mie mi s-a intamplat numai cu un balsam adus de sot din Germania. Cred ca nu era concentrat precum Lenorul -cu el n-am probleme.
|
|
| e micut compartimentul intra doar un capacel jumatate,si folosesc lenor,prob este ca il ia din prima latire apoi cu 2 clatiri nu mai miroase :( |
|
|