Nivel: MEMBRU FONDATOR
Inregistrat: 2/13/2006 Mesaje: 9883
| Masajul pentru bebelusi ! este deosebit de important. Noi il facem de la cateva saptamani, sub indrumare de specialitate la inceput , apoi inainte de baitza sau dupa , in functie de ce creme/uleiuri folosim. Recomandarea este sa se foloseasca ulei de masline cat mai virgin. Nu se executa masajul daca bebele este obosit , flamand sau superactiv. Se vorbeste sau canta in timp ce i se executa masajul. Se creeaza o legatura foarte puternica si frumoasa intre mami si bebe. Miscarile trebuiesc sa fie ferme , dar luand in considerare varsta si greutatea copilului. Va atasez cateva fotografii cu tehnici de masaj ale corpului. Maria & Mario attached the following image(s):
|
|
Nivel: Avansat
Inregistrat: 2/14/2006 Mesaje: 3898
| Maria si mami multi pupici!
Sousorel, prima plansa este pentru piciorusele curbate. Deci piciorul se tine de la genunchi cu o mana si cu cealalta se impinge ferm dar masand in acelasi timp in jos. cam dupa 1-2 luni se ved rezulatatele. |
|
Nivel: SMARALD
Inregistrat: 2/13/2006 Mesaje: 13501
| Maria & mami wrote:Masajul pentru bebelusi ! este deosebit de important. Noi il facem de la cateva saptamani, sub indrumare de specialitate la inceput , apoi inainte de baitza sau dupa , in functie de ce creme/uleiuri folosim. Recomandarea este sa se foloseasca ulei de masline cat mai virgin. Nu se executa masajul daca bebele este obosit , flamand sau superactiv. Se vorbeste sau canta in timp ce i se executa masajul. Se creeaza o legatura foarte puternica si frumoasa intre mami si bebe. Miscarile trebuiesc sa fie ferme , dar luand in considerare varsta si greutatea copilului. Va atasez cateva fotografii cu tehnici de masaj ale corpului.
Multumim pentru foto . Sunt super bune, mai ales pentru proaspetele mamici ! |
|
Nivel: Senior
Inregistrat: 2/15/2006 Mesaje: 6678
| Bravo fetelor! N-am gasit pe nicaieri tehnici de masaj... |
|
Nivel: Membru
Inregistrat: 3/13/2006 Mesaje: 29
| Super! Noi avem probleme cand ii facem masaj la faculte..ce mai :e o adevarata revolutie...face un scandal!!!! |
|
Nivel: SMARALD
Inregistrat: 2/13/2006 Mesaje: 13501
| Maria & mami, inca o data multumesc, am scos pozele deja la imprimata si le-am pus la sigiliu ca o sa am nevoie de ele.
Si sotul meu, Taka iti multumeste si zice ca tare norocoase suntem ca avem un astfel de forum si ca este bine ca ne ajutam intre noi |
|
Inregistrat: 3/13/2006 Mesaje: 2691
| Ce bine ca avem instructiuni cu poze. Multumim Maria & mami. |
|
| Cu placere si cu ...... rezultateeee ! |
|
Inregistrat: 3/12/2006 Mesaje: 3527
| Dar ce facem atunci cand bbii nostri nu vor sa le facem masaj? Maria plange mai mereu cand vine vorba de masaj. Am incercat in toate felurile: in diferite momente ale zilei, cu cantecel, cu vorbe dulci, cu crema, cu ulei etc etc. Nu-i place si gata!De-abia apuc sa o manjesc cu crema si cica ala a fost masajul.Uneori ii fac totusi masaj chiar daca mai scanceste, pai daca altfel nu merge si este atat de necesar... |
|
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 1855
| Fie-mea e mare amtoare de masaj. O intorc pe toate partile si o framant, oricat ar fi de obosita sau de infometata! Apoi doarme ca o mielusica pana la 7 dimineata! |
|
Nivel: Guest
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 14
| Copiii mei nici unul n-au fost amatori de masaj...ce fraieri, ca io as sta ore in sir la masaj. John urla cand incepeam masajul si nu mai tacea decat can primea de mancare sau adormea. Lui Jodie am incercat de doua ori sa ii fac dupa baita, dar a plans rau, asa ca am pus-o la san si am renuntat, cel putin emporar, la masaj. |
|
Nivel: ALBA CA ZAPADA
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 17828
| De vreo 2 saptamani incoace am inceput sa ii fac masaj lui Andrei in cursul zilei. Sa vedeti cum sta pe burtica si cu mainile cumintel pe langa corp si asteapta masajul. Deja cand ajung la piciorute incepe sa mustaceasca, pentru ca stie ca urmeaza si masajul la talpite si se gadila |
|
Inregistrat: 2/16/2006 Mesaje: 1390
| si eu ii fac seara dupa baita si sta linistit pe burta ca un om mare si priveste la tv e tare haios |
|
Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 5/20/2006 Mesaje: 267
| Maria: multumesc frumos pt. subiect
Uleiul de masline trebuie fiert?
|
|
| Nu trebuie fiert. Sa fie cat mai virgin ! |
|
|