|
Nivel: Senior
Inregistrat: 2/14/2006 Mesaje: 5089
| folositi asa ceva? cat de des? ce marca?
eu am folosit luni bune numai sampoanele Klorane cu chinina si complexul de vit B pt regenerarea parului vopsit si deteriorat si impotriva caderii parului. tot de la Klorane aveam si balsam/masca de par.
acum mi-am luat o masca pt hidratarea parului de la Tony&Guy care sper sa fie buna. am schimbat si samponul cu unul de la Ducray, pt par fragil si delicat. eu am mai mare incredere in sampoanele dermato-cosmetice decat in cele cosmetice. |
Nivel: Avansat
Inregistrat: 2/22/2006 Mesaje: 4839
| Folosesc si eu ...pentru cele trei fire pe care le mai am Dupa ce nasc al treilea gogolotz am toate sansele sa trec la peruca Insa am mare grija de cele trei fire nu ma mai vopsesc si aplic masti mai mult naturale : ou cu ulei de masline sau frectii cu ricin .Cam asa-mi duc zilele |
Nivel: Maestru
Inregistrat: 3/17/2008 Mesaje: 9649
| Eu masca de par asa buna ca "Palmshine" de la the Body Shop n-am mai gasit, si am incercat muuulte de cand nu se mai gasesc produse body shop in iasi, asa ca... daca stiti un produs f bun pt un par pretentios, spuneti-mi si mie |
Inregistrat: 1/10/2007 Mesaje: 5597
|
Ia cauta aici si vezi ce ti se potriveste:
http://forum.7p.ro/Default.aspx?g=posts&t=5370
http://forum.7p.ro/Default.aspx?g=posts&t=5362
http://forum.7p.ro/Default.aspx?g=posts&t=5291 |
Nivel: SMARALD
Inregistrat: 8/10/2007 Mesaje: 13449
| Vreau sa va intreb si eu ceva,...poate stiti,cunoasteti,.... Candva,dr.copiilor mei isi dadea cu ceva pe par,...ii stralucea parul de parca isi daduse cu praf de aur pe el.Se facuse blonda,dar cred ca era vb de o masca de par,ceva,....stiti cumva ce poate sa dea acea stralucire?As vrea si eu sa-mi cumpar,dar nu stiu ce sa caut? |
Inregistrat: 1/11/2009 Mesaje: 5442
| Mari poate e de la vopsea |
| Chiar nu stiu,.....de aceea intrebam si eu pe aici,.... Exista o asemenea masca,care sa dea aceasta stralucire a parului? |
Inregistrat: 7/22/2007 Mesaje: 11814
| marivic wrote:Vreau sa va intreb si eu ceva,...poate stiti,cunoasteti,.... Candva,dr.copiilor mei isi dadea cu ceva pe par,...ii stralucea parul de parca isi daduse cu praf de aur pe el.Se facuse blonda,dar cred ca era vb de o masca de par,ceva,....stiti cumva ce poate sa dea acea stralucire?As vrea si eu sa-mi cumpar,dar nu stiu ce sa caut?
Sunt astazi tot felul de uleiuri speciale care dau un luciu specific parului ,deasemenea parul nu este uleios deloc.Eu folosesc produsul Bio-Visage care este un serum de par natural din ulei de argan-morocanesc. |
| shirel wrote:
Sunt astazi tot felul de uleiuri speciale care dau un luciu specific parului ,deasemenea parul nu este uleios deloc.Eu folosesc produsul Bio-Visage care este un serum de par natural din ulei de argan-morocanesc.
SHIREL,si de la el iti luceste parul?Cum il aplici?Da-mi si mie detalii,te rog! |
Inregistrat: 7/22/2007 Mesaje: 11814
| Eu fiindca mi-am facut intindere permanenta in fiecare zi sau dupa fiecare data cand ma spal pe cap si imi usuc parul cu fenul.Luceste tare frumos parul exact cum tu spuneai parca ai ceva auriu in cap dar asta fiindca sunt deschisa la par ,tie pe par inchis nu stiu daca va fi nuantza asta de auriu dar de stralucit va straluci sigur.Orice serum isi face asa efectul sa stii nu numai ceea ce am scris eu ,plus ca mai stiu ca sunt si sprayuri pentru par care dau aceasta stralucire fara a intari parul. |
| Am inteles. Multumesc pt.informatii,Shirel. Am sa caut si eu prin farmacii,sa vad daca gasesc. |
Nivel: RUBIN
Inregistrat: 4/22/2009 Mesaje: 20813
| Eu nu mai am rabdare sa aplic vreo masca ,nici macar balsam de par ,dar ma salveaza spreyurile pe care le folosesc dupa baie pe parul umed sau uscat .Mult mai simplu pentru cei in criza de timp! |
Nivel: Avansat
Inregistrat: 11/2/2009 Mesaje: 1847
| Eu am o masca de par care tre sa stea doar 1 minut acolo,asa ca atunci cand fac baie,pana ma spal pe ici pe colo,sta si ea in par.Folosesc masti de la Dove,de la Gliss, de la Elseve..asta ultima e de la Gliss. |
|
| Multumesc pt.informatii,fetelor |
|
|