Masa socrilor
Subiectul anterior · Subiectul urmator
marivic
Scris: Monday, February 14, 2011 3:29 PM
Nivel
Nivel: SMARALD

Inregistrat: 8/10/2007
kali wrote:
Mari, spor la organizari! Fetele ti-au dat idei bune, insa eu te intreb: nu mai bine legi cununia civila de cea religioasa si asa scapi de luatul miresei de acasa si nu te mai stresezi cu masa? E mai obositor, insa 50 de persoane mi se par multe pentru o masa... e munca, nu gluma, mai ales ca trebuie sa te descurci singura.

Vorbeste cu fata si vezi ce-si doreste... poate nu vrea o nunta traditionala si asa te mai eliberezi si tu. Eu nu am tinut cont de traditii (ca si asa eram deja mutata de la mama), ci dupa cum ne-a placut noua... gandeste-te si la asta.

Daca e musai, atunci spor la treaba... idei sunt multe... bani sa fie!

KALI,iti raspund tie dar si lui BRANDUSA,.....aici;cununia s-ar putea sa fie legata de nunta,dar tot vin oameni,fete,femei la imbracatul miresei,....si rude,prieteni acasa la mireasa pana sa plece.Deci musai masa cu ceva,acolo.Problema e ca vrea o nunta traditionala romaneasca,caci ea nu a plecat de acasa sa locuiasca cu prietenul si isi doreste sa o ia mireasa din casa parinteasca.
Va multumesc pt.idei,....sunt foarte multe,...am chiar de unde alege,de fapt am si ales,...
Problema este ca oricum trebuie sa ma pregatesc cu mancare caci a doua zi dupa nunta se face ciorba de potroace la mireasa acsa si voi avea si rude venite din tara cat si din strainatate.Dar pt.a doua zi ma gandesc la ciorba de potroace facuta la tuciuri chiar a doua zi,si gratare afara in curte,....o salata e varza sau asortata si zic eu ca scap hohot hohot
Am o cumatra dar nu stiu daca ma poate ajuta,....va sti atunci in apropiere caci are o sefa tare nenorocita si nu-i prea da liber.
Mi-ati dat o gramada de idei si pt.asta va multumesc si va iubesc.Am sa va tin la curent cu ce fac,cum incropesc meniul.Va iubesc pe toateyes yes yes iloveyou
zaza_
Scris: Monday, February 14, 2011 7:20 PM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 3/25/2008
Mari, casa de piatra tinerilor! Sa traiesti, sa infloresti, sa fii o soacra buna, inteleapta si iubitoare! Distractie placuta la petrecere! Vin si eu cu niste idei, adunate de pe net, bineinteles, dar le-am salvat pozele, ca trece timpul si voi avea si eu nevoie de ideiras

Eu sunt adepta folosirii scobitorilor sau betelor pentru frigarui. Si mi-au placut si carnaciorii inveliti in aluat(nu cred ca se fac greu, iar aluatul am citit ca este cumparatras ).

Si aspicul m-a incantat. M-am gandit ca il poti pune in forme de gheata, daca ai din cele care se gasesc la IKEA, dar trebuie cam multe forme...alcool

zaza_ attached the following image(s):
frigarui aperitiv 1.jpgimages (1).jpgimg_15566.jpgimg_15588.jpgimg_16444.jpgsandvici-fm8pguhh.jpegpiramida-4c6f4pufw.jpegimages.jpg

marivic
Scris: Monday, February 14, 2011 7:57 PM
Nivel

Multumesc frumos,ZAZA.pupici Foarte frumoase aperitivele,...si interesante.newclap newclap mersi pt.ideithumright
marivic
Scris: Sunday, January 10, 2016 10:43 PM
Nivel

hohot hohot Fetelor,am inceput sa bantui pe aici din nou hohot De asta data pentru Alexandru hohot
aurishta
Scris: Monday, January 11, 2016 3:15 PM
Nivel
Nivel: Senior

Inregistrat: 3/2/2011
Mai, mai, mai...ce mamica mandra!Cheek Kiss Abia astept sa-mi vina si mie randul!topai topai
marivic
Scris: Monday, January 11, 2016 4:15 PM
Nivel

aurishta wrote:
Mai, mai, mai...ce mamica mandra!Cheek Kiss Abia astept sa-mi vina si mie randul!topai topai

Cheek Kiss computerlove computerlove
mirela74chris
Scris: Tuesday, January 12, 2016 11:21 AM
Nivel: Maestru

Inregistrat: 10/17/2009
Sis iar intri in vrie!Si de data asta esti soacra mare!Tare mandra trebuie sa fii!Succes la pregatiri si nervi de otel!majoreta
marivic
Scris: Tuesday, January 12, 2016 1:19 PM
Nivel

mirela74chris wrote:
Sis iar intri in vrie!Si de data asta esti soacra mare!Tare mandra trebuie sa fii!Succes la pregatiri si nervi de otel!majoreta

