|
Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 5/24/2010 Mesaje: 274
| Carla, nu am apucat sa te felicit pentu concurs si pentru masina de cusut. Sa o stapanesti sanatoasa si cu mare drag. mirele74chris, felicitari pentru concurs, sa stapanesti sanatoasa premiul... spor la invatat si la cat mai multe realizari. |
Nivel: Maestru
Inregistrat: 10/17/2009 Mesaje: 8601
| Multumesc Catalina! |
Nivel: Avansat
Inregistrat: 10/25/2010 Mesaje: 1585
| carla eu acum am descoperit si acest topic sa folosesti sanatoasa masina! Cum este ma bate gandul si pe mine sa-mi iau? |
Nivel: SMARALD
Inregistrat: 2/8/2007 Mesaje: 14165
| Multumesc! Foarte putin am cusut la ea,dar i-am incercat aproape toate cusaturile,e foarte fina pe langa anticul meu Singer,mi-e inca frica sa cos la ea,cum se spune,nu mi-am data inca drumul,dar incet-incet am s-o cunosc si sper sa devenim bune prietene.Viteza mare are,e silentioasa,eu obisnuita cu "tractorul" meu ce zguduia tot blocul,are multe tipuri de cusaturi,inca nu am dscoperit daca are pentru materiale elastice,dar manualul de instructiuni e in multe limbi numai romana nu.mai revin cu informatii pentru cine are nevoie si eu am nevoie de la altii |
| carla wrote:Multumesc! Foarte putin am cusut la ea,dar i-am incercat aproape toate cusaturile,e foarte fina pe langa anticul meu Singer,mi-e inca frica sa cos la ea,cum se spune,nu mi-am data inca drumul,dar incet-incet am s-o cunosc si sper sa devenim bune prietene.Viteza mare are,e silentioasa,eu obisnuita cu "tractorul" meu ce zguduia tot blocul,are multe tipuri de cusaturi,inca nu am dscoperit daca are pentru materiale elastice,dar manualul de instructiuni e in multe limbi numai romana nu.mai revin cu informatii pentru cine are nevoie si eu am nevoie de la altii
Multumesc , eu as vrea o masina de cusut dar sunt cam necunascatoare in domeniu, cand am avut nevoie am utilizat-o pe a bunicii care e de 100 de ani ( a fost a strabunicii) . |
Nivel: SMARALD
Inregistrat: 2/8/2007 Mesaje: 14165
| clalina wrote:Multumesc , eu as vrea o masina de cusut dar sunt cam necunascatoare in domeniu, cand am avut nevoie am utilizat-o pe a bunicii care e de 100 de ani ( a fost a strabunicii) . E masina simpla,usor de folosit,pentru casa,poti s-o cumperi cu incredere |
| Carla multumesc! |
Inregistrat: 12/3/2008 Mesaje: 2197
| carla wrote:Multumesc! Foarte putin am cusut la ea,dar i-am incercat aproape toate cusaturile,e foarte fina pe langa anticul meu Singer,mi-e inca frica sa cos la ea,cum se spune,nu mi-am data inca drumul,dar incet-incet am s-o cunosc si sper sa devenim bune prietene.Viteza mare are,e silentioasa,eu obisnuita cu "tractorul" meu ce zguduia tot blocul,are multe tipuri de cusaturi,inca nu am dscoperit daca are pentru materiale elastice,dar manualul de instructiuni e in multe limbi numai romana nu.mai revin cu informatii pentru cine are nevoie si eu am nevoie de la altii
eu am gasit pe net instructiunile in romana, e un site care comercializeaza aceste masini, si are si manualul de utilizare |
Nivel: Guest
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 14
| Buna Ma poate ajuta cineva cu un manual de utilizare la o masina de cusut toyota ec 163? |
Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 12/19/2009 Mesaje: 250
| am o masina de cusut alaska sm 1700 si nu stiu cum sa folosesc surfilul are cinva un manual de utilizare mi-ar fi de mare ajutor poate fi si de la alta masina de cusut macar imi fac o idee multumesc mult
