Masina de cusut brother
Subiectul anterior · Subiectul urmator
CatalinaMaria
Scris: Thursday, April 7, 2011 1:05 PM
Nivel
Nivel: Grupa mijlocie

Inregistrat: 5/24/2010
Carla, nu am apucat sa te felicit pentu concurs si pentru masina de cusut. Sa o stapanesti sanatoasa si cu mare drag.
mirele74chris, felicitari pentru concurs, sa stapanesti sanatoasa premiul... spor la invatat si la cat mai multe realizari.
mirela74chris
Scris: Thursday, April 7, 2011 2:09 PM
Nivel: Maestru

Inregistrat: 10/17/2009
Multumesc Catalina!pupici
clalina
Scris: Tuesday, April 19, 2011 3:56 PM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 10/25/2010
carla eu acum am descoperit si acest topic sa folosesti sanatoasa masina! Cum este ma bate gandul si pe mine sa-mi iau?bounce bounce bounce
carla
Scris: Tuesday, April 19, 2011 6:30 PM
Nivel
Nivel: SMARALD

Inregistrat: 2/8/2007
Multumesc!pupici Foarte putin am cusut la ea,dar i-am incercat aproape toate cusaturile,e foarte fina pe langa anticul meu Singer,mi-e inca frica sa cos la ea,cum se spune,nu mi-am data inca drumul,dar incet-incet am s-o cunosc si sper sa devenim bune prietene.Viteza mare are,e silentioasa,eu obisnuita cu "tractorul" meu ce zguduia tot blocul,are multe tipuri de cusaturi,inca nu am dscoperit daca are pentru materiale elastice,dar manualul de instructiuni e in multe limbi numai romana nu.mai revin cu informatii pentru cine are nevoie si eu am nevoie de la altiipupici computerlove
clalina
Scris: Tuesday, April 19, 2011 6:35 PM
Nivel

carla wrote:
Multumesc!pupici Foarte putin am cusut la ea,dar i-am incercat aproape toate cusaturile,e foarte fina pe langa anticul meu Singer,mi-e inca frica sa cos la ea,cum se spune,nu mi-am data inca drumul,dar incet-incet am s-o cunosc si sper sa devenim bune prietene.Viteza mare are,e silentioasa,eu obisnuita cu "tractorul" meu ce zguduia tot blocul,are multe tipuri de cusaturi,inca nu am dscoperit daca are pentru materiale elastice,dar manualul de instructiuni e in multe limbi numai romana nu.mai revin cu informatii pentru cine are nevoie si eu am nevoie de la altiipupici computerlove

Multumesccomputerlove , eu as vrea o masina de cusut dar sunt cam necunascatoare in domeniu, cand am avut nevoie am utilizat-o pe a bunicii care e de 100 de ani ( a fost a strabunicii) ras ras ras .
carla
Scris: Tuesday, April 19, 2011 6:39 PM
Nivel
Nivel: SMARALD

Inregistrat: 2/8/2007
clalina wrote:

Multumesccomputerlove , eu as vrea o masina de cusut dar sunt cam necunascatoare in domeniu, cand am avut nevoie am utilizat-o pe a bunicii care e de 100 de ani ( a fost a strabunicii) ras ras ras .
E masina simpla,usor de folosit,pentru casa,poti s-o cumperi cu incredere
clalina
Scris: Wednesday, April 20, 2011 1:04 AM
Nivel

Carla multumesc!iloveyou
carmenalina
Scris: Wednesday, April 20, 2011 11:03 AM
Nivel

Inregistrat: 12/3/2008
carla wrote:

eu am gasit pe net instructiunile in romana, e un site care comercializeaza aceste masini, si are si manualul de utilizare
elvira
Scris: Friday, July 8, 2011 3:38 PM
Nivel: Guest

Inregistrat: 2/12/2006
Buna
Ma poate ajuta cineva cu un manual de utilizare la o masina de cusut toyota ec 163?
viky_sweet88
Scris: Saturday, July 21, 2012 7:21 PM
Nivel
Nivel: Grupa mijlocie

Inregistrat: 12/19/2009
am o masina de cusut alaska sm 1700 si nu stiu cum sa folosesc surfilul are cinva un manual de utilizare mi-ar fi de mare ajutor poate fi si de la alta masina de cusut macar imi fac o idee multumesc mult
aurishta
Scris: Saturday, July 21, 2012 7:23 PM
Nivel
Nivel: Senior

