Nivel: Avansat
Inregistrat: 11/8/2009 Mesaje: 1017
| Carla mie imi pare buna ,eu am o Toyota luata cind stateam in Italia ,desi atunci am strimbat din nas ca costa prea putin si ca vroiam una performanta (cu calculator ,etc )acum iti spun ca in casa o masina simpla de cusut e de ajuns ,doar ptr fetele care fac croitorie ptr clienti ar trebui una mai sofisticata ,asta are tot ce iti trebuie ,face butoniere ,are ac dublu ,surfileaza are destule programe ca sa poti face diverse cusaturi ,zig zag ,punct elastic ,etc ,eu dupa parearea mea asi lua-o ,e in genul a celei care o am eu si ptr mine e mai mult decit suficient,am cusut diverse perdele cu diverse tivuri ,tivuri la pantaloni chiar si vreo 2 -3 fuste ,.spor la ales ! |
|

Nivel: SMARALD
Inregistrat: 2/8/2007 Mesaje: 14165
| Multumesc Gagaritz,eu am doar un Singer antic, mecanic,are doar o singura cusatura si ma tem ca daca las sa treaca ocazia asta n-am sa-mi mai iau alta masina,chiar daca nici acum nu prea am bani |
|

| Carla bani nu ai niciodata ca se iveste de facut altceva tot timpul asa ca daca ai ocazia acum ia-o ,o sa te tina o viata,apoi vezi tu de unde ii faci innapoi ,mai faci citeva caciuli si fulare si ai scos bani ,asa ii zic eu sotului cind iau ate ! |
|

Nivel: Senior
Inregistrat: 3/2/2011 Mesaje: 5536
| Eu am un Privileg foarte asemanator cu Brother-ul asta, in sensul ca are aceleasi posibilitati.Eu imi fac foarte bine treaba cu el, de aceea cred cu tarie ca ar merita s-o iei. Brother este o firma de incredere, n-as ezita!Apoi, eu am luat Privilegul meu acum vreo 5 ani cu 4 mil, asa ca si pretul mi se pare foarte bun. Poate mai zice ceva vreo fata care are chiar masina cu pricina! |
|

Inregistrat: 5/17/2009 Mesaje: 4992
| Carla, eu am masina singer, asemanatoare cu masina ta brother si sant foarte multumita de ea. Eu zic sa nu mai stai pe ganduri si sa o cumperi, din cate stiu este o firma buna, fabricile achizitioneaza de la aceasta firma multe tipuri de masini. Astept sa ne-o arati la tine pe masa, cu o fusta cusuta langa ea!!!! |
|

| Multumesc fetelor,am facut comanda,dar mi-a tremurat putin mana ,inca am emotii.Acum am realizat cat de mult imi doresc masina.Astept sa ma sune cei de la firma. Referitor la prima fusta cred ca va fi a lui Marivic |
|

| bravo Carla ,nu vei regreta ,este o alegere buna si apoi desigur Marivic isi merita fustita ! |
|

| gagaritz wrote:bravo Carla ,nu vei regreta ,este o alegere buna si apoi desigur Marivic isi merita fustita ! |
|

Inregistrat: 1/9/2011 Mesaje: 1590
| Am si eu o masina casnica de acest fel,este identica si la sistemul de prindere a suveicii si sistemul de bobinaj,aceleasi programe.Nu sunt multumita deloc de ea pentru ca ,coase doar cand vrea ea,si parerea mea e ca nu sunt fabricate in Germania,sunt f.f.f.ieftine.
Carla daca reusesti sa-ti cumperi masina,poate ai mai mult noroc si va functiona asa cum trebuie,fara sa-ti faci sute de nervi cand cosi la ea.Eu pe a mea am azvarlit-o intr-un colt de debara si acolo sta de f.f.f.mult timp. |
|

Inregistrat: 1/9/2011 Mesaje: 1590
| Magda,pentru o incepatoare esti dotata nu gluma,se vede ca esti pasionata pana peste cap de croitorie!!!Felicitari!!! |
|

Inregistrat: 3/13/2006 Mesaje: 5519
| Carla, e super masinuta, in afara ca se cheama brother, are aceleasi programe cu a mea (Vigorelli - luata din Italia de fratele meu). Are program pt butoniere, zig-zag, surfilat clasic (prg 13). Daca te pricepi si vrei sa iti faci acasa ce vezi pe la magazine, merita fiecare banut. |
|

| Danab,are o vecina masina cum spui tu dar inca n-a descifrat-o.Eu abia astept,daca o primesc sa-mi bag degetele in ea(cos din liceu)si sa incerc toate cusaturile |
|

Inregistrat: 3/13/2006 Mesaje: 5519
| Carla, daca are nevoie de ajutor vecina, sa-mi lasi pe mess intrebarile (ca aici poate nu vad mereu activ topicul). Abia astept sa vad prima fusta cusuta de tine la masinuta noua! |
|

| Am primit masina! carla attached the following image(s):

|
|

Nivel: RUBIN
Inregistrat: 4/22/2009 Mesaje: 20813
| Carla ce incantata esti! Sa o folosesti cu drag si sa faci lucruri frumoase cu ea asa cum ne-ai obisnuit. Ai primit-o foarte repede! |
|
|