Nivel: Guest
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 14
| Ati vizitat vreodata un salon de masaj erotic?V-a placut sau ati iesit total dezamagiti?E vorba doar de un simplu masaj nud menit sa trezeasca simturile sau include si o partida de sex?De ce intreb pentru ca am primit zilele astea o carte de vizita de la un salon de masaj si m-am gandit sa incerc dar am zis sa cer mai intai parerea celor care au mai fost.Apropo se considera ca-mi insel partenera daca ma duc la masaj erotic realizat de o domnisoara? |
|

Nivel: DIAMANT
Inregistrat: 1/17/2008 Mesaje: 27681
| Asta e reclama!Citeste regulamentul! |
|

Nivel: Avansat
Inregistrat: 1/16/2009 Mesaje: 1578
| Daria_love wrote:Ati vizitat vreodata un salon de masaj erotic?V-a placut sau ati iesit total dezamagiti?E vorba doar de un simplu masaj nud menit sa trezeasca simturile sau include si o partida de sex?De ce intreb pentru ca am primit zilele astea o carte de vizita de la un salon de masaj si m-am gandit sa incerc dar am zis sa cer mai intai parerea celor care au mai fost.Apropo se considera ca-mi insel partenera daca ma duc la masaj erotic realizat de o domnisoara?
Invata-ti partenera sa faca masaj erotic, daca asta iti doresti... asa nu o mai inseli, nu mai cheltui banii cu altele |
|

Inregistrat: 2/15/2006 Mesaje: 3579
| Vaaai, ia uite mai ce chestie!!! Fetelor, ia faceti repede cate o surpriza sotilor de 9 martie si trimiteti-i rapid la masaj!!! Oare dna sau dra Daria nu a vazut cam cine citeste si scrie pe forum?!? Si dna sau dra Daria are prietena?!? hmmm... mai cauta pe google, scumpete si gaseste pe cine trebuie! |
|

Nivel: DIAMANT
Inregistrat: 1/17/2008 Mesaje: 27681
| Avea firma la www,acum da eroare. |
|

Inregistrat: 2/14/2006 Mesaje: 3898
| Monica, ce idee de cadou , cred ca totusi multi soti nu ar aprecia nici masajul facut de miss si cu atat mai putin sexul. |
|
 Nivel: Senior
Inregistrat: 3/4/2008 Mesaje: 7332
| Daria, pe criza asta, noi, sotiile iubitoare, am invatat de toate. |
|

Nivel: RUBIN
Inregistrat: 3/29/2007 Mesaje: 22800
|
bine spus |
|

Inregistrat: 2/15/2006 Mesaje: 3579
| Mai mai mai... |
|

Inregistrat: 10/4/2006 Mesaje: 6849
| Teo, |
|

Inregistrat: 9/23/2008 Mesaje: 6611
|
Teo |
|
 Nivel: Maestru
Inregistrat: 11/22/2006 Mesaje: 9778
|
|
|

Inregistrat: 6/26/2007 Mesaje: 6054
|
Teo, noi de fapt am invatat pe vreme de bunastare si aplicam mai intens in criza. |
|

Inregistrat: 1/16/2009 Mesaje: 1578
| Ce de neveste iubitoare pe aici...cum sa lase barbatii in bratele altor femei ...unde mai pui ca masajul e reciproc...numai cistiguri si satisfactii in familie, deci si economii duble (evitind 2 saloane de masaj) |
|

Inregistrat: 10/19/2007 Mesaje: 1404
| Eu recunosc, m-am uitat un pic pe site, dar mi-am dat seama ca arat mai bine decat multe dintre dragutele de acolo, chiar daca sunt cu destui ani mai in varsta(gaina batrana face supa buna ) si mai am si 2 copii. Asa ca ... |
|
|