|
Nivel: Membru
Inregistrat: 2/9/2013 Mesaje: 8
| Buna Saptamana aceasta vreau sa achizitionez o masina de spalat vase. Eu nu am mai avut pana acum. Voi aveti? Puteti sa-mi recomandati si mie o marca sau macar la ce ar trebui sa ma uit(in afara de pret, evident :))
Multumesc |
|
Nivel: Avansat
Inregistrat: 7/3/2010 Mesaje: 1948
| Cred ca orice marca ar fi buna. Eu am una de vreo 2 ani, de 9 seturi, clasa A++ si mi se pare indispensabila. Succes in alegerea unui model, in functie de necesitatile voastre. |
|
Nivel: SMARALD
Inregistrat: 8/10/2007 Mesaje: 13449
| Mi-am cumparat din salariul meu modest o masina gigantica de spalat vase Este o masina Beko.....nu stiu ce numar.....am sa pun si poze |
|
Nivel: Maestru
Inregistrat: 10/17/2009 Mesaje: 8601
| Felicitari!Sa o folosesti sanatoasa! |
|
| Multumesc Sis.....si tu la fel Stiu ca are capacitate pentru 13 seturi si este digitala.... Gata,amgasit poze
|
|
Nivel: Avansat
Inregistrat: 5/17/2009 Mesaje: 4992
| Super achizitie ti-ai adus fata in casa! Sa o folositi sanatosi!
|
|
| Multumesc........ Era la oferta.......de la 1340 am achizitionato la 1100 lei |
|
Nivel: TOP TEAM
Inregistrat: 11/9/2008 Mesaje: 30045
| Super Marivic sa o stapanesti sanatoasa!!! |
|
| Multumesc,Ana......Doamneeeee,de cand imi doream.....asa stau si eu ca puturosul....ca nu mai prididesc cu spalatul vaselor.....Barbatii mei le pun in chiuveta....si le pun si le tot pun....ca zau imi iau campii...... Asa ca am decis......din salariu imi iau cea mai ieftina masina...Si na,ca mi-am luat...Acum trebuie sa mi-o instaleze unul dintre ei |
|
| O sa-ti fie de mare folos,imi doresc si eu...dar mai incolo |
|
| Sper si cred......sa-ti ajute Dumnezeu sa o iei cat mai curand.....Atunci cand ai copii multi,ai si vase multe....si Doamneeeee ce m-am saturat de ele....Mai ca as manca in acelea de unica folosinta |
|
| Si eu sunt satula de vase dar altcineva nu mi le spala,asa ca nu am incotro. Stiu ca e practipa pentru ca are o prietena de a mea si am vazut cat de bine ii prinde ei fiind tot mai multi. |
|
Inregistrat: 7/22/2007 Mesaje: 11814
| Marivic super achizitia ta si foarte folositoare!!! Ana numaidecat sa-ti aaduci ajutor in casa ta ,cere-ti cadou de la sotz o meriti pe deplin mama eroina ce esti tu!Iar in timpul asta cat masina de spalat lucreaza tu il poti petrece jucandu-te cu copii sau o cina romantica cu sotul.Este o necesitate in zilele noastre cand timpul este foarte scurt trebuie sa stim sa-l folosim la maxim!!
|
|
Nivel: RUBIN
Inregistrat: 3/29/2007 Mesaje: 22799
| Sa o folosesti cu placere, Mioara! |
|
| Multumesc mult,Shirel,Brandusa Copiii mei cei mari,au spus ca-mi cumpara numai in momentul in care ne vom face alt put in curte,caci actualul nu mai merge la capacitate maxima,si va strica filtrele masinii,DARRRR,am zis ca mi-ocumpar din banii mei de profesor si nu cer nimic la nimeni:VREAU ACUM,CACI ACUM AM NEVOIE!CLAR SI PUNCT! Adica,....de se va strica e treaba mea....atunci vor trebui sa faca rapid alt put,si sa-mi ia alta masina....pana atunci ma folosesc de asta,care este cumparata din banii mei. Si nu a mai avut nimeni de comentat,nimic |
|
|