Masajul in timpul sarcinii
Subiectul anterior · Subiectul urmator
maria1983maria
Scris: Tuesday, April 28, 2015 12:59 PM
Nivel
Nivel: Membru

Inregistrat: 4/28/2015
Am si eu o intrebare. Sper ca am si pus o unde trebe. Vreau sa stiu daca se poate merge la masaj pe parcursul celor 9 luni.Poate asa ar mai disparea din durerile cumplite de spate si de picioare.Bye2
sousourel
Scris: Wednesday, April 29, 2015 9:02 AM
Nivel
Nivel: Senior

Inregistrat: 2/18/2006
Eu am fost, doar la picioare, ca la spate nu aveam cum sa ma asez pe burta, si chiar ajuta...o sedinta pe saptamana si aveam picioarele destul de usoare.
alexandra1980
Scris: Thursday, April 30, 2015 3:09 PM
Nivel

Inregistrat: 4/30/2015
Si eu am fost, dar tot numai pentru picioare. Da sigur se poate si la spate, creca in anumite poyitii cumva. cert e ca eu am fost la cei de la Kinetomedica si erau mamici, de fapt viitoare mamiciHilar Hilar Hilar acolo care faceau masaj total. Creca depinde ce te doare sa poate vrei doar de relaxare, cred ca sunt maimici si care merg doar de relaxare...
Alexa9616
Scris: Monday, January 2, 2017 2:02 PM
Nivel

Inregistrat: 1/2/2017
Bunaa.. Cat timp intarzie o menstruatie neregulata dupa ce ai luat 3 pilule de a doua zi? 2 septembrie ultima zi de menstruatie,3 Septembrie postinor,sangerare cateva zile,8 septembrie escapelle,sangerare cateva zile ,23 octombrie urmatoarea menstruatie si 7 noiembrie postinor cu sangerare 10 zile .. 2 ianuarie si nici.un semn de menstruatie doar ceva dureri de ovare si spate,. Am mers la doctor si mii s.a spus ca as avea trompa dreapta inflamata si ca ori este o raceala ori este sarcina extrauterina doar ca la teste nu se vede , sunt negative .. Va multumesc mult .??
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.