Inregistrat: 3/2/2011
Poti sa pui o poza cu masina?
institutuldemoda
Scris: Thursday, December 6, 2012 8:23 PM
Nivel
Nivel: Membru

Inregistrat: 5/18/2012

Institutul de Moda Salomeia Truta impreuna cu Bro Rom Bucuresti va stau la dispozitie oricand pentru cursuri profesionale completate de achizitia de echipament corespunzator cu reducere substantiala.
Orice detalii le puteti obtine accesand pagina : http://institutuldemoda.ro/
Alte oferte cumulate puteti gasi si pe: http://www.facebook.com/www.institutuldemoda.ro
Filmulete cu masini de cusut Brother cat si alte marci folosite de cursantii IDM-ST aveti aici:
http://www.youtube.com/my_videos

Alegere buna si vizionare placuta!
smile4medee
Scris: Monday, December 17, 2012 1:33 PM
Nivel

Inregistrat: 12/17/2012
Fetelor, am nevoie de un sfat. Data fiind pasiunea surorii mele pt croitorie, m-am hotarat ca anul acesta de Craciun, sa-i fac cadou o masina de cusut Brother. Ea, isi doreste sa faca hainute pt catei si-mi spunea ca o sa aiba nevoie de o masina care sa coasa si materiale un pic mai groase, gen blanita.
M-am tot uitat pe site-uri de specialitate,pe forumuri ca sa vad ce masina s-ar incadra in cerintele ei, dar n-am aflat nimic asta si pt ca fiind nepriceputa in domeniu, nu inteleg mare lucru din fisa de prezentare a masinilor de cusut. Avand si un buget limitat, m-am oprit in cele din urma la BQ17 respectiv BQ25. Dupa parerea voastra, care din cele 2 ar fi mai potrivita pt ce vrea ea sa faca? Din cate am inteles eu, mare diferenta intre ele nu e. BQ17 are 17 tipuri de cusaturi in timp ce BQ25 are 25 de tipuri de cusaturi. ASTEPT PARERI! CAT MAI REPEDE! VA MULTUMESC !!!!
institutuldemoda
Scris: Thursday, December 20, 2012 10:07 AM
Nivel

Inregistrat: 5/18/2012
smile4medee wrote:
Fetelor, am nevoie de un sfat. Data fiind pasiunea surorii mele pt croitorie, m-am hotarat ca anul acesta de Craciun, sa-i fac cadou o masina de cusut Brother. Ea, isi doreste sa faca hainute pt catei si-mi spunea ca o sa aiba nevoie de o masina care sa coasa si materiale un pic mai groase, gen blanita.
M-am tot uitat pe site-uri de specialitate,pe forumuri ca sa vad ce masina s-ar incadra in cerintele ei, dar n-am aflat nimic asta si pt ca fiind nepriceputa in domeniu, nu inteleg mare lucru din fisa de prezentare a masinilor de cusut. Avand si un buget limitat, m-am oprit in cele din urma la BQ17 respectiv BQ25. Dupa parerea voastra, care din cele 2 ar fi mai potrivita pt ce vrea ea sa faca? Din cate am inteles eu, mare diferenta intre ele nu e. BQ17 are 17 tipuri de cusaturi in timp ce BQ25 are 25 de tipuri de cusaturi. ASTEPT PARERI! CAT MAI REPEDE! VA MULTUMESC !!!!

Buna!

Am sa iti raspund din experienta nu din vorbe . Am la institut 3 modele de masini de cusut 1 de la ILE TRADE si 2 modele de la BROTHER. Anume Janome(pret pana in 900lei) , Brother si Bernina , nu iti recomand sa te zgarcesti la bani, cu modelele pe care le-ai pus pe site sora ta doar va invata sa foloseasca masina !
Iti recomand gama Bernina de la Brother sunt elvetiene si semiautomate in plus atentie la butoniera recomand cele cu butoniera automata altfel timpii de lucru cresc(depinde si de cate produse sunt pt la gata).
Pentu orice detaliu sau sfat poti sa ii spui sorei tale sa intre pe www.institutuldemoda.ro si sa ne contacteze, oricum pentru cursantii institutului avem si reduceri la echipamente de 10%.
Sper sa te ajute comentariu!
mikaela
Scris: Saturday, March 23, 2013 3:52 PM
Nivel

Inregistrat: 8/11/2010
Tutorial pt masina de cusut Brother
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.