|

Nivel: DIAMANT
Inregistrat: 1/17/2008 Mesaje: 27681
| Eu am separat,masina de uscat.Folosesc la paturi,lenjerii,prosoape,blugi.Soarele e rar la noi,nu le pot usca afara mereu,pe calorifer nu-mi mai place sa le insir,Davidutzu nu are "loc"de ele,caloriferele au ajuns piste de raliu |
 Nivel: Maestru
Inregistrat: 3/17/2008 Mesaje: 9649
| Am gasit una care ar incapea in mobila, dar e de la Candy? Ce parere aveti de cele de la Candy? Are cineva? |
 Nivel: Maestru
Inregistrat: 3/17/2008 Mesaje: 9649
| ingerash wrote:Eu am separat,masina de uscat.Folosesc la paturi,lenjerii,prosoape,blugi.Soarele e rar la noi,nu le pot usca afara mereu,pe calorifer nu-mi mai place sa le insir,Davidutzu nu are "loc"de ele,caloriferele au ajuns piste de raliu
Din cate stiu eu, e mult mai bun uscatorul separat decat incorporat, dar mie imi place sa economisesc spatiul la maxim.. fara sa fac prea multe compromisuri daca se poate. Eram curioasa daca e intr-adevar o investitie buna masina cu uscator incorporat.. eu tare mi-as dori una.. |

| bulibuli wrote:
Din cate stiu eu, e mult mai bun uscatorul separat decat incorporat, dar mie imi place sa economisesc spatiul la maxim.. fara sa fac prea multe compromisuri daca se poate. Eram curioasa daca e intr-adevar o investitie buna masina cu uscator incorporat.. eu tare mi-as dori una..
O tinem in garaj . |

Nivel: Senior
Inregistrat: 2/18/2006 Mesaje: 7688
| In final, fetele care v-ati luat si ati folosit, ce parere v-ati facut despre aceste masini? Care ar fi punctele forte si cele negative si mai ales ce diferente sunt intre o masina de spalat cu uscator si un uscator de rufe? |

| Mi-ar prinde bine niste pareri Fetele? |
Nivel: ALBA CA ZAPADA
Inregistrat: 2/13/2006 Mesaje: 2387
| Noi avem uscator separat, si, un avantaj major este faptul ca injumatatim timpul (adica merg in paralel, cat spala masina uscatorul usuca transa precedenta). Uscatorul este un model care are caseta pentru colectarea apei, si nu a mai fost nevoie sa-l punem in baie sau la bucatarie pentru racordarea la scurgere. |

| Ma ajuta foarte mult,nu mai insir haine prin toata casa,hainele sant mai netede.Doua setari de uscare,intensiv (bumbac,bumbac amestec)sau lent(sintetice,lana,tesaturi fine) .Creda se numeste. |
|

| Multumesc! Doua aspecte ma intereseaza foarte mult: - un uscator separat are randament mult mai bun decat masina de spalat cu uscator? - hainele uscate intr-adevar sunt suficient de igienizate si netede incat majoritatea nu mai au nevioe de calcat? |
|
|