Asa este,sis hohot hohot hohot Deja amluat-o pe aratura,caci tinerii indragostiti au numai goange in cap......Nebunie si adrenalina cat cuprinde in astfel de situatii.Crazy Crazy Crazy
Mi-e rau....am de imbracat 3 barbati plus eu....de facut aranjamente si de organizat anumite lucruri.Nunta si-o organizeazaei dar tot mai trebuie sa-mi bag nasul pe ici pe colo hohot
Cu pregatirea de acasa o sa fie ok,.....am experienta de acum si plus de asta,va fi in 24 septembrie....mie imi convine caci nu va mai fi in luna lui cuptor....
ingerash
Scris: Tuesday, January 12, 2016 9:00 PM
Nivel
Nivel: DIAMANT

Inregistrat: 1/17/2008
Ce emotii ! Spor la pregatiri computerlove acum mai ai inca o "fetita"hearts
marivic
Scris: Tuesday, January 12, 2016 9:54 PM
Nivel

nervi Pfffff alcool alcool sunt rea daca spun ca nu-mi place?nervi cry
Dar asta este......este alegerea lui....Ca si la Adriana,nu avem ce face....i-a cazut cu tronc si basta.....Nu face de el,....am eu sentimentul acela,de soacra rea,....ca nu-i de nasul copilului meu tunete tunete dar nu avem ce face.Il vaneaza...e pe interes,dar el nu vede asta tunete tunete
Ufffff,na ca m-am descarcat aici....dar cu Dumnezeu inainteangel
Momentan,ajutam cu ce putem ca sa stim ca am facut totul pentru ei.....in rest NuStiu NuStiu NuStiu
mirela74chris
Scris: Wednesday, January 13, 2016 7:54 AM
Nivel: Maestru

Inregistrat: 10/17/2009
Draga mea,Alex e deja adult .Ar trebui sa ai incredere in el.Daca nu deschide ochii...nu e vina ta.pale Ti-as sugera sa stai cumintica.Poate sunt lucruri pe care nu le stii.E copilul tau si te doare,dar decat sa il indepartezi de tine,mai bine il ai aproape.Se mai schimba si nora,mai creste,se mai da dupa voi.Succes la pregatiri!Cheek Kiss
bereea
Scris: Wednesday, January 13, 2016 9:28 AM
Nivel
Nivel: RUBIN

Inregistrat: 3/29/2007
Cred ca destul de greu o mama de baiat o place pe fata care i-l "fura". Ca si Mirela, iti spun sa stai cuminte.Soacra-mea nu ma place nici dupa 17 ani de casnicie , desi sotul meu este mult mai ingrijit , mai cocolat decat la ma-sa acasa.
marivic
Scris: Wednesday, January 13, 2016 2:24 PM
Nivel

Stiu,....am zis ceva,dar nu de rau,dar din cauza unei virgule el a inteles altceva si a fost de ajuns ca sa-mi zica,ca el este baiat mare ca e viata lui si daca nu vreau sa fiu de acord se muta cu chirie cu ea.....banghead banghead asa ca,...totul de la o virgula,o neintelegere dar, sa mai spun si altceva.Sper sa le vina mintea la cap amandurora.zice baba din mine mos hohot
Deocamdata vad ca este atasata de mine,nu foarte....darse implica in casa,in anumite lucruri,.....sper ca si Alex sa nu se schimbe spre ......ea.Momentan ma inteleg bine cu Alex,vad ca a luat in considerare anumite sfaturi si a facut-o si pe ea sa le accepte,sa le inteleaga.....Pana la urma(ca si concluzie)a iesit cum am zis eu....sic Si ca sa detaliez,,,,,,vroiau data fixa pentru nunta 20 august dar nu gaseau si tinea ea mortis data.I-am spus ca nu va gasi in veci,daca o tine langa asa....Apoi au convenit pentru data de 24 septembrie si astfel au gasit totul disponibil:biserica,restaurant,nasi-pentru ca nu gaseau pentru data aceea ras
Deci,fete dragi...am de lucru,ras ....am de modelat oameniras
kali
Scris: Wednesday, January 13, 2016 2:35 PM
Nivel
Nivel: MEMBRU FONDATOR

Inregistrat: 5/27/2006
Mari, stiu ca nu am experienta in asemenea situatii si ca voi vedea ce-mi ofera viitorul si cum voi reactiona atunci, insa, din afara, lucrurile se vad altfel asa ca sper sa accepti un sfat prietenesc: nu cred ca procedezi corect.

E normal ca Alex sa se schimbe spre ea - cum spui tu - si chiar ar trebui sa-ti doresti lucrul asta... tu, gata, ce ai avut de modelat ai modelat. Fa-te prietena inainte de a fi parinte, de acum, si castig-o pe ea. Astfel toata lumea va fi fericita. Nu impune reguli si nu te baga... risti sa-l pierzi...
bereea
Scris: Wednesday, January 13, 2016 2:35 PM
Nivel
Nivel: RUBIN

Inregistrat: 3/29/2007
Aaa, deci ei traiesc impreuna...deja! Lasa copiii sa se mute singuri, mai mare greseala decat de sa stea impreuna cu parintii nu exista.Parera mea.
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.