Masina de cusut brother
Subiectul anterior · Subiectul urmator
nicoleta_bugarin
Scris: Thursday, October 31, 2013 8:50 AM
Nivel
Nivel: Membru

Inregistrat: 10/10/2013
Asa arata e o poza de pe net insa cu 3 fire cea din imagine are 4 din cate vad eu, acul care merge perpendiluarpe talpa masinii e "mort" nu stiu daca am explicat bine
aurishta
Scris: Thursday, October 31, 2013 8:56 AM
Nivel
Nivel: Senior

Inregistrat: 3/2/2011
Aaaaa, cred ca inteleg....trebuie sa apelezi la un mecanic ca sa iti spuna de unde poti procura piesa lipsa si sa o si monteze. Daca ai putea pune o poza cu "buba" in detaliu, poate ca mi-as putea da o parere.....
L.E. M-am uitat putin pe net, dar nu am gasit mare lucru despre tipul asta de masina NuImiPasa Cred ca tot la un atelier mecanic poti rezolva...poate acolo au si piese de schimb...
andrushka
Scris: Friday, November 1, 2013 6:02 PM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 1/9/2011
aurishta wrote:
Masina de surfilat? De obicei, aceasta are doua ace, nu unul! Poti pune o poza cu masina?

Masinile de surfilat sunt cu trei fire si cu 5 fire.Cele cu trei fire sunt folosite la surfilat.Cele cu cinci fire sunt folosite la cusutul propriu-zis si pot coase si materiale elastice pentru ca firele de la ace fac cusatura tip lantisor pe dosul materialului,tocmai pentru a nu pocni tighelul de la ace.
andrushka
Scris: Friday, November 1, 2013 6:10 PM
Nivel

nicoleta_bugarin wrote:
da are doua ace unul lateral si unul care merge de sus in jos.
nu stiu sa pun poza

Masina din imaginea pusa de tine are cinci fire,deci ar trebui sa aiba 2 ace,dar se poate lucra si numai cu un ac,iar acul lateral despre care spui se numeste graifer si daca deschizi capacul masinii vei mai gasi inca un graifer.Cele 2 graifere lucreaza impreuna,agata buclele de la ace si formeaza impletitura aceea pe care noi o numim surfilat.
andrushka
Scris: Friday, November 1, 2013 6:19 PM
Nivel

Am cautat si eu pe net ceva despre masina si nu am gasit mai nimic,dar ca si Aurishta te sfatuiesc si eu sa apelezi la un mecanic bun,cei mai buni lucreaza in fabrici,ti-o face si bine si repede pentru ca au multe piese pe mana,sunt invatati sa repare multe masini intr-o zi,iar daca nu sunt capabili nu au ce cauta in fabrica.
simi.art
Scris: Tuesday, December 17, 2013 11:59 AM
Nivel

Inregistrat: 12/17/2013
aurishta
Scris: Tuesday, December 17, 2013 1:36 PM
Nivel

Da, am o masina Privileg de la Quelle, asemanatoare. Este utila pentru incepatori, maxim nivel mediu. Nu da randament bun la tesaturi groase. Daca vrei sa lucrezi mai profi,trebuie sa iti iei ceva mai bun.
gio88
Scris: Thursday, January 9, 2014 8:52 PM
Nivel

Inregistrat: 3/10/2012
Mi-am achizitionat o masina brother inovis 20 si nu pot scoate acul:((( am desurubat ce trebuia dar nu vrea sa cada sau sa iasa. am incercat sa il misc si nu vrea. ma poate ajuta cineva?
aurishta
Scris: Friday, January 10, 2014 8:33 AM
Nivel

Incearca sa il tragi usor cu un clestisor....poate a fost montat incorect si de aceea sa se fi intepenit.
christinuca
Scris: Wednesday, January 22, 2014 9:19 PM
Nivel
Nivel: Grupa mica

Inregistrat: 11/6/2009
Buna fetelor! Si eu tot masina Brother am, modelul BQ25. Am luat facut comanda online de pe site-ul lor. O am de un an si sunt ffff multumita de ea. Este prima oara cand cos la masina si am invatat totul din manualul lor si este f bine explicat.
Pe langa explicatiile despre cum sa schimbi acul, piciorusul etc sunt si explicatii despre unele cusaturi, tiv, tensiune fir superior, inferior etc. Daca va ajuta eu pot face poze la paginile din carte si sa vi le trimit pe email.
campfire
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.