Masajul anticelulitic
Subiectul anterior · Subiectul urmator
roxinthya
Scris: Thursday, July 9, 2015 10:10 AM
Nivel
Nivel: Senior

Inregistrat: 11/10/2009
Si eu zic ca e bine. Incearca si sa pui un strop de lamiae.
kali
Scris: Thursday, July 9, 2015 10:11 AM
Nivel
Nivel: MEMBRU FONDATOR

Inregistrat: 5/27/2006
bereea wrote:
Nici masajul, nici sportul, nici mancatul sanatos nu m-a scapat de celulita.Vreau sa scap de ea.Ce sa fac?

... Masaj si sport in continuare. Chiar daca mai greu, e imposibil sa nu vezi rezultate, desi cred ca nu se rezolva complet.
bereea
Scris: Thursday, July 9, 2015 10:24 AM
Nivel
Nivel: RUBIN

Inregistrat: 3/29/2007
Chiar daca nu se rezolva complet, dar macar sa vad ceva rezultate.

Roxy, am sa pun si lamaie in apa, multumesc!
melisadragu
Scris: Monday, February 24, 2020 1:28 PM
Nivel: Guest

Inregistrat: 2/12/2006
Buna. Multumim pentru retetele pe care ni le-ai dat, apreciez! :) Eu nu am mai fost de foarte mult timp la salon sa imi fac masaj, mi se pare ca sotul meu il face la fel de bie in casa. Mai ales cand eram insarcinata, masajul cu ulei de copii ma ajuta foarte mult. Am avut o sarcina cam grea, mereu cu greturi, asadar un masaj relaxant dupa o zi incordata era foarte bine venit. :) Norocul meu ca ma intelege si ca este mereu alaturi de mine, asa cum a fost si pe perioada sarcinii.

Eu am folosit foarte mult timp ulei de copii, mi se pare foarte relaxant. Acum ca bebe nu mai este bebe si este o fetita de 4 anisori, am inceput sa folosesc alte uleiuri relaxante pentru masaj, care mai de care mai interesante. Ma ajuta sa ma relaxez mult mai bine decat cele de copii si sunt naturale (cel putin asa scrie pe ele).
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.