|
Nivel: Senior
Inregistrat: 3/2/2011 Mesaje: 5536
| Poti sa pui o poza cu masina? |
|
Nivel: Membru
Inregistrat: 5/18/2012 Mesaje: 18
| Institutul de Moda Salomeia Truta impreuna cu Bro Rom Bucuresti va stau la dispozitie oricand pentru cursuri profesionale completate de achizitia de echipament corespunzator cu reducere substantiala. Orice detalii le puteti obtine accesand pagina : http://institutuldemoda.ro/ Alte oferte cumulate puteti gasi si pe: http://www.facebook.com/www.institutuldemoda.ro Filmulete cu masini de cusut Brother cat si alte marci folosite de cursantii IDM-ST aveti aici: http://www.youtube.com/my_videos
Alegere buna si vizionare placuta! |
|
Inregistrat: 12/17/2012 Mesaje: 1
| Fetelor, am nevoie de un sfat. Data fiind pasiunea surorii mele pt croitorie, m-am hotarat ca anul acesta de Craciun, sa-i fac cadou o masina de cusut Brother. Ea, isi doreste sa faca hainute pt catei si-mi spunea ca o sa aiba nevoie de o masina care sa coasa si materiale un pic mai groase, gen blanita. M-am tot uitat pe site-uri de specialitate,pe forumuri ca sa vad ce masina s-ar incadra in cerintele ei, dar n-am aflat nimic asta si pt ca fiind nepriceputa in domeniu, nu inteleg mare lucru din fisa de prezentare a masinilor de cusut. Avand si un buget limitat, m-am oprit in cele din urma la BQ17 respectiv BQ25. Dupa parerea voastra, care din cele 2 ar fi mai potrivita pt ce vrea ea sa faca? Din cate am inteles eu, mare diferenta intre ele nu e. BQ17 are 17 tipuri de cusaturi in timp ce BQ25 are 25 de tipuri de cusaturi. ASTEPT PARERI! CAT MAI REPEDE! VA MULTUMESC !!!! |
|
Inregistrat: 5/18/2012 Mesaje: 18
| smile4medee wrote:Fetelor, am nevoie de un sfat. Data fiind pasiunea surorii mele pt croitorie, m-am hotarat ca anul acesta de Craciun, sa-i fac cadou o masina de cusut Brother. Ea, isi doreste sa faca hainute pt catei si-mi spunea ca o sa aiba nevoie de o masina care sa coasa si materiale un pic mai groase, gen blanita. M-am tot uitat pe site-uri de specialitate,pe forumuri ca sa vad ce masina s-ar incadra in cerintele ei, dar n-am aflat nimic asta si pt ca fiind nepriceputa in domeniu, nu inteleg mare lucru din fisa de prezentare a masinilor de cusut. Avand si un buget limitat, m-am oprit in cele din urma la BQ17 respectiv BQ25. Dupa parerea voastra, care din cele 2 ar fi mai potrivita pt ce vrea ea sa faca? Din cate am inteles eu, mare diferenta intre ele nu e. BQ17 are 17 tipuri de cusaturi in timp ce BQ25 are 25 de tipuri de cusaturi. ASTEPT PARERI! CAT MAI REPEDE! VA MULTUMESC !!!!
Buna!
Am sa iti raspund din experienta nu din vorbe . Am la institut 3 modele de masini de cusut 1 de la ILE TRADE si 2 modele de la BROTHER. Anume Janome(pret pana in 900lei) , Brother si Bernina , nu iti recomand sa te zgarcesti la bani, cu modelele pe care le-ai pus pe site sora ta doar va invata sa foloseasca masina ! Iti recomand gama Bernina de la Brother sunt elvetiene si semiautomate in plus atentie la butoniera recomand cele cu butoniera automata altfel timpii de lucru cresc(depinde si de cate produse sunt pt la gata). Pentu orice detaliu sau sfat poti sa ii spui sorei tale sa intre pe www.institutuldemoda.ro si sa ne contacteze, oricum pentru cursantii institutului avem si reduceri la echipamente de 10%. Sper sa te ajute comentariu! |
|
Inregistrat: 8/11/2010 Mesaje: 2334
| Tutorial pt masina de cusut Brother
|
|
|