Masina de spalat cu uscator
Subiectul anterior · Subiectul urmator
ingerash
Scris: Thursday, August 7, 2014 11:42 AM
Nivel
Nivel: DIAMANT

Inregistrat: 1/17/2008
Eu am separat,masina de uscat.Folosesc la paturi,lenjerii,prosoape,blugi.Soarele e rar la noi,nu le pot usca afara mereu,pe calorifer nu-mi mai place sa le insir,Davidutzu nu are "loc"de ele,caloriferele au ajuns piste de raliu Big Laugh
bulibuli
Scris: Thursday, August 7, 2014 1:10 PM
Nivel: Maestru

Inregistrat: 3/17/2008
Am gasit una care ar incapea in mobila, dar e de la Candy? Ce parere aveti de cele de la Candy? Are cineva?
bulibuli
Scris: Thursday, August 7, 2014 5:44 PM
Nivel: Maestru

Inregistrat: 3/17/2008
ingerash wrote:
Eu am separat,masina de uscat.Folosesc la paturi,lenjerii,prosoape,blugi.Soarele e rar la noi,nu le pot usca afara mereu,pe calorifer nu-mi mai place sa le insir,Davidutzu nu are "loc"de ele,caloriferele au ajuns piste de raliu Big Laugh

Din cate stiu eu, e mult mai bun uscatorul separat decat incorporat, dar mie imi place sa economisesc spatiul la maxim.. fara sa fac prea multe compromisuri daca se poate. Eram curioasa daca e intr-adevar o investitie buna masina cu uscator incorporat.. eu tare mi-as dori una..
ingerash
Scris: Thursday, August 7, 2014 8:20 PM
Nivel

bulibuli wrote:

Din cate stiu eu, e mult mai bun uscatorul separat decat incorporat, dar mie imi place sa economisesc spatiul la maxim.. fara sa fac prea multe compromisuri daca se poate. Eram curioasa daca e intr-adevar o investitie buna masina cu uscator incorporat.. eu tare mi-as dori una..

O tinem in garaj .
sousourel
Scris: Tuesday, September 29, 2015 8:16 AM
Nivel
Nivel: Senior

Inregistrat: 2/18/2006
In final, fetele care v-ati luat si ati folosit, ce parere v-ati facut despre aceste masini? Care ar fi punctele forte si cele negative si mai ales ce diferente sunt intre o masina de spalat cu uscator si un uscator de rufe?
sousourel
Scris: Friday, October 2, 2015 9:29 AM
Nivel

Mi-ar prinde bine niste pareriras Fetele?sic
Tzepii
Scris: Friday, October 2, 2015 11:26 AM
Nivel: ALBA CA ZAPADA

Inregistrat: 2/13/2006
Noi avem uscator separat, si, un avantaj major este faptul ca injumatatim timpul (adica merg in paralel, cat spala masina uscatorul usuca transa precedenta).
Uscatorul este un model care are caseta pentru colectarea apei, si nu a mai fost nevoie sa-l punem in baie sau la bucatarie pentru racordarea la scurgere.
ingerash
Scris: Friday, October 2, 2015 9:01 PM
Nivel

Ma ajuta foarte mult,nu mai insir haine prin toata casa,hainele sant mai netede.Doua setari de uscare,intensiv (bumbac,bumbac amestec)sau lent(sintetice,lana,tesaturi fine) .Creda se numeste.
sousourel
Scris: Saturday, October 3, 2015 8:20 AM
Nivel

Multumesc!love
Doua aspecte ma intereseaza foarte mult:
- un uscator separat are randament mult mai bun decat masina de spalat cu uscator?
- hainele uscate intr-adevar sunt suficient de igienizate si netede incat majoritatea nu mai au nevioe de calcat?
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.