Nivel: Avansat
Inregistrat: 10/14/2006 Mesaje: 1445
| Of, de ar sta si a mea la masaj... Ce bine ar fi! A mea nu sta nici sa-i schimb scutecul! |
|

Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 5/20/2006 Mesaje: 267
| Maria: multumesc frumos pt. raspuns Stiudiez mai bine tehnica si cred ca incepem din aceasta seara fiindca-i place masajul, daca nu-i obosita sau fomista |
|

Nivel: MEMBRU FONDATOR
Inregistrat: 2/13/2006 Mesaje: 9883
| E super sa ai rabdare sa ii faci cat de des poti tu si sta ea. Spor la treaba, mami ! |
|

Nivel: Senior
Inregistrat: 2/18/2006 Mesaje: 7688
| g_nicoleta2000 wrote:Maria si mami multi pupici! Sousorel, prima plansa este pentru piciorusele curbate. Deci piciorul se tine de la genunchi cu o mana si cu cealalta se impinge ferm dar masand in acelasi timp in jos. cam dupa 1-2 luni se ved rezulatatele.
Acum vad si eu mesajul asta ... Multumesc |
|
 Nivel: ALBA CA ZAPADA
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 17817
| Cum sa faci masaj bebelusului tau |
|

Nivel: SMARALD
Inregistrat: 7/22/2007 Mesaje: 11814
| Masaj impotriva colicilor
Asezati copilul cu spatele pe pieptul vostru in pozitie verticala(tu stai in picioare ,iar bebe cu spatele pe pieptul tau si cu privirea in fata)sustinindu-l cu o mina intre picioruse su cu palma celeilalte maini pe piept,la nivelul axilelor. aceasta postura poate fii mai dinamica,poti sa-ti misti copilul de sus in jos.
Masaj pentru crustele din cap.
Cu ambele palme ii cuprinzi capul si masezi usor dinspre frunte spre crestet.Crustele vor cadea fara probleme.Faceti acest masaj zi de zi ,apoi foloseste o perie fina ,speciala ptr. bebelusi pe care sa i-o treci prin par. |
|

Nivel: RUBIN
Inregistrat: 4/22/2009 Mesaje: 20813
| Ce interesant !Abia astept sa -i fac masajul bebelusei ,dar o sa fie concurenta ca si Stefi e innebunit dupa masaj si mereu ma pune sa-i masez spatele . |
|

Nivel: SMARALD
Inregistrat: 7/22/2007 Mesaje: 11814
| oanamaria wrote:Ce interesant !Abia astept sa -i fac masajul bebelusei ,dar o sa fie concurenta ca si Stefi e innebunit dupa masaj si mereu ma pune sa-i masez spatele .
Mie imi spui asa sunt de obicei barbateii.Si Oshry sta ca un motanel la masaj (exact la tat-su!) |
|

Nivel: Membru
Inregistrat: 9/28/2013 Mesaje: 48
| Si eu ii fac masaj bebelusei! Inca de la prima baita. In fiecare seara, dupa baie, e lege. :)) |
|

Nivel: Grupa mica
Inregistrat: 5/3/2019 Mesaje: 179
| Cris Rusu wrote:Of, de ar sta si a mea la masaj... Ce bine ar fi! A mea nu sta nici sa-i schimb scutecul!
Asa ii ziceam eu asistentei de la cursul de puericultura, ca ea ne arata cum se schimba scutecul, cum se face baitza etc ..pe un bebe de plastic. Eu ma aratam ingrijarata ca bebe va fi mult mai putin "static" (am vazut prin familie bebei tare energici, dadeau continuu din manute si picioruse.... Si ea nu, nu...ca bebe va sta la schimbat de scutec |
|
|