|
Nivel: Membru
Inregistrat: 9/6/2013 Mesaje: 3
| buna, as dori sa-mi cumpar o masina Brother , ma poate sfatui careva din care model sa-mi iau si de unde?? vreau sa o folosesc pentru o croitorie, probabil ca am nev de una cu 5 fire??? multumesc |
Nivel: Senior
Inregistrat: 3/2/2011 Mesaje: 5536
| ella2013 wrote:... probabil ca am nev de una cu 5 fire??? multumesc Iti trebuie pentru cusut sau pentru surfilat? Cea de cusut are doar doua fire! |
| sincer habar nu am :( am recurs la un forum ca am dorit sa fac un curs de croitorie, chiar si cu plata dar se pare ca nu am unde:(. si nu stiu de unde sa am parte de informatii. am mai intrebat cunostinte care mai au masini de cusut si una dintre ele mi-a dat ideea de a lua una cu 5 fire, spunandu-mi ca pot face o bluza cap-coada. asa o fi???
|
| Nu tocmai, imbinarea in triplock trebuie sustinuta si de cusatura liniara! Merge, uneori, la materialele elastice, dar la cele rigide, nu! La achizitionarea masinii depinde mult si bugetul pe care l-ai alocat in acest scop |
| mai mult de 900 ron nu-mi permit sa dau pe o masina de cusut, am vazut pe net ca este o reprezentanta de unde o pot achizitiona, doar ca, pe care sa o iau???
nu am nevoie decat de o masina de cucut, doar ca acea masina sa aiba capacitatea sa faca o bluza de la A-Z. sunt masini care pot face si cusatura si sulfilare? nu am cunostinte in materia asta |
| Poti folosi cusatura zigzag pentru o surfilare nepretentioasa! La ce model de masina te-ai gandit? |
Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 10/29/2010 Mesaje: 279
|
Buna ziua, Sunt Nicu sotul Mariei si vreau sa ii fac o surpriza. Maria isi doreste de mult timp o masina de cusut si m-am gandit ca anul acesta sa vina Mos Craciun mai devreme si am comandat de la Brother o masina de cusut. Modelul este INNOV-IS 35 si m-am hotarat sa il aleg dupa ce am triat toate masinile de cusut de la Brother, facand raportul performante \ pret. Acum Maria este cu fetita cea mare la ora de pian la Scoala Populara de Arta ,,CORNETTI,, curierul a venit cu coletul ,o instalez ,si gata surpriza. Abia astept sa ii vad reactia..... atasez cateva poze... MARIAISTRATE attached the following image(s):
|
| Grozav! Sa ne spui si noua despre reactia ei! |
| Fetelor, mi-a facut-o sotul....m-a dat gata ....ca sa nu zic pe spate ! E desteapta rau masina asta de cusut . Deocamdata nu prea am timp sa ma imprietenesc cu ea ,am incercat cateva cusaturi decorative sa vad ce poate si am impodobit o fustita a Emilenei pentru inceput. Este o minunatie de masina! MARIAISTRATE attached the following image(s):
|
Nivel: Maestru
Inregistrat: 10/17/2009 Mesaje: 8601
| Sa o folosesti cu drag1Si felicitari sotului! |
| mirela74chris wrote:Sa o folosesti cu drag1Si felicitari sotului! MULTUMESC! |
Inregistrat: 11/10/2009 Mesaje: 7238
| Ce surpriza frumoasa!!! Felicitari sotului! |
|
Inregistrat: 10/10/2013 Mesaje: 12
| buna seara va rog frumos putin ajutor! mi-am cumparat o masina de surfilat second hand si imi lipseste piesa care tine acul , adik acul meu nu coase nu se ridica. un mecanic mi-a zis ca nu are piesa care sustine acul pentru astfel de operatie. va implor imi spuneti de unde iau piese de schimb ? masina e marca dragon fly . va multumesc |
|
| Masina de surfilat? De obicei, aceasta are doua ace, nu unul! Poti pune o poza cu masina? |
|
Inregistrat: 10/10/2013 Mesaje: 12
| da are doua ace unul lateral si unul care merge de sus in jos. nu stiu sa pun poza nicoleta_bugarin attached the following image(s):
|
|
|