Nivel: SMARALD
Inregistrat: 2/8/2007 Mesaje: 14165
| Multumesc Oanamaria abia astept s-o folosesc |
|
Nivel: Avansat
Inregistrat: 5/17/2009 Mesaje: 4992
| Carla, zambetul tau ne spune tot, esti tare incantata si ma bucur!!! Sa o folosesti cu sanatate!!! |
|
Nivel: Senior
Inregistrat: 6/20/2008 Mesaje: 5142
| Carla, felicitari, cred ca stiu ce-i in sufletul tau ca si eu imi astept comoara cu emotii.Sa o folosesti cu spor si drag |
|
Inregistrat: 2/13/2006 Mesaje: 6852
| Carla, acum am vazut ca tu cautai info despre masina asta de cusut. Am scris la concurs Mirelei ca am si eu una identica de 4 ani si-si face treaba excelent. Nu s-a dereglat si nu s-a stricat deloc pana acum. E luata de aici, a fost ieftina intr-adevar (la jumate decat e pe siteul din Ro), dar pt cat si ce cos eu cu ea, merge brici si e prea sofisticata inca. Eu am cusut o lenjerie de pat pentru K cu fata de perna, tivuri, dar buni a folosit-o mai mult mai mult decat mine si cand vine la noi mereu se baga-n ea ca e tare incantata ce bine merge. Ne-a facut draperii, fete de perna pentru K, un sac gen sacosa pentru terapie cu sare calda, ne-a facut niste huse pentru bariere de pus jos la usi contra curentului...daca-i luam materiale, ne facea ce vroiam noi; asa drag ii e sa lucreze cu ea.
S-o stapanesti sanatoasa si sa faci multe lucruri frumoase si utile la ea! |
|
| Multumesc ,am incercat-o chiar putin,merge finutz,n-am instructiuni in romana,dar ma voi descurca(imi bag nasul in orice masina de cusut pe care-o vad asa ca nu cred ca-mi va fi greu cu ea) |
|
Inregistrat: 6/26/2007 Mesaje: 6054
| Carla, sa o stapanesti sanatoasa. Am si eu acelasi model, imi place! |
|
Nivel: DIAMANT
Inregistrat: 12/17/2007 Mesaje: 25891
| Carla, sa o stapanesti sanatoasa. |
|
| Multumesc |
|
Inregistrat: 2/22/2011 Mesaje: 5024
| Sa o folosesti sanatoasa. Si eu mi-am luat un Singer saptamana trecuta,am scos-o din cutie doar sa ma uit la ea,ca de folosit inca nu stiu s-o folosesc,dar o sa invat. Eu mi-am dorit-o doar pentru lucruri marunte,cum ar fi un scurtat de pantaloni,tivuri, etc |
|
Nivel: TOP TEAM
Inregistrat: 11/9/2008 Mesaje: 30045
| Carla sa o folosesti cu mare drag! ce incantata esti de ea!
eu am Toshiba si la fel la cat cos eu sunt tare multumita...
sa o stapanaetsi cu drag,scumpo! |
|
Nivel: Avansat
Inregistrat: 11/8/2009 Mesaje: 1017
| ma bucur pte tine si sa o folosesti cu placere ! |
|
Nivel: Maestru
Inregistrat: 10/17/2009 Mesaje: 8601
| Carla sa o folosesti cu mare drag.Tu deja esti experta,eu acum invat,asa ca poate ma mai lamuresti si pe mine daca nu ma descurc! |
|
| mirela74chris wrote:Carla sa o folosesti cu mare drag.Tu deja esti experta,eu acum invat,asa ca poate ma mai lamuresti si pe mine daca nu ma descurc! multumesc |
|
Nivel: Guest
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 14
| Multumesc mult,am avut noroc cu fratele meu cu triplokul el m-a sponsorizat. Iar pe masinuta mai noua mi-am recuperat banii,vanzandu-mi la licitatii tot ce imi era nefolositor,haine,gentii,incaltainte.
Carla s-o stapanesti sanatoasa.Am fost cam ocupata si nu am mai intrat pe aici.Acum am vazut poza cu masinuta ta. Nu renunta la cea veche,materialele foarte groase le coase fara probleme. |
|
| Multumesc Magda nu renunt la cea veche,e frumoasa si de decor |
|
|